Matthew, 12 augusti 2014

Matthew

12 augusti 2014

Kanal: Susy Ward

Med kärleksfulla hälsningar från denna station, detta är Matthew. Många av de otaliga läsare som frågar om Ebolas utbrott, kallar det för ”Ebolaskrämseln” – och med all rätt, då skrämsel är en av anledningarna till att viruset nyligen släpptes igen. När det utvecklades i ett laboratorium av Illuminati´s vetenskapsmän för nästan 40 år sedan hade det dubbla syften: att skapa en pandemi och ingjuta den skräck hos människor som följer av en giftig och smittsam sjukdom.

Vi vill inte förringa allvaret gällande Ebola genom att säga att det  inte var en sjukdom att frukta då. Det spreds extremt fort och krävde mångas liv innan läget kom under kontroll, och utbrottet skapade hejdlös negativitet på grund av sitt stora dödsantal, sorg, kaos och rädsla. Nu kan friska personer som smittas med sjukdomen och får lämplig behandling tillfriskna, och likt vilken allvarlig sjukdom som helst så har personer som dör, ett försvagat immunförsvar innan de smittades av Ebola eller så stressades  immunförsvaret av tröttheten som kom av att ta hand om patienterna. Den här gången kommer Illuminati inte att komma i närheten av den negativitet som deras avsikt var, och det gäller även andra, relativt nyliga, försök att ödelägga Jordens befolkning.

Ni kommer kanske ihåg bara ett par år sedan; SARS, fågelinfluensan, svininfluensan och senare då den återkom, N1H1,. Varje sjukdom fick global publicitet som en ”befarad pandemi” så fort de blivit diagnostiserade och väldigt lägligt, så fanns det redan vacciner klara. Den kraftiga publiciteten och kravet på vaccin varade inte så länge eftersom det blev uppenbart att med bara ett fåtal dödsfall rapporterade, så blev det ingen pandemi i världen.  Vetenskapsmän som kan rankas som ljusarbetare, neutraliserade viruset som fanns i vaccinet som var designat för att sprida viruset, inte för att förebygga det, och allt blev ett stort misslyckande vad gäller att uppnå sitt syfte; att förinta miljoner av befolkningen, som Henry Kissinger, i toppen på  Illuminati, kallade för ”värdelösa ätare”.

AIDS, som var utvecklad i laboratorier ungefär 5 år efter Ebolaviruset blev däremot mer framgångsrikt i ögonen på  Illuminati. Medans symptomen är ganska omedelbara i Ebola och de andra fyra sjukdomar vi nämnt, så utvecklas AIDS, vilken sprider sig dels via kontakt och dels via de så kallade behandlingarna av HIV, väldigt sakta och överförs av till synes friska individer. Därför har den, sen den introducerades till befolkningen,  haft ett naturligt förlopp genom åren. Därmed har det getts möjlighet för de miljoner som dukade under för den, och även för alla som älskade och brydde sig om dem, att uppleva valmöjligheter i sina själskontrakt.

Ändå kan man logiskt fråga sig varför den sjukdomen och det dödliga Ebolafästet  ökade lavinartat, utom all kontroll medan andra virus som utvecklades mycket senare av samma anledning, inte gjorde det. Det finns två anledningar. AIDS och Ebolaviruset var skapat och släppt innan Gaia´s fria vilja valde att hennes mänskliga befolkning inte skulle elimineras som helhet i någon form på något sätt ; och med Guds garanti, gavs inspiration till upplysta själar att fördöma Illuminati´s planer. Och då det inte fanns lika mycket ljus på planeten och inom populationen, för ett trettiotal år sedan, så var kropparna mer mottagliga för sjukdom.

Kanske ligger medias fokus på Ebola bakom de otaliga e-postmeddelande gällande andra hälsofrågor, och vi ska tala om de mest återkommande frågorna. Hur kan man veta vilka symtom som är relaterade till uppstigningen och vilka som inte är det; till vilken grad påverkar GMO:s mat oss negativt; hur mycket påverkas vi av gifterna i chemtrails; vad kan vi göra för att öka på vårt immunförsvar; vad orsakar kroniskt låg energi och trötthet; när kommer sjukdom att överhuvudtaget försvinna?

I alla dessa situationer så är svaret: ljus –svaret som ”passar till allt och alla” – och vi ger gladeligen information som kan hjälpa er att absorbera ljus. Vårt syfte har alltid varit att erbjuda upplysning, stöd och uppmuntran genom dessa omvandligsfaser som planeten och hennes invånare genomgår; och speciellt i de rådande vibrationer, där ”bra” blir bättre och ”dåligt” blir ”värre”, är det oerhört viktigt att ta hand om sitt sinne, sin kropp och själ. Sund hälsa gör det lättare för meddelande från själen att nå medvetandet och era själar säger er att se bakom illusionen, att öppna upp era sinnen och hjärtan till den verklighet av vilka ni är – det är vad uppstigning handlar om.

Nu så, ökande höga vibrationer på Jorden producerar alla möjliga sorters fysiska, mentala och känslomässiga avvikelser såsom värk, humörsvängningar, impulshandlingar, nervositet, förvirring, trötthet, minnesförlust, hjärtrusningar, depression, illamående, utslag, halsbränna, förstoppning, diarré eller allmän svaghet. Om något system i kroppen är svagare, eller mindre starkt än andra är det mer mottagligt för de besvär som är relaterade dit. När dessa tillstånd beror på den förhöjda vibration som förändrar cellstrukturen från kol-baserad till kristall, så justerar friska individer dessa symtom ganska snabbt tills nästa energi tillströmning som följer av en annan snabb justering och så vidare; och ju mer ljus i kroppen, desto mindre känner man av justeringarna.

Tänk dock på att symtomen som kan associeras med uppstigningen också kan vara tecken på ett hälsoproblem. Om det ni upplever, känns bestå eller öka, ska ni absolut uppsöka läkarvård, och gärna  de som arbetar ”holistiskt” eller ”alternativt” som vet att föreskrivning av mediciner kan förvärra ett tillstånd, medans de med naturliga ingredienser i tillräcklig mängd kan förbättra.

Det finns en annan faktor här. För att balansera andra livstider eller fullgöra ej avslutade karmiska lektioner så har vissa själar valt en svår sjukdom, en kroniska besvär, en djup depression eller avvikande mentalfunktion. I sådana fall kan inte ens de duktigaste medicinska experterna eller ”energiarbetare”  förbättra tillståndet. Det betyder dock inte att  kärleks-ljus energin från ”energiarbetare” inte når fram till plågade människor; utan det innebär att själen inte tillåter aktiveringen av sin kropps självläkande mekanism.

Alla kan sända kärlek-ljus till vem som helst, antingen till människor runt hela världen, eller till Planeten orden själv och energiströmmarna når den avsedda destinationen eftersom det inte finns någon separation mellan var och en i det universella medvetandet – det medvetandet är Enheten av Allt. Och aldrig, kommer ett fysiskt, mentalt eller känslomässigt skick att försena eller hindra en människas uppstigning som lever i förenlighet med sitt själskontrakts val.

Nu går vi vidare. Förutom spannmål som är avsedda för en skörd bara – och detta är baserat på girighet och är negativt – är genetiskt modifierad mat allmänt ansedd vara mer skadlig än vad de faktiskt är. Upprepad publicitet gällande vilken situation som helst resulterar i omfattande övertygelser, och vad än individer tror på blir deras verklighet. Därför, tron på att GMO mat är skadlig skapar vilka skadeverkningar som helst som  konsumenterna tillskriver  dem; men det är kemikalierna i processad mat, gödningsmedel, växtbekämpningsmedel och läkemedel, och de steroider samt antibiotika till djur i matkedjan som är farliga för hälsan.

Den största ljusfyllda maten är frukt och grönsaker och om plånboken tillåter; ät ekologisk producerat; välj kött från djur som är garanterat fria från tillsatser, och fisk- och skaldjur som växer naturligt eller är rätt odlade. Om kostnaden hindrar er ska ni inte ha dåligt samvete eller ha negativa tankar om det ni äter istället! I dieter, och som i alla andra fall, är positiva tankar kraftfulla och så är även ljuset i tacksamheten – var tacksam över er mat, be att den tjänar ert högsta bästa och tro på att det är så!

Så småningom kommer er jord, luft och ert vatten att bli rent igen och er mats förlorade näringsämnen kommer att återställas. Kroppars kristallina cellstrukturer kommer att blomstra på frukt, grönsaker, nötter och spannmål; kött och skaldjur, fisk kommer inte att vara tilltalande; matallergier kommer att försvinna och så även dagens skapade kemikalier.

Fastän gifter från alla möjliga källor påverkar hälsan negativt, så hindrar eller minskar kroppens egna självläkande mekanism de skadligaste effekterna när immunförsvaret fungerar optimalt. Ljus är nödvändigt för att behålla den graden av immunitet, och bästa sättet att absorbera ljus är positiva tankar och känslor. Med all respekt, glöm inte av och känn tacksamhet över besättningarna i rymd skeppen som använder sin teknologi för att neutralisera eller förminska så mycket som möjligt av alla gifter från chemtrails, radioaktivitet och andra föroreningar på er jord, er luft och vatten.

Ljusabsorbering blir mer naturligt för en person vars livsstil är balanserad. Tillsammans med beaktande av rekommendationer från era näringsexperter och specialister; kan dessa tilläggande förslag hjälpa er att få eller återvinna balans: Spendera så mycket tid ni kan helt ensamma och njut av  Naturen.  Vårda era talanger och tillåt artistiska ådror att flöda. Var snäll mot alla människor och djur och reagera lugnt inför obehagliga överraskningar och konfrontationer. Välj glädjefyllda böcker och annan underhållning och lyssna på melodiös musik. Le och skratta ofta!  Monoatomiskt guld, kanske den mest kända för att öka hjärnans funktion och andlig klarhet, förstärker också immunsystemet.

Kroniskt låg energi och trötthet är inte uppstigningsrelaterat såvitt det gäller en indikation på om en person lever på ett bra sätt; det betyder dock att kroppen är i allvarligt brist på ljus. Bristen kan komma från en eller flera odiagnostiserade hälsotillstånd – kanske början på en ohälsa eller försvagande sjukdom, metabolisk eller hormonell obalans, uttorkning eller svår matallergi. Kraftig oro kan dra ner energinivåer. Långvarig utsättning för strålning från datorer, TV och mobiltelefoner: kemikalier i utskrivna läkemedel; en diet som är fattig på näringsrik mat; och effekter av föroreningar är andra möjligheter.

En eller flera av dessa möjliga orsaker till trötthet och låg energi kan ihop med – eller är mer sannolikt – orsakat av känslor utan ljus.  Vare sig de är djupt undertryckta eller häftigt uttryckta,  så drar känslor som rädsla, ilska, förbittring, skuld, samvetskval, harm och svartsjuka, ner energin: och en vanlig orsak till dränering är obalanserade förhållanden –  känslosystemet hos personen med ”låg energi”, är dominant kvinnligt och den andres är dominant maskulint. Detta har inget med kön att göra; utan bara med personernas energi sammansättning, och det obalanserade förhållandet kan vara mellan livstidspartners, syskon, föräldrar och barn, arbetsgivare och anställd, grannar, vänner kollegor, – två individer i vilken relation som helst, som innebär nära kontakt.

Med detta i minnet att energi är ljus och ljus är kroppens livskraft, så dränerar en person med maskulin energi, självaste livet av en människa vars energi är feminin. När ett sådant arrangemang är karmiskt, är det sällan livslångt. Lektionen är fullbordad när den ”trötta” individen tar steg framåt för att gottgöra relationen eller lämnar den. Om personen inte gör något av detta och allt fortsätter som förut, så är uttrycket : ”Han-eller hon- kommer att bli min död”, inte så långt borta från sanningen.

Vissa själskontrakt inkluderar att man delar på sig så att båda individer kan erfara livslektioner med andra människor.  Detta gäller ofta personer som har barn – alla i familjen har valt att vinna den kunskap som erbjuds av föräldrarnas skeva relation. Andra kontrakt kan handla om att bägge individer behöver accepera behovet att förbättra sin relation och önskan om att göra de lämpliga förändringar för att nå dit.
Dock, eftersom ingen vet vad som är hans eller hennes själskontrakt, ger själen starka meddelande som kan liknas vid enorma pilar som pekar mot riktningen av den valda erfarenheten. Men fri vilja råder  och precis som i alla andra situationer, så har människor i en obalanserad relation ett val att ignorera själens vägledning – och när de gör så, kommer andra livstider att ge fler möjligheter för att ”se och lära”.

Sjukdom överlag kommer inte att försvinna förrän befolkningen har absorberat tillräckligt med ljus för att tro på att det kan bli sjukdomsfritt – tro skapar verkligheten. Det gäller såväl att förnya felaktiga organ och få saknade kroppsdelar att växa – återbildning och återställande kommer inte att ske på ett ögonblick eftersom dessa processer också kräver tro.

Människor som obestridligen tror att de kan återhämta sig från exempelvis förlamning eller som tror att deras hjärta kommer fungera utmärkt utan pacemaker, kommer att uppnå detta tidigare än de individer vars tro vacklar och mycket snabbare än de som tvivlar på att de har någon som helst förmåga till detta. Det handlar om hur mycket ljus som genomsyrar sinnet, kroppen och själen; och för ögonblicket, så tror inte många av er i världen att något så ”magiskt” som att ersätta  tandproteser med helt nya tänder, överhuvudtaget är möjligt.

En dag kommer alla i er värld att se, inte bara hur magnifikt designat era kroppar är, utan även vilka magnifika själar ni är. Älskade systrar och bröder, vi är ivriga att se er upptäcka era naturliga kunskaper och  möjligheter och ta er rättmätiga plats i vår universella familj, som de multidimensionella själar ni är.

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

Du gillar kanske också...