Matthew Ward via Suzy Ward, 9 december

matthew

Matthew Ward – December 9, 2016

Med kärleksfull hälsning från alla själar vid denna station, detta är Matthew. Känslor intensifieras alltid vid årets slut, eftersom människor runt om i världen firar med traditionella gudstjänster, blandat med musik och festligheter med familj och vänner. Det är under denna period många känner sig mer tacksamma än vanligt och de vars liv är dystert en än mer förtvivlad känsla. I år med planet vibrationerna högre än någonsin tidigare i historien, är känslorna av tacksamhet, välsignelser och att nå ut till behövande motsvarande förhöjda. Vi önskar att ni kunde se briljansen av denna förstorade tacksamhet och generositet av att dela – är en fröjd för ögat.

Vibrationer har också spelat en mycket stor roll i det senaste valet i USA och låt oss tala först om de negativa reaktionerna av resultatet. Vi kan känna många människors starka känslor i detta land: ilskan för ett politiskt system, som inte ärar folkets röstning, oro över vad som framkommit under veckorna sedan valet, rädslan för vissa familjers säkerhet och potentialen att bli utrotade, oro över vad som väntar landet. Eftersom regeringens åtgärder ofta har globala konsekvenser, är ledare för andra länder försiktiga.

Vi förstår dessa känslor och många av er har uttryckt dem i e-postmeddelanden till min mor. Kära, kan du ha sinnesfrid om man tänker på vad du vet att de flesta människor inte har:

Valresultatet röstade ner Illuminati planen att åter sätta en av sina egna i Vita huset efter att under åtta år behöva kämpa med en president som slog tillbaka i den utsträckning han kunde.

Planetariska vibrationerna kommer endast att stärka och främja strävanden, som tjänar jorden bäst och alla hennes livsformer; vad som står för motsatsen kan inte bli långvarigt.

Rättigheter och framsteg i social rättvisa vilka uppnåtts under svåra omständigheter kan inte avskaffas. Det är inte Jordens folks öde att gå baklänges, utan att gå framåt mot fred, ömsesidig respekt, samarbete och liv i harmoni med naturen.

En värld där ett sådant liv och planeten återställs till hälsa och orörda skönhets – värden hjälper ni till att skapa i den linjära tiden, finns redan livfullt i kontinuumet.

Så även om det kan tyckas att den nya administrationen och dess riktning är skrivit i sten för fyra år, är detta inte fallet.

Flera läsare har frågat om NESARA [National Economic Security och Reformation Act] är lösningen på denna situation, som många runt om i världen betraktar som en central tidpunkt och det skulle rungande välkomnas om alla visste vad följden skulle bli.

Tillbaka till NESARA. Energin kring denna amerikanska lagstiftning ställs automatiskt i sfären av möjligheter, men kommer osannolikt att bära frukt inom kort. Inte bara lagen är allmänt känt, men några som har hört talas om den tror inte att den är giltig; några som tror att den är det, har missuppfattningar om den; och andra, däribland några regeringsmedlemmar, tror att disinformation publiceras på regeringens NESARA hemsida. [För läsare som inte är bekant med NESARA, skriv ordet i sök fältet på www.matthewbooks.com så får ni tillgång till datum för de många meddelanden som innehåller detta ämne.]

Lagens genomförande har under 16 år förhindrats med alla skändliga medel eller något annat- det mest hänsynslösa var ”9/11” sveket i landet utav dess ledare -på grund av återförandet av nationen till dess konstitutionella ställning som en suverän republik, upphäver alla befintliga företag, som snabbt och smygande infördes av Illuminati brittiska kungligheter,och skulle kasta ut alla tjänsteinnehavare. Därför skulle den nya administrationen hålla lagen under den tidigare presidenten Bill Clintons ”gag order” (tystnads plikt) som juridiskt förbjuder alla, som känner till den någonsin tala om det offentligt. Illuminati inom och utanför kongressen kommer att fortsätta göra allt vad som krävs för att hålla locket på för NESARA eftersom alla dess bestämmelser har utformats för att avsluta deras kontroll över landet och i slutändan, världen.

Ändå har aktiviteten i Jordens energifält en potential, som hänför sig till valet och dess efterdyningar som fortfarande är tumultartat, så det är möjligt att Lagen skulle kunna föras fram till allmänhetens medvetande, kanske genom efterfrågan på information från befolkningen, skulle regeringen kunna ombildas. I så fall skulle det kunna vara hur landets ledarskap kommer att sätta kursen i ljusets riktning. Eftersom denna del av jordens energifält fortfarande är så oroligt, kan också andra scenarier uppstå som till exempel att leda Bernie Sanders till Ovala rummet.

Det är inte en förutsägelse – det är i linje med energiflödet. Vi kan se den Stora Bilden av jordens grund i kontinuum som ett fullbordat faktum, men vi kan inte förutsäga vad som kommer att hända på kort sikt. Allt beror på vibrationerna. En plötslig våg av energi från de kollektiva tankarna, känslorna och handlingarna av allt liv på jorden kan driva en sannolik situation till visshet så snabbt att det kan vändas till en möjlighet.

Alltså, låt oss tala om energiflödet som hittills har påverkat den politiska scenen och dess relevans för vägen framåt. Detta har ingenting att göra med politik i sig, allt har att göra med vibrationerna runt politiska frågor och hur de kommer att spelas ut i enlighet med universella lagar.

Trots trogna supportrar under månader av kampanjer, lockade både Donald Trump och Hillary Clinton till sig övervägande negativ energi, som avger låga vibrationer. Inte heller hade de helhjärtat stöd av sina respektive partier, men de blev nominerade. Fru Clinton gjorde det eftersom DNC gav henne rösträkningen i kritiska primärvalet som Mr Sanders vann och Mr Trump vann presidentvalet eftersom Illuminatis omröstnings manipulationer för att gynna Mrs Clinton gick snett. Således, energivibrationerna runt både individer och korruption i valprocessen var genomgående på en låg nivå och nivån har sjunkit ytterligare under veckorna efter valet på grund av omfattande protester och ångest om tillträdande presidentens val av personer till nyckelpositionerna.

När Mr Sanders gick in i loppet, samlades höga energivibrationer omkring honom i samklang med hans karaktär och väljarnas godkännande av hans reform filosofi. Efterhand som tiden gått har stödet för honom ökat, vibrationsnivån hålls och ökar fortfarande, så han fortsätter att främja de förändringar han och hans anhängare tycker är bäst för landet. Summan av kardemumman är, vibrationerna runt Mr Sanders är i linje med planetens vibrationer, som manifesterar ljusa förhållanden i tjänst för planeten och mänskligheten. Under de närmaste veckorna och månaderna, kommer jordens omloppsbanas successivt röra sig in i ljusare plan, där jordens civilisation äntligen kan bli fri från förtryck till kropp, sinne och själ.

För en tid sedan berättade vi att 2017 avslutar ett decenniums försening av samhällets medvetna och andliga färdigheter, som jordens Golden Age Mäster planerare hade förväntat skulle uppnås senast 2007. Nästa år börjar ett stort nytt kapitel i världens historia, när kraftfulla energivågor omsluter områden med höga vibrationer och börja manifestera betydande förändringar på er nära tidshorisont.

Men förvänta er inte att den pågående seglatsen kommer att vara lugn segling hela vägen. Det kommer att finnas ”trial-and-error” omvägar längs den upplysta vägen, en del slumrande själar släpar fortfarande fötterna efter sig och Illuminati har fortfarande rester av makt kvar. De kommer att göra motstånd genom att orsaka uppror överallt där de kan och använder skrämseltaktik – ett antal illavarslande spekulationer, inklusive en invasion från rymden, som redan cirkulerar. Själar från avancerade civilisationer som bor bland er och i er himmel kommer att fortsätta att förhindra att något, som kan hota er. Snart måste Illuminati acceptera sanningen: Deras långa mörka tidsåldrar att styra livet på jorden har kommit till ett slut.

Ljusarbetare, ni är i spetsen för det växande antal som rör sig mot en värld där kärlek totalt råder. I många meddelanden har vi sagt att kärlek och ljus är en och samma energi, den starkaste kraften i kosmos och nyckeln till att omvandla er värld, att kärleken är

sammansättningen av själen och banden som återförenar människor och djur som är kära i varandra. Kanske vi inte har sagt det tillräckligt ofta, men att växa andligen och medvetet inkluderar att älska sig själv. Man kan säga att själen börjar utvecklas genom att älska sig själv. Ni måste veta hur kärleken känns för er innan ni kan känna kärlek till andra och vara öppna för att ta emot den. Kära bröder och systrar, egenkärlek är INTE självcentrering, egoism, fåfänga, stolthet eller något annat tredje densitets uttryck – att älska sig själv hedrar er gudomlighet, som en del av Gud.

Uppvaknande själar måste förstå vad kärlek är och trogna läsare under lång tid kan uppskatta en påminnelse om vad jag sa till min mamma när hon frågade om kärlek och hur den tillämpas i ”vardagen.”

I sin enklaste form, är kärlek Guds delning av Sig själv med alla Sina skapelser. Kärlek är den helande kraften i universum. Kärlek är i själen och behöver bara ert tillstånd av de inneboende känslorna av att älska andra och ta emot deras kärlek. Kärleken har inga begränsningar, inga gränser för sin kapacitet.

I uttryck, är kärlek att behandla andra med vänlighet, rättvisa, ärlighet, medkänsla, hjälpsamhet, omsorg, respekt. Om kärleken kan sägas ha några ”ingredienser”, då är några av ingredienserna i gudfruktiga uttryck i handling.

Att veta att ni och Gud och alla andra av Guds skapelser är oskiljaktiga är kärlek. Att veta att Jorden är ett kännande, medvetet liv i sig själv och respekterar alla hennes livsformer är kärlek. Inse att ingen kan känna andra på själsnivå och ska därför inte döma dem, utan snarare inte tolerera en åtgärd som anses skadlig, är kärlek.

Lyssna på ert gudssjälv är kärlek. Att leva det liv som ger upphov till kärleksfullt själv är kärlek. Att själv få en känsla av glädje när ni ser det i andra är kärlek. Göra något som ger glädje till någon annan är kärlek. Förlåta sig själv och andra är kärlek. Dela era resurser med fullt hjärta är kärlek. Göra goda gärningar utan förväntningarna är kärlek. Känsla av fred i hjärta och sinne är kärlek. Den tysta spänningen i att se en solnedgång eller höra en sångfågel är kärlek och ett leende är ett av de enklaste och mest strålande uttryck för kärlek.

I några eller alla av dessa fall och många andra som kan uppstå, som ni instinktivt vet är kärlek i handling, är att manifestera er kärlek för och av Gud. Mor, jag tror inte att jag har sagt något förvånande alls. Men kanske är det bra att ha några referenser, som en ledstjärna i dessa tider när mörkret kan tyckas överskugga det magnifika överflödet av kärlek i er värld. [Ett utdrag från ”Kärlek i vardagen” kapitlet av Illuminations för en ny era sändes strax efter Matthew och jag började kommunicera telepatiskt i januari 1994.]

När ni firar denna säsong, kom ihåg den belöning av godhet i kärlek som ni och otaliga andra strålar. Underskatta aldrig kärlekens kraft att förändra liv och er värld – kärlek är dörren till Jordens Guld Ålder i full blom.

Vi önskar god Helg och ett underbart nytt år till er, våra älskade familjemedlemmar.

 

_________________________

 

Kärlek och fred

 

Suzanne Ward

Hemsida: Matthew Books

E-post: suzy@matthewbooks.com

 

Du gillar kanske också...