Matt Kahn – Din Intuition, 3 juli, 2023

Din Intuition
Matt Kahn 2023-07-03

Har du någonsin anklagat dig själv för att du inte är i samklang med din intuition, bara för att du inte hör de instruktioner som ständigt strömmar ner från himlen – som om intuitiv kunskap skulle vara en röst i ditt huvud som regelbundet korrigerar dina beslut?

Om du någonsin har haft den här upplevelsen är du verkligen inte ensam. I rimlighetens namn, låt oss se på intuition från ett helt nytt perspektiv.
Eftersom många människor växer upp i familjer där beslut ofta resulterar i upplevelser av belöning eller straff, så blir det nästan instinktivt att projicera sådana minnen på en högre himmelsk närvaro.
Precis som i många familjer kan du ha lärt dig att få näring av vilken grad av uppmärksamhet som helst, även om du önskar att den negativa uppmärksamheten var mer förankrad i en stödjande uppmuntran. När du lär dig att du får näring från vilken grad av uppmärksamhet som helst, då är det frånvaron av uppmärksamhet som kan få dig att ifrågasätta dig själv, känna dig som om du har gjort något fel eller kan till och med försöka klura ut hur du kan få mer beröm av den förälder eller den person som du värderar högst.
På samma sätt, när det inte ständigt korrigeras av Universum utan styrs runt av en röst i ditt huvud, kan frånvaron av någon form av feedback få dig att tro att du har avvikit så mycket från kursen, att Universum har tystnat på grund av ditt tokiga beslut.
Men långt ifrån den villkorliga kärlek du kan ha upplevt under din uppväxt, så erbjuder Universum dig tid och utrymme för att navigera på din resa; hedrar den fria vilja du har fått för att avgöra ödet för hur du finner din väg, genom ett öde som alltid hejar på dig, och kärleksfullt tar emot dig. Resan du är på är ett ödesbestämt äventyr, och du kan inte göra fel på något sätt.
De val du gör och skälen till dessa beslut, skapar det känslomässiga klimatet på din resa som vi kallar ödet. Detta tillåter verkligheten att vara utrymmet där tillit och öde möts. Om Universum ständigt skulle korrigera dina val, så skulle det tyda på att du inte har något mer att lära av karaktärerna eller omgivningarna i sikte. Men om det inte fanns något ytterligare syfte eller mening, då skulle du redan befinna dig i en helt ny uppsättning omständigheter, som någon tidigare situation förberett dig för att utforska.
Oavsett hur osäker egots värld än framstår, så är det nu dags att befria dig från att tro att Universum skapade dig bara för att ha någon att styra runt.
Må istället Universum vara din allvetande Källa till klarhet, insikt och kärleksfullt stöd, som graciöst guidar dig längs de vägar du väljer, när du bestämmer dig för vägarna du tar genom ett öde som är mycket mer perfekt utformat, än du kanske någonsin har anat att det är.
Universum kan inte hjälpa dig att undvika obehag, men det vill inte heller att du ska känna smärta. Det längtar helt enkelt efter att hjälpa dig att skapa den mest utsökta serien händelser, som gör att du kan känna dig trygg i din öppenhet utan att regelbundet behöva kontrollera din omgivning.
I sanning, bara för att du inte hör en jämn ström av vägledning som duschar dig från himlen, så betyder det inte att du är avskuren från Källan, avskild från Gudomligheten eller navigerar genom livet med en trasig uppsättning chakran. Istället vill Universums tystnad att du blir mer öppen och nyfiken på livet framöver, istället för att bli mer rädd, skeptisk eller dömande mot det.
Universums instruktioner innehåller oftast inte vilken riktning du ska ta, som en strategi ut från de omständigheter du befinner dig i. Instruktionerna hjälper dig med hur du fullt ut kan leva i just dessa omständigheter, som en mer bemyndigad, jordad och hjärtcentrerat uttryck av dig.
Genom att veta, eftersom du tillåter just de omgivningar du besöker regelbundet att vara de perfekta möjligheterna, och att vara så öppen och mottaglig för denna version av livet som du skulle vara i din mest idealiska verklighet, så inbjuder du förändringens vindar att föra dig längre längs ditt ödes högsta väg – mer i linje med tron, mer ansluten till sanning och mer medveten om de mirakel som inträffar för din räkning än någonsin tidigare.
På samma sätt, när du känner dig instängd av hur ovärdig eller osynlig du känner dig, desillusionerad av livet, förlorad i sinnets mönster, förlamad av rädsla eller förvirrad av andras beteende, är detta de exakta ögonblicken att öppna upp för den villkorslösa kärleken från Källan, som skapade den fria viljan som en ingång till ett oändligt djup av kärlek, som alltid lever inom dig.
När du återansluter till kärleken, kan varje ”jag älskar dig” erbjudas till de aspekter av jaget som inte behöver älska de upplevelser det befinner sig i, för att tillåta Källans ovillkorliga kärlek att lyfta klimatet i alla omständigheter.
Oavsett vilka problem i livet du längtar efter att fixa, eller hur ofta du tvivlar på navigeringen av din resa, kan detta ögonblick vara en chans att fira den majestätiska närvaron av ett Universum som alltid guidar dig framåt, genom ett språk av närvaro.
Må du hedra detta ögonblick av Gudomligt möte och energetisk omkalibrering, genom att tillåta den som alltid vägleds av Källan att vårdas, älskas, omhuldas och stöttas genom de högre frekvenserna av kärlek, som du nu är redo att förkroppsliga.
Allt för kärleken,
Matt

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *