Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 31 oktober

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

31 oktober 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Vi vet att många av er firar en mycket lekfull högtid som kallas Halloween. Ni glädjer er åt alla otäcka och läskiga saker. Ni skrattar åt saker som normalt skulle få er att bli rädda. Som små barn omfamnar ni mörkret och ljuset och har roligt med alltihopa. På ett sätt, kära ni, så omfamnar ni livet, under bara en dag, så som vi gör.

Vi räds inte döden, för vi vet att det finns ingen död. Vi räds inte förluster för vi vet att det inte finns några förluster. När ni förlorar någon på jorden, välkomnar vi dem hem till himlarna. När någon frigörs från något som vi betraktar som ett ganska vackert men begränsat liv på jorden, så frigörs de in i en expansiv, fantastisk existens i himlarna. Men vi skulle aldrig skynda på en enda av er in i himlarna för vi vet att jorden, även om den är en mycket tuff skola, erbjuder möjligheter att skapa och finna de mest fina, djupa och vackra formerna av kärlek.

Om ni bara kunde se genom våra ögon, skulle ni se att även i de mörkaste ögonblick existerar de vackraste möjligheter till djup och fantastisk kärlek! I de mest utmanande tider finns de mest fantastiska möjligheter till hopp. I varje mörker, kära ni, har ni en chans att upptäcka att ni är ljuset! Ljuset lever inom er. I utamaningarna, ta fram kärleken till ytan. Var det lilla ljuset som brinner inuti era pumpor! Var det starka ljuset i mörkrets ansikte. Var den vänliga själen mitt ibland de omedvetna, den postitiva kraften som upplyfter världen som älskar att skvallra, den som vägrar att kritisera och banna sig själva när de gör ett misstag…den som vägrar att tro att döden någonsin skulle kunna vara slutet.

Vi vet att ni saknar era kära i himlen, men om ni bara kunde känna deras verklighet, så skulle ni inte känna något annat än glädje för deras frihet, deras expansion, deras medvetenhet och deras födelse in i ännu större kärlek. Sitt med dem, kanske idag när så många av er firar ert Halloween. Ta en liten stund och stäng era ögon och andas djupt. Be änglarna om hjälp att känna närvaron av era nära och kära i himlen, som en familjemedlem, ett djur, en vän, eller kanske bara någon som ni beundrat i historien. Vi kommer se till att bara de som blivit inbjudna av er finns runt er! Be om att få känna deras kärlek, deras ljus, deras glädje, deras energi som omsluter er i en vänlig omfamning…och kanske, bara kanske, kära ni, kommer er kontakt med de ”avlidna” (eller som vi skulle säga, med dem vars själar är helt vid liv!) vara en vacker och inspirerande upplevelse.

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...