Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 17 december

 meditationsbild1

Den sista striden

I den sista striden samlas människor av alla slag, sida vid sida, för att bekämpa ondskans krafter, som så slugt och listigt snärjt människorna i sitt nät.

Nätet är trasigt. Kosmiska klargörande strålar går in i jordens atmosfär och rensar ut kvarvarande unket tänkande och smolk, som fortfarande skvalpar omkring i etern och förgiftar de ord, som skall gå ut och förklara sanningen för jordens folk.

De folkslag, som räknar sig som de mest upplysta och som slår sig för bröstet och säger att de vet bäst och att det är de som vet hur sanningen ser ut, är de som vet minst och som är de mest lurade av alla.

Det är nu dags för dessa att vakna upp och se hela bilden och att kasta av all osanning, alla lögner, som krampaktigt håller dem fångna. Det är dags att våga se allt det orättfärdiga utan rädsla för repressalier.

Ingen kan längre hålla sanningen borta men ni måste se för att kunna säga ifrån. Ni måste säga ifrån att nu räcker det. Ondskan har funnits i er värld alltsedan den tredje dimensionen uppstod. Det var en tid, när ni fick ett förminskat DNA, när ni blev bestulna på er gudomliga storhet och att vara en del av skapandet av er värld.

Sedan dess har ni varit slavar. Ni har blivit bestulna på er frihet och storhet. Så kallade gudar har styrt er värld och gjort den allt galnare med krig och terror. Det är över nu men ni är fortfarande fast i er programmering, som talar om för er, att ni ska lyda makten för den vet. Den makt ni lytt vill inte ert bästa. Den vill inte er välgång.

Samla er nu till en sista ansträngning och kasta av er oket. Det ni tror är rätt är fel. Det ni tror är fel är rätt. Världen har svängt 180 grader och allt är omvänt. Ni måste våga ta steget att gå en annan väg. Ni måste känna in i era hjärtan vad som är rätt. Ni måste ifrågasätta varför krig finns och ni måste gå till botten i sökandet av sanningen.

Den värld som väntar på er är fri och kärleksfull. Alla människor får det de behöver. Ingen centralmakt talar om för er vad som är rätt och fel. Ingen talar om för er vad som är rätt att tänka och ingen talar om för er, att tänker ni fel så blir ni förföljda.

Den som lever i den allomfattande kärleken gör inte fel. Ni har inte levt i en god värld under tusentals år men ni kommer att göra det, när ni befriat er från slaveriets bojor. Skaparen av allt liv har satt stopp för tyranniet på planeten jorden och den nya världen växer nu fram.

Res er nu och kasta av er de sista resterna av det ok, som ligger som en kletig smet över era sinnen. Ta ett djupt andetag och befria er från de negativa tankar, som får er att lyda de falska gudar, som styrt era liv i så många sekler.

 

 

 

All lycka till dig!

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

nyckeln-till-lyckans-labyrint(1)den-tidlosa-tidens-tid

Du gillar kanske också...