Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 22 oktober 2022

 

 

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 22 oktober 2022

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

En av de mest kärleksfulla varelser som någonsin vandrat på jorden sa klokt, ”Ge till Caesar vad som Caesar tillhör, men ge till Gud vad som Gud tillhör.” Det finns såklart lagar man måste följa i kraft av att man bor i ett givet samhälle eller skriver kontrakt med en hyresvärd eller en arbetsgivare. Det finns dock många personliga ”regler” som du antog för att någon annan sa till dig – eller säger till dig – att det är så du måste leva.

Titta på de personliga reglerna du följer av gammal vana. Har de ”regler” du lärde dig för decennier sedan resonans hos dig idag? Känns det alltid rätt att äta din middag före efterrätten, avsluta ditt arbete innan du leker eller göra trevligt istället för att säga ifrån? Måste du avsluta allt du påbörjar, eller får du lägga ifrån dig en bok om den inte längre fångar ditt intresse? Får du vila när det fortfarande finns saker att göra? Att ta emot utan att ge annat än tacksamhet? Kan du lita på din kropp, sinne, hjärta och själ, eller måste du få validering eller godkännande från andra? Är du nöjd med hur du ser ut, eller måste du ”klä upp dig” eller dra ner för att passa en ytlig bild av perfektion som tvingades på dig?

Även om dessa saker kan verka små och oviktiga, finns det ett stort värde i att undersöka dina ”personliga regler” för att se vilka som verkligen resonerar med ditt hjärta och tjänar dig kontra de du följer eftersom du lärt dig att göra det. När dina regler hedrar ditt hjärta mår du bra. Du är överens med din själ. Du är glad och i en hög vibration. Du drar till dig gott.

Om du till exempel provar kläder och ogillar dig själv känns det hemskt. Din själ ser dig som vacker, och det spelar ingen roll vem eller vilken media som sa till dig att du måste vara smalare, snyggare eller stiligare. En mer äkta personlig regel skulle vara ”Jag måste behaga mig själv” eller ”Jag måste behandla mig själv som den vackra själ som jag är oavsett ytligt utseende.”

På samma sätt, anta att du lärde dig att du måste ”jobba hårt och tjäna dina pengar” innan du kan koppla av. När kära ni, tillåter den regeln er att slappna av? Om du känner dig passionerat glad över ditt arbete, så är du bra. Om du känner dig utbränd, trött och arg, kanske du vill hitta på en ny personlig regel som ”Jag fungerar bäst när jag är i balans”, ”Jag tar mig tid att hedra min själ” eller ”Jag jobbar” hårt och spelar hårt”, eller vad som passar ditt hjärta, din glädje och ditt autentiska jag.

Så många av er är inte glada dessa dagar. Du följer de personliga regler som andra ställer upp för dig som inte stämmer överens med ditt eget hjärta och din själ. Se om någon av dessa passar dig, så kommer du att se några av de ”personliga regler” som inte längre fungerar:

  •  Du kritiserar dig själv utifrån de normer du lärt dig.
  •  Du känner att du måste vara medveten om vad som händer ”där ute” även om det inte gör dig glad att göra det.
  •  Du kan inte vila förrän den oändliga ”att-göra-listan” är klar.
  •  Du kan inte säga ”nej” till en annan utan att känna skuld, falskhet eller som en dålig person
  • Du känner att du måste se ut på ett visst sätt, ha en speciell relation eller tjäna en viss summa för att vara ”framgångsrik” när den lycka du verkligen längtar efter i ett givet ögonblick är så mycket enklare.

Det som kan verka oviktigt i ditt livs större plan är mycket viktigt för din vibration, som alltid dikterar vad du attraherar eller tillåter i din framtid. Om du ständigt tvingar dig själv att ignorera ditt eget hjärta, kommer ditt hjärta att tala tydligare – ofta i form av obehag, sjukdom eller upprördhet. Vi föreslår inte att du måste göra dig av med alla dina inlärda regler. Några av dem tjänar dig väl. Att borsta tänderna regelbundet bidrar till exempel till en frisk mun. Kanske att sitta tyst på morgonen eller städa upp innan sänggåendet tjänar dig. Bara du vet vilka av dina ”personliga regler” som tjänar dig kontra vilka du tjänar.

Vi är inte här för att ge er nya regler. Snarare föreslår vi att ni går in i era hjärtan och tar en titt på vilka ”personliga regler” som tjänar er glädje. Energin på er planet är intensiv nu. Var och en av er känner, starkare än någonsin tidigare, anslutningen eller oenigheten som ni har med er egen själ, som tillsammans med era änglar och guider ständigt kallar er till det liv som ni har bestämt att ni verkligen vill leva.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

— Änglarna

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...