Matthew Ward via Suzy Ward, 14 december 2019

Matthew Ward via Suzy Ward, 14 december 2019

 

Matthews Meddelande, 14 dec 2019

14 december 2019

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på denna station, detta är Matthew. När ännu ett av era kalenderår närmar sig sitt slut är en vanlig tanke: Hur gick det här året så fort?!

Ni vet att känslan av att tiden går snabbare och snabbare faktiskt beror på att Jorden stadigt rör sig in i successivt lättare plan med energi och ni vet att ljus är samma energi som kärlek. Och eftersom kärlek är nyckeln till att rätta till alla fel, gläds med oss att kärlekens kraft sprider sig runt er värld!

En annan anledning till glädje är att ordet ”kärlek” kommer in på centrum av scenen. Människor talar mycket mer om kärlek än någonsin tidigare, och kärlek nämns ofta i låtar och i tryck, radio och TV.

Ni kommer ihåg att vi har pratat om betydelsen av ord, talade och skrivna, och att kärlek, glädje, fred, tacksamhet, förlåtelse, vänlighet, hopp, medkänsla, generositet och ärlighet tillför enorma mängder ljus. Dessutom avger intentionen av dessa ord på alla era språk sina egna höga vibrationer, så kärlekens växande frekvens är ett dubbelt förtroende för ljus inom befolkningen.

I föregående decembermeddelanden har vi sagt att delande till dem i nöd och tröstande de som sörjer har ökat varje år i samklang med ständigt stigande vibrationer. Att dela och bry sig är kärlek ”i handling.”

Andra vänlighetsåtgärder, som att le mot en förbipasserande, hjälpa en främling att bära paket, öppna en dörr för någon, ge en granne en skjuts och välgångsönskningar till butiksmedarbetare är mer av de många sätt som kärlek uttrycks på, inte bara under denna helgsäsong, utan varje dag året om. Även om samhället inte är medvetet om att vänliga gester som sådana är ljusfyllda, ökar artigheter och hjälpsamhet mot varandra också med stormsteg.

I ett meddelande pratade vi om er traditionella musik. Dess ljusfyllda toner och ord som ”halleluja”, ”fred på jorden”, ”glädje till världen” och ”allt är ljust” rör upp det bästa av mänsklighetens känslor, och den energin flödar runt er värld under denna säsong.

Vi berättade också att den fantastiska musiken som kontinuerligt produceras i Nirvana av så många som en miljon musiker som spelar stränginstrument hjälper till att hålla universum i balans – Jordens andevärld är av största vikt universellt. Ni drar också nytta av ”sfärernas musik.” Tonerna överförs till Jorden för att hjälpa planeten och alla dess mottagliga livsformer att upprätthålla hälsa i sinne, kropp och ande.

Låt oss nu prata om en annan säsongsbetonad tradition under många år – träd med lampor eller sterinljus, popcornsträngar, ljusa banderoller, bågar och andra slags vackra prydnader. Anden lyfts av de dekorerade träden som ger helgglädje till hem, kyrkor, affärer, restauranger, längs gatorna och andra utomhusplatser runt om i världen.

Träd ger oändligt mycket mer än utsmyckning. Deras betydelse går långt utöver att ge hem för otaliga liv i skogar, djungler och parker; produktion av frukt och virke för byggnader och möbler; och att lägga till skönhet och behag till Jordens landskap.

Träd är utvecklade själar vars energi är viktig för er och planeten. Det är välkänt att de absorberar koldioxid från atmosfären och frigör det mesta som syre. Det som inte är känt är att trädens kollektiva medvetande överförs världen över av ett botaniskt kommunikationssystem som överträffar era mest intrikata datorer.

Träd delar sin forntida visdom genom att filtrera den till alla Jordens andra livsformer, och alla som intuitivt utnyttjar den energin lyfts upp i medveten och andlig medvetenhet. Att djur har tagit upp denna energi framgår av vänskapen mellan vissa rovdjursarter och tidigare byten och tacksamheten som djur uttrycker till människor som räddar dem från svåra omständigheter.

Några av era telepatiska kommunikatörer mottar trädens övertygande meddelanden och så småningom kommer alla på Jorden att hedra träden som Gaia gör, som en av Guds största välsignelser för hennes planetkropp och alla dess invånare.

”När Källan vaknade från dess slummer för eoner sedan, vet vi vad stimulansen för att vakna var? Behövde Källan kärlek? Skapade Källan själar för att föra cirkeln av kärlek till den? Jag har insett att Källan och vårt universums Gud behöver alla dess skapelser. Att utvidga tanken med nya tankar och handlingar säkerställer att Kosmos och Universum kommer att finnas mycket lång tid. Det är inte en enkelriktad relation som jag trodde i min barndom och det mesta av mitt vuxna liv. ”

Väldigt få i er värld funderar så djupt, och vi tackar den kära själen som delade sina frågor och sin intuitiva kunskap med oss. Vi visste inte vad som inspirerade Källan – Skaparen/Skapelsen – till att uttrycka sig själv i det som ofta kallas Big Bang, och vi visste inte vad som fanns före det första uttrycket av dess Totalitet.

På uppdrag av alla själar på denna station, bad jag Gud om svaren och han talade med Skaparen. Tro inte att Gud inte visste det – Han ville ge oss svaret som Skaparen ville att vi skulle ha. Svaret på båda frågorna, sa Gud, kan tolkas som att JAG ÄR ska delas.

Nu ska vi berätta vad vi visste innan den illumineringen. Kärnan i JAG ÄR, Skapare, Källa, Enhet av Allt är kärlek, som den uttryckte som ljus, och allt som har skapats genom hela tiden/tidlösheten är av den energin. Så Skaparkällan behövde inte kärlek – dess Totalitet ÄR kärlek, den mest kraftfulla kraften i kosmos.

Den uttryckte sin kärlek genom att skapa själar – ärkeänglarna – och begåvade dem med fri vilja och dess odelbara förmåga att manifestera sig. Det vill säga, Skaparen lät ärkeänglarna använda sin energi för att göra enheter till sin föreställning – alltså samskapande – och från det ögonblicket till detta har samskapandet fortsatt.

Att JAG ÄR delas indikerar att Skaparen inte bara delar sin kärleksenergi, utan även sin kunskap – allt i existensen är energi och energi omfattar medvetande.

Så på själsnivå har vi alla på denna station, och alla andra personer, svar på de frågor som läsaren ställer. Det är den medvetna medvetenheten om kunskaper på själsnivå som vi alla söker, och alla i detta universum ges obegränsade möjligheter att uppnå detta.

Ja, sannerligen är varje skapelse av Skaparkällan ”nödvändig” – var och en är dessutom en evig och oskiljbar del av den och kommer alltid att vara det. Källans förhållande till var och en av dess skapelser garanterar den kontinuerliga expansionen och sammandragningen av detta universum. Vi vet inte vad som händer någon annanstans, men eftersom alla själar i de andra universum är evigt förbundna delar av Skaparkällan, verkar det troligt att var och en bidrar till Totaliteten precis som alla själar i detta universum.

Vi vet inte heller vad som händer när själar har utvecklats till att komma ihåg sin Början och därmed återvända till Skaparen. Men vi tänker på möjligheten att när själar återvänder kan de använda sin gåva av fri vilja till att välja att gå in i en ny resa någonstans i kosmos.

Låt oss nu komma ”tillbaka till Jorden.” Älskade systrar och bröder, vi önskar er glädjefyllda, heliga fester och festligheter med familj och vänner. När ni firar denna säsong – verkligen så länge ni lever! – låt era hjärtan fyllas med tacksamhet för de viktiga bidrag som kärlek, musik och träd ger till ert och er världs välbefinnande.

Gå in i ert nya år med självförtroende och optimism och vet att alla ljusvarelser i detta universum stödjer er med den enastående kraften av ovillkorlig kärlek.

_________________________

KÄRLEK och FRID

Suzanne Ward

suzy@matthewbooks.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...