Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 juli, 2023

 

Gör det här och ändra allt ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så villiga att nå ut till varje människa som vill ha kontakt med oss. Vi diskriminerar inte, och vi håller inte tillbaka, och allt vi ber om är att du tar en stund att slappna av, öppna upp och höja din vibration så att din frekvens är tillräckligt hög för att kunna ta emot oss och vad det är det vi erbjuder. Nu är detta sant för allt som du vill uppleva där på jorden. Du är väldigt bra på att fråga efter vad du vill ha och definiera vad det är, och sedan finjustera det ytterligare, men vi märker att du inte har samma dedikation till att få det du har bett om, och vi har märkte också att du inte har så mycket tålamod.

Det är därför att vara närvarande i nuet och leta efter det som ger dig glädje alltid kommer att sätta dig i en bättre position för manifestation. Om du istället tittar runt på den yttre världen och tänker på vad du inte har, vad du inte har manifesterat ännu och varför det betyder att ditt liv är så obehagligt, då tenderar du att uppleva mer av det, eftersom du är stänga av dig själv, som en knytnäve, för det som kommer till dig. Du måste vara mer som den öppna handen, som kan ta emot, och när din hand är öppen betyder det i allmänhet att du är avslappnad. Du är en retsticka. Du kan också uppskatta möjligheten för det du vill manifestera. Med andra ord, bara det faktum att möjligheten finns kan försätta dig i ett tillstånd av spänning, glädje, iver och positiv förväntan.

Om du kan lita på och ha tro på att allt du skapar kommer till dig, då kan du manifestera det så mycket lättare än om du fokuserar på varför det inte har hänt ännu, och var du kan bli blockerad, och så vidare. Det är ditt eftersom du har skapat det, men du måste känna dig i linje med det för att det ska dyka upp i din verklighet. För att uttrycka det på ett annat sätt, du måste vara av vibrationen av det du har skapat för att gå till verkligheten där det är, eftersom du reser genom olika verkligheter hela tiden med ditt medvetande, och du är i det tillståndet av skapelse hela tiden tiden likaså. Så det kan verka som att du sitter helt stilla och väntar på att något ska komma till dig, när du i själva verket reser från verklighet till verklighet, och var och en är en matchning till den vibration du har erbjudit.

När vi säger till dig att gå in talar vi om att ställa in din vibration, vilket innebär att vara uppmärksam på hur du känner och att veta att vad som händer och inte händer i ditt liv bestäms av din vibration borde vara tillräckligt för att få dig att bry sig nog att göra något åt det. Nu, när vi säger gör något åt det, vad menar vi? Tja, det första du gör är att erkänna det. Där är det, vad jag har känt. Nästa sak du gör är att vara villig att sitta med det och känna på det. För det tredje vill du andas in i det. Ge det din fulla uppmärksamhet och låt det vara vad det är, medan du försöker känna mer av det, inte mindre.

Detta tar bort laddningen den har. Det tar bort kraften som denna negativa känsla har haft över dig. Så nu kan du släppa det, eftersom ditt förhållande till det har förändrats. Det är inte längre det du skäms för, i förnekelse av eller är rädd för. Det bara är det, och när du tillåter det som bara är att vara, det är då förändring kan ske. Det är då rörelse framåt sker.

Du är där för att förändra dig först, och sedan kan du förändra världen. Då kan du hjälpa andra, och då kommer du att se världen utanför dig som är en återspegling av den förändring du har gjort inom dig själv. Du får bestämma hur du vill känna, när du tillåter och släpper det du har känt som inte har tjänat dig. Och när du förstår att du har den kraften, då behöver du inte ens ha tålamod för det du har skapat, för du är lycklig. Du är nöjd. Du är i fred. Och just nu, när du lever i världen du lever i, räcker det med dessa tillstånd.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *