Meddelande från Andromeda via Galaxygirl, 25 december, 2017

Meddelande från Andromeda

via Galaxygirl

25 december, 2017

Hälsningar, vänner! Vi är Andromederna, era nära grannar och vi sänder er helgens varma önskningar om glädje, lycka och överflöd, idag denna välsignade dag under er varierande högtidssäsong. Vi har naturligtvis våra egna högtider, men vi observerar era jordiska traditioner med stort intresse och stor iver. Era maträtter är så doftande och välsmakande och rätt exotiska för oss. Ljusen, dofterna av bakning och skrattet tillsammans med vänner ljuder idag över hela Jorden, likt glada glittrande bjällror och vibrationerna är fina och höga, vilket också är en ytterligare bonus, som man säger.

Vårt budskap är ett av kärlek och stöd för er, Mänskligheten. Ni är inte ensamma – det har ni aldrig heller varit – och det är dags för er att nu känna till det och acceptera det. Det finns mycket att se och göra i andra stjärnsystem. Det finns mycket att lära av varandra; seder och bruk, teknologi, mat och så vidare. Det finns stor glädje och spänning i att själsgrupperna ska återförenas, vilket vi i hög grad ser fram emot, för det kommer att finnas mycket att fira inom er Kollektiva och planetariska uppstigning!

Vi sänder kärlek till var och en av er individuellt; kan ni känna att hjässan och ryggradskanalen kittlar av de energier som vi nu förmedlar och vid varje tidpunkt som ni läser detta? Var i glädje. Det finns ingen plats längre för rädsla. Rädslan är så mycket ifrån det gångna året, som man säger. Det stämmer! Med de nya energierna av strålande ljus-kodningar kommer detta att skaka loss och spränga bort alla de gamla tankemönstren i de tidigare lägre energivibrationerna. Glädje, ljus, kärlek, skratt – dessa är synnerligen utmärkta val gällande er energi-signatur och det kommer att få er att lysa ännu klarare under era inväxlingsmöten, samt även under er samverkan tillsammans med varandra, naturligtvis.

Kan ni nu förnimma ytterligare en energi-kram från oss? I sanning finns vi Andromeder här för att nära, hjälpa, assistera, vägleda och naturligtvis för att få lära oss av er och era kulturella variationer och traditioner. Er jord är en sådan unik planet för olika seder och bruk på grund av alla avsiktliga separationer som ni alla under tidens gång har fått uppleva – det är ett rätt unikt scenario. De flesta kulturer lever sida vd sida med den planetariska inre jorden och vi har på ett naturligt sätt flera interaktioner och gemensamma informationsbyten och upplevelser. Ert bakande inför helgerna fascinerar oss – vilken process! Kommer ni att sakna det när replikatorerna kommer? Antagligen inte, för vi kanske ber många av er om att få lektioner för att lära ut det till oss!

God Jul, Glad Hanukka, Glad (kommande) Ramadan och Glad Kwanzaa! Lycka till Mänskligheten idag och alla dagar! Vi sänder er vårt ljus och vår kärlek nu och vi är nu i glädje, i denna stund i gemenskap med Mänskligheten, våra vänner och i många fall vår familj.

 

The Andromedans via Galaxygirl, December 25th, 2017 – Sananda

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...