Änglarna via Ann Albers, 7 september 2019

Änglarna via Ann Albers, 7 september 2019

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Ni har alla hört talesättet: ”När eleven är redo så dyker läraren upp.” Vi skulle vilja ge er ett annat,

”När hjärtat är redo att få svaren på era böner, så dyker hjälpen och vägledningen upp.

Era böner är vackra för oss, eftersom vi hör kärleken i var och en av dem. Vi arbetar mycket hårt för att besvara de sanna önskningarna från var och en av er, men ni – ni själva – ansvarar för hur mycket ni kan ta emot. Ni är ansvariga för hur stark ”signalen” ni skickar ut med era böner är, och hur mycket ni kan ta emot. Det finns sätt att be på, som är kraftfullare än de flesta av er fått lära sig.

För det första så behöver ni inte böja knä – varken bokstavligen eller metaforiskt. Ni ber inte till någon Gud utanför er själva, som behöver er underkastelse och dyrkan. Ni kallar istället på själva kraften som ger er liv, på ungefär samma sätt som då cellen i kroppen skickar en signal, om vad den behöver. Så när ni ber, kom ihåg att ni är ett med kraften som skapar universum. Ni är inte bara ett Guds barn; ni är förkroppsligandet av Guds kärlek. Gud vill detsamma som ni, så länge det är kärleksfullt. Be era böner med övertygelse, vet att ni är värdiga, de hörs, och om ni tror – på alla nivåer inom er – så kommer ni att få det ni ber om.

Det är kraftfullare att be om det ni verkligen på djupet vill ha, än om det ni vill bli av med! I stället för ”Kära Gud, var vänlig och få min hemska kollega att försvinna”, försök istället med, ”Kära Gud, hjälp mig att samsas med min kollega.” Det kan innebära att kollegan lämnar er, ni får ett bättre jobberbjudande, ni lär er att inte ta det personligt eller till och med ibland, att kollegan förändras i hjärtat!

Istället för att be: ”Kära Gud ta bort denna sjukdom”, försök istället med ”Kära Gud, jag har för avsikt att bli helt frisk och kry. Stärk min tro. Ge mig kurage och tillit nog att tro, så jag kan ta emot. Vägled mig och håll min hand, varje steg på vägen.”

”Istället för: ”Kära Gud, jag behöver hjälp med denna skuld! Jag behöver mer pengar,” försök istället med, Kära Gud, jag vill så gärna tro på ditt överflöd och ständiga tillförsel till mig. Stärk min tro. Hjälp mig att känna din ständiga kärlek. Tack för allt du har gett mig. Jag är tacksam för allt jag har. Jag är redo att ta emot mer. Öppna mitt hjärta så jag kan ta emot. Hjälp mig att betala alla mina räkningar med nåd och lätthet, och att vara öppen för att ta emot det jag drömmer om.”

Be från hjärtat. Be om det du verkligen vill, inte det du tycker att du borde vilja, säga eller ha. Uppriktiga böner har mer energi!

Slutligen, vänta på att dina böner ska besvaras i ett tillstånd av tro och tillit. Vet att de kommer att besvaras på rätt sätt och i rätt tid. Istället för att oroa dig för om de kommer att besvaras eller inte, utgå ifrån att du får ”det eller något bättre.” Utgå ifrån att allt som händer är en del av svaret. Utgå ifrån att det går bra! Njut av ditt liv. Vänta på vägledning.

I själva verket är det så att varje tanke, varje ord, varje handling utstrålar en energi från dig, och den energin är en sann ”bön.” När du ber formellt, talar med Gud, så gör du inte en framställning till en extern Gud. Genom energin som genereras av ditt hjärta och dina ord, så sänder du istället ut signaler – böner – till universum, och väntar sedan på returen från det ärliga ekot.

Era böner kära ni, är er utstrålning. Positiva, kärleksfulla, självsäkra, förväntansfulla, tacksamma utstrålningar, är de starkaste bönerna av alla.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

 

  • Änglarna

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...