Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 23 oktober 2021

 

 

Meddelande från Änglarna via Ann Albers 23 oktober 2021

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Var och en av er är ett mikrokosmos av hela universum. Du kan aktivera vilken frekvens du vill inom dig själv. Med kärlek och uppskattning kan du aktivera din anslutning till Källan, eller så kan du aktivera din anslutning till världsproblem, till exempel leveranskedjeproblem, genom att ta bort kärleken som väntar på att flyta igenom dina egna gränser. Du kan aktivera frekvenser av glädjefyllt firande eller frekvenser av absurt hat. Inom var och en av er finns potentialen att tona in er till allt som redan finns, eller kan, existera i er verklighet.

Den yttre världen som du upplever är bara en bild av de frekvenser du aktiverar inombords. Ju fler människor som aktiverar en viss energi, desto mer kommer ni att se den speglad i världen i stort.

Till exempel finns det fartyg som transporterar tusentals ton föremål, försenade vid hamnen just nu. Källan finns där. Utbudet finns där. Men i många områden finns det en skillnad mellan vad som erbjuds och vad som tas emot.

På samma sätt finns det otaliga människor på jorden som ber om kärlek. Källan finns där. Kärlekserbjudandet finns där. Men hos många finns det en skillnad mellan vad som erbjuds och vad som tas emot.

Till exempel kan du be för slutet på denna pandemi, men ändå fokusera på den med rädsla, och på så sätt skapa en skillnad mellan det välbefinnande som erbjuds och det du är villig att ta emot. Alternativt kan ni fokusera på välbefinnande och följa er vägledning-var och en på sitt eget sätt-så att välbefinnandet kan flöda in i er verklighet. Du kan välja att leva på ett sätt som känns friskt – för dig – och fokusera på att njuta av din egen fysiska upplevelse. Oavsett om du isoleras hemma och njuter av dina dagar eller springer runt utan att bry dig om, kommer din energi alltid att vara mycket viktigare än dina handlingar.

När du fokuserar på det goda i ditt liv, oavsett vad du gör, är du öppen för flödet av kärlek, liv och ljus som alltid erbjuds.

På samma sätt ber många om förändring i sina liv och ändå motsätter de sig desamma. Om du vill ha förändring, är du öppen för nya tankar, nya idéer, ny vägledning? Är du öppen för att få den vackra essensen av det du vill skall komma till dig på ett sätt som kanske inte ser exakt ut som du trodde … men blir bättre än du drömmer om? Är du öppen för flödet av Källans visdom och kärlek, eller ber du om förändring och motsätter dig samma sak eftersom du är rädd för den?

Kära ni, vi har inget som helst dömande. Vi vet att era själars enda verkliga mål är att leva i kärlek och att njuta av kärlek längs vägen på vilket sätt ni än väljer. Kanske vill du ändra ditt hår. Det skulle kännas som kärlek. Du går till din frisör och visar honom eller henne den stil du vill ha. Han/hon säger till dig att du faktiskt skulle se lite bättre ut i en annan stil. Hur känner du då? Litar du på dina känslor? För några av er skulle det innebära att säga, ”Nej tack. Jag vet att jag vill vad jag vill.” Ni skulle känna er ännu klarare med ert val. Andra skulle säga: ”Jag har aldrig tänkt på det. Jag gillar det! Låt oss prova det!”

Det är genom din vilja att ”känna” din väg genom livet som du ställer in din vägledning. Det är genom din vilja att må BRA som du anpassar dig till Källan. Det är genom din vilja att sträcka dig efter tankarna och handlingarna som känns bättre som du tar bort blockeringen av flödet från Källan och öppnar din egen leveranskedja, så att allt du vill eller behöver flyter lätt och snällt till dig.

Vi säger inte att du ska ändra dig. Vi säger inte att du ska springa runt eller stanna hemma. Vi säger inte att du bör eller inte bör ta en spruta. Vi säger inte att du behöver tro eller misskreditera allt du hör. Vi säger att Källan till all Skapelse, allt Liv och all Kärlek lever och andas inuti dig och väntar hela tiden på att bli känd inom dig … och kära, Källan känns Bra. Gud känns bra. Kärlek känns bra. Att strunta i det här känns dåligt.

Att strunta i din egen upplevelse av Källans oändliga kärleksförråd känns som brist-brist på kärlek, brist på hälsa, brist på överflöd. Att öppna för kärleken till Källan, även på de minsta sätten – släpper ett mäktigt flöde av kärlek, hälsa, överflöd och mycket mer in i ditt liv.

Uppskatta en solstråle som tittar in genom ditt fönster, och i det ögonblicket har du öppnat dina gränser för det oändliga utbudet av kärlek. Bekräfta dig själv för en handling av vänlighet, och ditt utbud av kärlek, liv och välbefinnande flyter. Gör något snällt för dig själv eller någon annan och du är i ett rikligt flöde.

Kära ni, de minsta kärlekshandlingarna verkar vara så obetydliga för er i er 3D -värld och ändå i 5D -paradigmet öppnar de hela kärlekens försörjningskedja från Källan så att den kan flyta in i er upplevelse och sedan genom er när ni delar detta rikliga flöde av kärlek med andra. Det finns aldrig någonting betydelselöst med ett ögonblick av kärlek, vänlighet, omsorg, uppskattning eller tröst.

Dessa små kärleksfulla tankar eller handlingar får flödet igång igen i era sinnen, era hjärtan, era kroppar och i slutändan er värld

Är ni villiga att ta emot det ni har bett om? Känn det i så fall. Justera era tankar i linje med det. Tro på det redan innan ni ser det. Håll kursen och kära ni, ni har öppnat er tillgång till det oändliga utbudet av kärlek från Källan.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

— Änglarna

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...