Änglarna via Ann Albers, 13 juli, 2019

 

Änglarna

via Ann Albers

13 juli, 2019

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Var snälla mot varandra, kära ni. Er Moder Jord är i behov av hjälp. Hon kan stå emot föroreningar, borrande och alla slags illgärningar. Hon står ut med dessa saker på samma sätt som en mänsklig mor låter sina småbarn stöka ner i vardagsrummet. Med hjälp av inspirerade människor förmår hon rensa upp dessa problem.

Men en sak som sårar hennes hjärta är uppdelningen i människornas hjärtan. Ni kan inte separera er själva från Moder Jord längre än vad en cell kan separeras från kroppen. Ni skulle kunna flyga upp i rymden för en tid, men ni skulle fortfarande behöva ta med er frukterna ur hennes jord och ni skulle för evigt förbli energimässigt förenade. Inte heller kan ni separera er själva från varandra för ni är alla en familj på denna jord. Detta vet hon. Hon vill att hennes barn ska älska ljuset inom varandra.

Många av er kan nu känna av hennes oro, i fysiska eller emotionella sensationer av oro. För vissa av er manifesteras detta som en oförklarlig ångest, eller irritation. Hos andra bubblar starka emotioner upp inifrån. Vissa av er har en känsla av fruktan utan verklig anledning, eller en tendens att vara lite mer reaktiva. När en mor i ett hushåll är spänd, så blir hela familjen spänd. Er Moder Jord skakar och skälver inombords och även ni kan känna hennes energi. Var varsamma mot er själva. Var snälla.

Hur kan en person göra skillnad? Kärlek, kära ni, sipprar genom Jordens hjärta, så säkert som ett barns kärlek kan mildra en moder som hanterar en familj med bångstyriga barn. Kärlek är det som låter Moder Jord känna sig som om hon förverkligar sitt syfte med att ge själarna en plats att ta lärdom och växa, samt öva sina förmågor att älska fastän det inte är lätt. Er Jord ger er en plats där ni kan få bevittna Källans glans uppdelad i oräkneliga former och lära er att se det Gudomliga inom dem alla. Hon utstår så mycket för att skänka er denna gåva.

Så gör ert bästa i dess tider, när hon själv känner sig orolig, för att helt enkelt vara vänliga. Var till att börja med snälla mot er själva. Var vänliga gentemot andra. När andra inte är vänliga mot er, gör ert yttersta för att verka utifrån hjärtat och var vänliga ändå, och när ni inte kan det, dra er undan. Låt dig själv dra undan dina energier och din uppmärksamhet från ovänlighet och fokusera i stället på allt det goda i andra mänskliga hjärtan.

Er Moder Jord behöver nu er kärlek, inte bara för sig, utan även för er själva och varandra. Gör ert bästa. Hon känner era hjärtan och era vänliga och kärleksfulla gärningar och dessa ger henne styrka.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...