Rådet via Ron Head, 27:e april 2017

Rådet via Ron Head, 27:e april 2017

 

 

Rådet – Illusion

Vi pratar inte ofta här om illusion. Men det kanske kan vara fördelaktigt, att utforska några av de saker som är illusoriska, och varför vi säger att de är det.

Först och mest uppenbart är sakerna. De ”grejer” ni ser runt omkring er är en illusion. Varför? Det finns inget som inte är gjort av atomer. Atomer, som ni vet, består helt av energipaket. Ni kanske ger dessa paket namn, och låtsas att de är åtskilda från annat, ni kanske tycker att det är delar av ett fält, men det är det inte för allt finns inom ett helt fält, en enhet.

Så här har vi ett fält som består av olika frekvenser och information, och detta fält lämnar spår i den del av fältet, som ni anser vara ert. Den ena frekvensen tolkar ni som ljud, den andra som lukt, nästa som färg och en som beröring – miljoner av dem, faktiskt – och resultatet av det ni ”upplever” omkring er, skapar ni i ert sinne. Inget av det är statiskt, än mindre permanent. Och det synbara permanenta är absolut en illusion. Ni ser ingen förändring. Det är en illusion. De delar ni ser är för små för att ni ska kunna observera när de zippar runt med hastigheter ni inte kan förstå, och som flashar in och ut ur existensen så snabbt, så att om ni kunde se dem, kanske de fortfarande skulle verka permanenta, men naturligtvis är de inte det. Så ni säger exempelvis till er själva, ”Åh. Det är ett träd. ”Nej, vi är ledsna, men ni misstar er. Det var ett träd när ni började observera det, men er mentala konstruktion har tagit tid. Och nu är det ett annat träd, nya kvarkar, nya myoner, nya elektroner, nya atomer som avger nya bio-fotoner. Och detta adresserar inte ens informationen till ert sinne, som måste återskapa illusionen hela tiden – tills ni går vidare.

Kan ni förstå vilket mirakel det är att ni kan använda energin för att skapa en hel värld runt er själva, och göra det utan paus under en hel livstid? Hur skulle er värld se ut imorgon, om ni betraktade det på ett annat sätt?

Fast, de flesta av er som läser detta, sitter eller ligger och tror att ni inte har förflyttat er på flera minuter. Jo, ni kanske har tagit något att dricka eller ätit ett mellanmål. Men ni har verkligen inte förflyttat er så mycket, eller hur? Egentligen har ni rusat genom rymden flera miljoner mil, enligt ert sätt att se – eller kanske ännu längre. Den relativa orörligheten är också en illusion.

Tystnad … är relativt. Det är också en illusion.

Påstår vi att allt är en illusion? Ja, nästan. Vi säger att allt ni observerar är en illusion, tills dess ni uppfattar observatören. I er värld är det enda verkliga, ni själva. Hur ofta har ni observerat det? Kan kanske vara något att titta närmare på. Försök att hitta den exakta platsen där ni upphör och ”Allt Som Är” börjar. Berätta för oss när ni hittat den.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, available HERE. A third book is being compiled now.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

 

Du gillar kanske också...