Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 17 oktober

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

17 oktober 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

 

Fira, för ni är här på jorden bland vänner, med familjen! Sannerligen är alla er familj! Ni har miljoner bröder, systrar, barn, mödrar, fäder, fastrar, mostrar, morbröder, farbröder och kusiner, som bara väntar på att bli upptäckta.

Personen bakom er i kön kan vara en älskad person som ni inte träffat på länge, från en annan tid eller en själ som ni kände i himlarna.

”Främlingen” ni hjälper är också en av Guds barn, en alldeles gudomligt skapad varelse som är där för att hjälpa er växa och lära mer om ert ljus, precis som ni hjälper dem.

Kära ni, ni är aldrig ensamma på denna planet jorden! Det är omöjligt. Om ni känner er ensamma, ta en promenad på offentlig plats och le mot främlingar. Sätt er framför ert Internet och ta kontakt med likasinnade själar på så många olika platser och websidor. Vi här i himlarna älskar det faktum att ni kan ta kontakt med varandra så lätt och medan vi förstår att det definitivt sker missbruk av era datorer, så använder så många fler av er dem för att hitta varandra, dela idéer och dela möjligheter, drömmar och visioner.

Tillåt er att ta kontakt med varandra, oavsett på vilket sätt ni känner er manade att göra det, för det är i era kontakter med ”vad som tycks vara främlingar” som ni finner släkten! Kanske finner ni en vän för livet eller kanske en vän för några sekunder. I vilket fall så i dessa fall så rör Gud vid Gud, livet berör livet och ert hjärta finner glädje i mötet med en besläktad själ.

Le mot varandra, kära ni. Påbörja konversationer. Ta kontakt med livet och varandra. Älska…och er mänskliga familj omger er hela tiden

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...