Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 23 januari

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

23 januari, 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Förra veckan pratade vi om att släppa taget om gamla saker och täta energier. Idag vill vi diskutera att släppa taget om gamla vanor.

I himlarna tycker vi att ni är perfekta nu, även medan ni utvecklas! Men, det är alltings natur i hela livet självt, att växa, utvecklas och fortsätta att fördjupa dess uttryck av kärlek.

Ta några minuter och tänk på denna fråga. Vilken typ av människa vill ni vara? De flesta av er kan svara på det, åtminstone i någon mån. Ni vet att ni vill prata vänligare, leva i balans, agera med överflöd eller vara mer tålmodiga. Kanske vill några av er vara mer proaktiva. Ni kanske vill vara mer barmhärtiga eller ni kanske vill lära er att vänligt stå upp för er själva. Var och en av er, kan om ni tar er tid, föreställa er den slags person ni verkligen skulle älska att vara.

Försök att leva som om ni är denna person, bara för en dag. Väldigt snart kommer ni att se era gamla vanor komma upp. Vi skulle snarare kalla dem vanor än problem! Detta är bara sätt att tänka och vara som ni har lärt er, upprepat och blivit vana vid. Det är bara när ni börjar att bli uppmärksamma på att vara någon annan, som ni kan märka dem. Och detta är bra, kära ni! Fira! När ni ser en gammal vana, kan ni börja att ändra den!

Säg att ni vill vara mer barmhärtiga. Ni genomlever er dag och är mycket vänlig och kärleksfull mot alla, tills någon är oförskämd och plötsligt märker ni att ni svarar hårt. Fira! Nu kan ni se var ni kan växa till att bli en mer barmhärtig person. Säg omvänt att ni vill lära er att säga ifrån mer. Ni genomlever er dag och låtsas så att andra tror er, säger ifrån, även när det är obekvämt. Sen är det någon som är mycket oense med er och ni märker att ni blir stumma av rädsla! Fira! Ni har hittat ett område där ni kan växa.

Ta nu detta område på vilket ni skulle vilja växa och föreställ er verkligen att ni ”redan är där”. Föreställ er att ni hanterar en oförskämd person med vänlighet. Föreställ er att ni är bekvämt talar kärleksfullt till en mycket bestämd person. Föreställ er att ni behåller tron snarare än att bli rädda. Ta er tid varje dag att se och föreställa er själva som denna person som ni vill vara. Det är bara genom träning, antingen inombords eller på utsidan som ni bokstavligen kan ”dra nya ledningar” i er hjärna så att den kan reagera annorlunda. Precis som en atlet måste praktisera många gånger för att ”klara kastet”, fånga bollen eller ta sig över mållinjen, så kan även var och en av er öva, om än bara i er fantasi, på att bli den person ni önskar vara.

Vi älskar er som ni är, kära ni. Vi hoppas att ni också kan det. Och vi stödjer er i ert vackra växande till att bli den slags människa ni vill bli.

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

You may also like...