Matthews Meddelande via Suzy Ward, 2 augusti 2021

 

Matthews Meddelande genom Suzy Ward, 2 augusti 2021

 

2 augusti 2021

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på denna station, detta är Matthew. Vi börjar med att ta upp era kommentarer och frågor – och förståelig förvirring – om vaccinationer. Genom att enträget uppmana alla att ta dem ger vanliga medier eftertryck åt utbrottet av ”den mycket smittsamma Delta -varianten” i områden där många av befolkningen inte har vaccinerats. I Internetvideor och intervjuer utfärdar medicinska specialister alarmerande rapporter om hälsotillstånd som kommer att inträffa senare hos personer som har vaccinerats.

Låt oss först lindra era bekymmer om dessa rapporter. Forskarna har inte fel om sina resultat, som bygger på deras kunskap om aktuell medicinsk vetenskap. Vetskapen att individer har dött efter att ha vaccinerats och att andra redan har utvecklat allvarliga hälsoproblem ökar styrkan hos forskarnas övertygelse om att deras prognoser är korrekta.

Det är vad de inte vet som är den viktiga spelväxlaren! De vet inte att Jorden stadigt stiger upp till plan med intensifierande ljus. De vet inte att ljus omvandlar kroppens kolbaserade celler som är sårbara för sjukdomar till den kristallina struktur som är resistent mot hälsoavvikelser. De känner inte till att kropparna hos människor som är snälla, medkännande, hederliga och hjälpsamma lätt absorberar ljus, så de vet inte att cellomvandling sker hos de flesta människor. De vet inte att många individer födda under de senaste 30-talet åren kom in med kristallina celler, eller att med tiden alla på planeten kommer att ha dem.

Och dessa forskare har ingen aning om att Jordens bestämmelse är den Gyllene Tidsåldern, då kroppens självläkande mekanismer kommer att få hjälp av naturliga läkemedel och teknik som använder fluktuerande frekvenser. Gud kommer inte att låta något störa Gaias fria viljas val att hennes mänsklighet kommer att blomstra med optimal hälsa i kropp, sinne och ande under mycket längre livslängder.

Låt oss nu komma tillbaka till er värld idag och skjuta hål i vanliga medias pågående bedrägeri. Uppblåst statistik är fortfarande en del av det, och nu är den lindriga influensan som kallas ”Delta -variant” det också. Den termen myntades av de mörka så allmänheten kommer att tro att viruset muterar och kommer att fortsätta att göra det tills alla är vaccinerade. Människorna som driver på det behöver verkligen få ihop det. Vissa hävdar att människor som har vaccinerats mot covid inte kommer att vara resistenta mot varianten, vissa säger att en extra dos av det vaccinet kan vara nödvändigt, vissa säger att det definitivt kommer att vara det, vissa säger att ett annat vaccin kommer att behövas.

Detta är ett bra ställe för oss att svara på det här e -postmeddelandet: ”Är det slutgiltigt att människor som inte bär mask får och sprider Delta -varianten? De senaste CDC -riktlinjerna är att även vaccinerade människor ska bära masker inomhus. Vad är det som händer??” Vad som händer är att maskerna är de skyldiga. De skyddar inte – ett mikroskopiskt virus kan lätt tränga igenom dem – men av mycket större betydelse är att masker förhindrar inandning av syre och utandning av toxiner i kroppen, och när ett andningssystem inte kan fungera korrekt, är immunförsvaret väsentligt försvagat.

Det är därför de mörkas Rockefeller Lockstep 2010 coronavirus-19-agenda inkluderar att övertala ledare från samhälle till nationell nivå att ge mandat till att bära masker-de har skapat en befolkning som är mycket mottaglig för influensa och andra sjukdomar. Och glöm inte rädslofaktorn – de behöver rädsloenergi för att mata sig själva och hålla sin ”pandemi” igång.

Om du letar efter den agendan på Internet hittar du en allvarligt förändrad rapport som faktasökande organisationer säger är ”konspirationsteori”, en annan av de mörkas uppdiktade bestämmelser. De fäster denna etikett på all sanningsenlig information som kommer fram och har betingat samhället att betrakta konspirationsteorier som enbart idéer som kommer från förvirrade sinnen.

Ett antal av er har skrivit om odjurets märke, Harmageddon, apokalyps eller sluttider, och vi säger, snälla sätt inte ”pandemin” tillsammans med bibliska profetior. Sluttider är dock lämpligt i detta sammanhang – mörkertiden på Jorden går mot sitt slut!

Nu är ett starkt immunsystem grunden för god hälsa, så det är naturligt att ni frågar varför någon inom det medicinska området skulle förespråka att bära masker. Om de inte är en del av Illuminati/Deep State kan de vara kraftigt investerade i företag som tjänar förmögenheter på allt som rör ”pandemin” – girighet är en viktig aspekt här. Viss vårdpersonal har mutats, utpressats eller hotats att samarbeta, och det finns också en annan viktig faktor.

Samma grupp som initierade detta globala gissel, som också kontrollerar sjukvården och läkemedelsindustrin utöver vanliga medier och internetcensur, kontrollerar också medicinsk utbildning. Studenter lär sig att vacciner och receptbelagda läkemedel är vägen till ”folkhälsa”, och för länge sedan var samhället programmerat att respektera och lyda ”myndigheter”. Det inkluderar lärare, så i generation efter generation har eleverna fått samma falska information som deras lärare fått.

De flesta vaccinerade människor får inga dåliga effekter, så varför vägrar andra människor att vaccineras? De följde sin intuition efter att logiskt ha ifrågasatt: Varför anses covid -influensa plötsligt lika dödlig som hjärtproblem, cancer, diabetes och svält? Vilken annan hälsofråga har någonsin fått TV -täckning varje dag i ett och ett halvt år? Varför måste friska människor vaccineras eftersom de kan ha ”asymtomatisk” covid? Varför säger vissa läkare att du måste vaccinera dig, vissa säger att det är ett val och vissa säger att du inte ska göra det?

Vi tillfrågas också vad ljusarbetare kan göra för att hjälpa till att avsluta ”pandemin”. Ni är översvämmade av information och vi förväntar oss inte att ni kommer ihåg allt i våra meddelanden – vi upprepar gärna det vi har rekommenderat. Visualisering och meditation är kraftfullt, och gruppdeltagande utökar deras effektivitet exponentiellt. En av de visualiseringar vi har föreslagit är att se Jorden nedsänkt i strålande guldvitt ljus-som sänder ut ljus i överflöd samtidigt som det fyller er. Den andra visualiseringen är människor i alla åldrar och raser som ler och skrattar när de dansar med varandra och leker med djur-det är också ljusfyllt och dubbelt tjänande.

När ni håller dessa visioner, andas rytmiskt för att komma i balans – balans är viktigt för ert välbefinnande. Kära bröder och systrar, var snälla och ta ordentligt hand om er själva! Älska er själva som vi älskar er!

Vi har också sagt att energin i alla tankar och känslor skjuter in i den universella soppan, ansluter till matchande energi och ger tillbaka samma typer av situationer och förhållanden – ”lika attraherar lika”, lagen om attraktion som fungerar utan uppehåll. Ersätt era tankar och känslor om ”pandemin” med allt som låter dig känna dig glad, upphetsad och optimistisk och få tillbaka mer av det.

Och var orädda! Energin av rädsla för vad som helst dämpar ditt ljus, försvagar din immunitet och låter mörkerbaserade aktiviteter fortsätta.

”Det verkar som om regeringarna ignorerar vad som händer på grund av klimatförändringar. Fråga Matthew när de ska göra något åt den här kritiska situationen. ”Det finns ett antal faktorer här. Under de senaste åren har rekordhöga temperaturer, torka och översvämningar orsakats av Illuminatis missbruk av teknik, och det har en dominoeffekt. När något i Moder Jords naturliga ordning avbryts är resultatet ovanliga störningar som leder till andra och så vidare och så vidare.

Klimatförändringar är en politisk fotboll som kastas fram och tillbaka mellan forskare som arbetar för multinationella företag som säger att detta händer naturligt och miljöforskare som säger att det som händer inte är naturligt. Det finns förutsägelser om en mini-istid samtidigt som det finns bevis på snabbt smältande glaciärer. Företag ser klimatförändringar som en ekonomisk fråga och de rekommenderade stegen för att ”minska koldioxidavtrycket” är för dyra att genomföra.

Den främsta faktorn är Gaias val att hennes planetkropp ska återgå till sitt ursprungliga modererade klimat, när alla hennes livsformer blomstrade. Effekterna av vädermanipulation och inaktivitet på grund av käbbel hindrar hennes framsteg, men Gud är också på Gaias sida i denna fråga. När energivågor från utvecklade källor driver planeten genom fjärde densitetens högre vibrationer, öppnas sinnen in i medvetenheten om att fossila bränslen måste ersättas med rena energimetoder. Det är högre medvetande och andlig medvetenhet som motiverar mänskligheten att åstadkomma väsentliga förändringar.

Extrema väder kommer att upphöra när sanningen om ”pandemin” kommer fram – samma individer är ansvariga för båda. Tekniken som de har missbrukat och kontrollerat kommer att släppas för nyttiga ändamål som att tillhandahålla fri energi, befria planeten från giftiga föroreningar och läka miljöskador. Ni kommer att bli förvånade över hur snabbt Jorden kan återhämta sig till robust hälsa när dessa tekniker är i bruk och tiden för fossila bränslen tar slut.

Underskatta inte vikten av pågående insatser i mindre skala. Vissa grupper städar upp plastrester på stränder och i era vatten och återvinner det till användbara föremål, och tillverkningen av upplösbar plast vinner mark. Andra grupper renar vattendrag, floder och havsstränder från olja och andra föroreningar. Röster från människor som protesterar mot giftig kemisk kontaminering av vatten, jord och luft hörs. Tillsammans med de uppenbara fördelarna från bärgnings- och restaureringsprojekt, ökar energin i den välvilliga avsikten vibrationerna på planeten.

”Kommer jordens utsatta befolkningar att fortsätta att tas om hand under de kommande tiderna, eller kommer det att vara” vars och ens ensak” i en tid av oroligheter?” Ingen är ensam. En skyddsängel, varelser i andra änglariken, andeguider och nära och kära i andevärldar finns alltid med varje person, i tider av oro och tider av lugn.

Men vi vet att frågan gäller konkret hjälp till dem som har det svårt, från dem som har medel att hjälpa. Biståndet kommer inte bara att fortsätta till människor i nöd, det kommer att fortsätta expandera tills alla i er värld blomstrar med bekväma bostäder, önskad utbildning, vård och näringsrik mat och rent vatten i överflöd.

Låt oss ge er lite bakgrund för att förklara vår övertygelse. Allt som existerar är energi som vibrerar i en eller annan hastighet, och under långa tider fastnade planeten i djup tredje densitet, mörkret höll vibrationerna låga. Den massiva infusionen av ljus från avlägsna civilisationer gjorde att Jorden kunde lossna och börja stiga till högre vibrationsnivåer där sinnen och hjärtan kunde börja öppna sig – planetarisk och personlig uppstigning.

Processen med Jorden och hennes invånare som rör sig in i högre och högre vibrationer förbinder medvetandet med själslig vägledning och kunskap som inkluderar Allas Enhet. Dessa framsteg i medvetenhet förändrar separation till enhet, apati till empati, girighet till generositet och hat till kärlek. Förvandlingen kommer inte att slutföras över en natt, men det går stadigt framåt.

Älskade familj, vi förstår att i en värld av oroligheter är det svårt att tro att ni lever i den mest spännande tid som detta universum har känt till under miljontals år. Livet är visserligen inte utan utmaningar, men det förnyar och ger glädje till alla som önskar det. Lev i ditt hjärta – KÄRLEK är nyckeln.

Alla ljusvarelser i hela detta universum hejar på er för evigt framåt och stöttar er med den oöverträffade kraften av ovillkorlig kärlek.

_______________________________

KÄRLEK och FRED

Suzanne Ward

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...