Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 11 juni

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

11 juni 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Alla som korsar er väg har en gåva till er. Det finns ett syfte i varenda ett av era mänskliga interageranden, oavsett hur litet eller obetydligt det kan verka. Det pågår universellt en dans, med ett enda syfte – att vägleda var och en av er tillbaka till Kärlekens famn, tillbaka in i förståelsen att ni aldrig kan vara åtskilda från det Gudomliga. Kära ni, alla erbjuder er en gåva som kan hjälpa er på denna resa. Det är er uppgift att ”öppna Närvaron”.

Det är lätt att känna igen kärlekens gåva i de vänliga själarna. Det är mycket svårare att känna igen dessa gåvor i de ovänliga. Vi talade om detta förra veckan. De finns ofta mitt framför er för att hjälpa er att komma ihåg att älska er själva, att ha medkänsla men inte medlidande, att ”förlåta dem, för de vet icke vad de gör.”

Det är ibland svårt att se hur dessa som är i behov av en gåva, att de också hjälper er att lära och att växa in i större kärlek. Kanske hjälper de er att se att ni har något att ge. De hjälper er att värdesätta er själva och era talanger mer. Eller de kanske helt enkelt ställer höga krav på er så att ni kan lära er sunda gränser eller att värdesätta er tid och era resurser mer än ni har gjort tidigare.

En del själar erbjuder er möjligheten att säga ett kärleksfullt “ja” medan andra ger er möjligheten att praktisera ett kärleksfullt “nej”. Så se er omkring. Istället för att säga, ”Varför gör de så där?” med förakt och dömande, fråga er själva en annan fråga… ”Hur erbjuder detta tillfälle mig ett tillfälle att växa in i mer kärlek till mig själv först och sedan andra.”

Om ni väljer att älska er själva först, kommer ni att naturligt bli mer kärleksfulla. Om ni väljer att ta hand om er själva först, kommer ni av naturen vilja bry er om andra. Om ni ger, ge utifrån att ni älskar att göra det, för det hedrar er själ och önskan att ge. Om det inte gör det, så gör det inte.

Var genuina kära ni i alla era interageranden. Var kärleksfulla och vänliga mot er själva och andra…även när ni sätter era gränser, även när ni ”drar gränsen”, även när ni måste gå er väg.

I varje stund, är varje mänskligt interagerande ett tillfälle till kärlek. De tillfällen ni väljer att älska er själva och andra är de som har djupt och varaktigt värde i era liv.

 

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...