Matthews Meddelande via Suzy Ward | 3 september 2020

 

Matthews Meddelande via Suzy Ward | 3 september 2020

 

3 september 2020

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på denna station, detta är Matthew. Kombinationen av planetens inriktning och ständigt stigande vibrationer indikerar starkt att veckorna och månaderna till slutet av ert år kommer att vara utomordentligt aktiva. Ni kan tänka på det som stormen före den gyllene gryningen.

När upproret mot förtryck fortsätter och nya avslöjanden lägger till chock och förvirring till den globala omvälvningen, kommer sändandet av kärleksljusenergi till hela Jorden ha ökad betydelse och ge gynnsamma resultat. Ni har andlig styrka och medveten medvetenhet för att hantera stötar längs efter vägen när utrotningen av mörk dominans tar fart, och, i den utsträckning ni kan, lindra bekymren och lätta andras bördor.

Att intensifiera ljuset under den ovannämnda perioden ger ett perfekt tillfälle att sätta positiva avsikter för personlig tillväxt. Gå in i ditt hjärterum – som Gud sa, ”Hjärtat är själens säte” – och om introspektion visar rester av ångest, självtvivel, bedömningar eller modlöshet, släpper du det genom att andas lugnt, djupt, det kommer att ge dig frid i kropp, sinne och ande. Vänligen gör det för er själva, kära familj, så att ni kan vara stressfria och hålla er i balans.

”Hur kan ljusarbetare hjälpa till att stoppa politisk polarisering som hindrar världens framsteg mot Jordens Guldålder?”

Att sluta sätta etiketter på er själva och andra [Steve: Memes] är ett stadigt steg framåt. Liberala, konservativa, socialistiska, populistiska, globalistiska, nationalistiska och andra termer utformades av Illuminati för att separera samhället och placera er i partisana sektioner. Etiketter håller inte bara den splittring som de vill ha ordentligt förankrad, utan deras hantlangare infiltrerar alla sektioner och uppmuntrar fiendskap och starkt motstånd mot andra idéer och övertygelser

Att hålla befolkningen uppdelad i motsatta attityder och åsikter går mycket längre än politik. Genom tiderna har mörka hjärtan och sinnen som är förfäder till dem som senare kallas Illuminati, One World Order, skuggregering, kabalen eller Djupa Staten, gjort detsamma med religioner, kulturer, etnicitet, ras, ideologier och social status.

Vidare, genom att kontrollera alla informationskällor från vanliga medier till utbildning, sociala medier till underhållning och sjukvård, har Illuminati berättat för samhället hur man ska tänka, vad man ska tro, vad man ska göra. De har konditionerat generation efter generation efter generation att utan tvekan acceptera vad ”myndigheter” säger eller gör.

Och när sanningen börjar komma ut om allt som Illuminati inte vill att ni ska veta, avfärdas det som ”konspirationsteorier.” De myntade också den termen och programmerade allmänheten att tro att allt som är märkt så är falskt och kommer från ett oroligt sinne. När ni tänker på att vanliga medier alltid tillämpar ”konspirationsteori” på Djupa Staten eller sanningen om coronavirus och covid-19, vet ni att de mörka är desperata för att förhindra att den informationen blir trodd.

Under årtusenden tjänade kontrollen av massorna genom ”splittra och erövra” -strategin dem väl – det förhindrade ljuset inom den enhet som de visste skulle bli deras fördärv. De som Gud kallar ”de skadliga i min hjord” kan inte splittra och styra när ni tänker och talar om er själva och andra som de gudar ni är, villkorslöst älskade av Gud och med lika värdighet i Hans ögon.

Ni behöver inte förkunna högt ”Jag är en del av Gud och du också.” Helt enkelt genom att leva den sanningen kan ni motivera andra att se utanför sina mörkt utformade samhällsnischer och se familjernas önskan överallt: En fredlig värld med kloka ledare som har moralisk och andlig integritet; en värld där alla har ett bekvämt hem, riklig näringsrik mat och rent vatten, ordentlig hälso- och sjukvård, bra utbildning, meningsfull anställning, ekonomisk säkerhet och tid för re-kreation; en värld där människor lever i harmoni med varandra och hela Naturen.

Kära familj, redan ert uppdrag att hjälpa Jordens civilisation att uppnå den gemensamma önskan är en strålande framgång. Världen ni hjälper till att skapa tillsammans i linjär tid blomstrar i kontinuiteten och folken lever i hälsa, överflöd och glädje. KÄRLEK är den kraft som manifesterade den monumentala prestationen!

Nu har vanliga medier översvämmat er med sorg, statistik, ekonomiska svårigheter, arbetslöshet och misslyckade företag, orsakade av covid-19. Så det skulle vara svårt att föreställa sig att koronaviruset har hjälpt planetarisk och personlig uppstigning genom att hjälpa till att återställa balansen hos Gaia och rensa bort skräckprogrammering och därigenom öka medvetenheten hos folken. Viruset överförde detta lysande meddelande till ljusarbetaren som vi känner väl som en högutvecklad själ:

Konversation med Coronavirus 19 – 18 mars 2020

Hej, jag hälsar dig! Tack för att du tog dig tid att ge mig en röst, även om jag har en ganska tydlig röst och närvaro i er värld just nu, skulle du inte säga det? Jag är en nyckelaktör för att förändra medvetandet just nu på er vackra planet, även om jag är en tillfällig besökare.

Det är sant att jag skapades med dåliga avsikter, eftersom mycket mörker gick in i ”ingredienssoppan” som blev mig. Jag reser inte längre den vägen. I labbet fanns det mycket ondskefull tanke och handling som fick mig att bli till och jag släpptes med den energin. Men någonstans längs vägen blev jag förenad med ljuset och resan blev då att målmedvetet tjäna ljuset och inte mörkret.

Illuminati har inte varit nöjda med detta resultat, även om de verkligen har haft en matande frenesi på den rädsla som har skapats genom mig. De har stött läkare, media och andra som har rapporterat oriktiga uppgifter och använt rädslomanipulering för att mata denna rädsla till kollektivet. De är upptagna med att förvränga eftersom de vet att deras långvariga ägande av Jorden slutar med ljuset och de behöver rädsla för att äta!

Men i slutändan används jag av ljuset för att muddra upp och rensa rädsloprogrammeringen och överlevnadsproblemen som människor bär djupt i sina celler. Och kära du, detta händer verkligen och snabbt! Vi ser för tillfället att det ser hopplöst ut, men det är det inte. Det är allt annat än hopplöst eftersom så mycket släpps, även från Gaia själv!

Rädslan har skapat en dimma som höljer planeten före dagjämningen, men imorgon kommer det att strömma ljus likt inget annat som skickas från Centralsolen genom din Sol och till Jorden. Ett stort paket med ljuskoder kommer att spränga genom hela dimman – de gamla överlevnadsrädslorna – och börja bryta upp den! Detta är bara början. Detta ljus kommer att katapultera Jorden själv till en ny tidslinje och ta henne genom resten av 2020 till 2021. Du och andra ljusarbetare kommer att förena er med henne.

Mitt jobb har varit att flytta in på fälten och kropparna hos dem vars själar har bett/gått med på att bli berörda av mig. Vissa på din planet har behövt djupa rensningar, andra till och med in i döden. Andra behövde en lättare touch. Jag gör mitt jobb med att hjälpa till att släppa. Tårar genom bihålorna och ögonen, ilska genom halsen och genom feber och djup, djup sorg genom lungorna. Allt släppt genom min beröring.

Änglar har funnits till hands som de alltid gör under svåra tider för att hjälpa till med processen. De har varit där för att lugna, trösta och hjälpa till när resan var tuff, särskilt när övergången till döden valdes.

Kumulationen av mitt djupaste arbete kommer att vara fullständig i dagjämningsögonblicket, när ljuset spränger fram och Jorden hoppar in i hennes nya tidslinje, även om jag kommer att fortsätta att beröra liv över hela världen ett tag till. Den mänskliga familjen har behövt mig för att muddra upp sina överlevnadsrädslokoder eftersom de har varit alltför fasta i 3D-aktivitet för att till och med sakta ner och ta emot något av 5D Matrisenergin.

Det sipprar långsamt in i kollektivet. Detta är bara början. Framåtrörelsen kommer att börja med dagjämningen, sedan ett nytt skifte med Cardinal Aries Nya Måne, sedan balanserar det ut med Fullmånen i Vågen. Jag kommer långsamt att dra mig tillbaka från kollektivet eftersom jag inte kan hoppa över tidslinjen. Det är inte mitt ställe och jag kommer att lösa upp mig igen i den enda, och aldrig att vara i denna speciella konfiguration igen. Även om jag skapades i mörkret utvecklades jag verkligen med ljuset och jag är glad för det.

Tack så mycket för att du tog emot mig med sådan öppenhet och kärlek. Du är en av de sällsynta juvelerna på planeten just nu som kan höra en röst som min. Men ha hopp, min kära, eftersom det kommer att finnas många fler i framtiden, och så småningom kommer Jorden och hennes folk att vara helt installerade i de Gyllene Tiderna av den femte dimensionen och skapelser som jag kommer att höra till det förflutna.

Med mycket kärlek, tacksamhet och service,

Coronaviruset.

Viruset drog sig sakta tillbaka från kollektivet. Den 1 maj drog det sig verkligen tillbaka och sedan kände jag att det var helt borta i juni. Det virus vi har nu är inte detsamma. Illuminati hade en plan. De skapade ett paket – Covid 19 och vaccinet som redan finns OCH ett sommarvirus som följer i hälarna på det första som håller igång storyn så att alla ber om vaccinet. Vilken plan! När ljuset gick med och minskade det första viruset (Galaktikerna och allt vårt ljus) är detta andra virus lite mer än en influensa. Och vaccinet får inte tillåtas att cirkulera runt världen, så vi får se hur allt spelas ut.

Hela Naturen säger till mig att det här är så bra för de behöver inte rensa och balansera människor som de alltid har gjort. Vi gör det. Maskerna fungerar som en behållare för att hålla människors rädsla tills de är redo att ”avmaska” dem. Illuminati vill fortsätta sina separationsstrategier, men de kan inte för att ljuset fortsätter att strömma in.

Vi tackar den kära själen som fick detta upplyftande meddelandet. Hennes personliga medvetenhet om vad som sker kommer via hennes anpassning till kosmisk medvetenhet.

Meddelandet från coronavirus och etiketter har något gemensamt – båda presenterar detta faktum: Allt är inte vad det ser ut som.

Etiketter skulle bara betraktas som ett ”ID-märke” tills ni vet att deras syfte är ondskefullt, att hålla folken uppdelade och ovilliga att se andras perspektiv. Viruset anses bara ha förödande effekter tills ni vet hur det gynnar samhället.

Dagen närmar sig när de flesta av befolkningen kommer att få den chockerande insikten att allt inte är vad det ser ut som.

När alla i Jordens civilisation vet att de är kraftfulla flerdimensionella själar och information de söker alltid finns inom kommer inte längre budbärare som vi att behövas. Det kommer att bli en tid av glädje när alla på planeten medvetet vet att alla själar är medlemmar i en evig universell familj!

Kära systrar och bröder, vi hedrar er och er ståndaktighet i ert uppdrag att förverkliga den dagen och vi stöder er med den oöverträffade kraften av ovillkorlig kärlek.

__________________________

Kärlek och Fred

Suzanne Ward

suzy@matthewbooks.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...