Meddelande från Änglarna

Meddelande från Änglarna

31 augusti, 2014

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Var snälla mot er själva den här veckan. Tillåt er själva att kapitulera för allt som kommer upp inom er. Gör ert bästa för att acceptera allt som ni känner. Oavsett vad som stiger upp i era hjärtan, säg till er själva, ”Det är OK. Jag har tillåtelse att känna allting.” När ni känner något som ni normalt skulle döma – ilska, sorg, avundsjuka – fråga er själva en enda enkel fråga, ”Vad behöver jag nu?” för alla så kallade negativa känslor talar bara helt enkelt till er. De är er själ som viskar till er och säger, ”Hej, jag har något viktigt att säga. Du har ignorerat mig.” Lyssna, kära ni, till meddelandena under ytan.

När ni accepterar era egna känslor kan ni förstå att andra också helt enkelt lär sig och växer. När ilska riktas mot er till exempel, så har det ingenting med er att göra. Ni kan ha triggat någon annans ilska, men i ärlighetens namn så är den deras, precis som er upprördhet är er. Var och en på denna planet ombeds nu att erkänna att allt som stiger upp inom dem, har ett värde – för dem själva. Var och en ombeds att gräva lite djupare och titta på rötterna till deras egna känslor.

Ni har inte gjort något fel, kära vänner! Ni är för evigt ljuset och kärleken av Gud, som har en mänsklig upplevelse. Även när ni har er allra svåraste sinnesstämning och tuffaste omständigheter i livet, så är ni inget mindre. Era så kallade negativa känslor är här för att dra uppmärksamhet till illusionerna som har hållit er bundna, och förbehållen och uppfattningarna som inte längre gagnar er själs största sanning. Välkomna dem när de uppkommer och för fram dem i ljuset av er kärlek. Om ni stöter undan dem, kommer de att komma tillbaka tills ni hittar de gåvor som de försöker erbjuda er, men om ni omfamnar dem kommer ni inte bara att frigöra er själva från gamla illusioner, utan även tillåta de mer smärtsamma känslorna att ge liv åt ny glädje.

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...