Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 31:e december

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 31:e december

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

När ni tar er tid att titta tillbaka på året ni lagt bakom er, önskar vi att ni skulle sola er i er framgång. Var och en av er har arbetat mycket hårt, för att få mer kärlek i livet. Oavsett om ni har kämpat i glädje, eller fått arga utbrott, för att ni önskade er en bättre behandling, så vet vi, att allt som ligger bakom, alla känslor, alla ansträngningar, är kärlek. Kärleken är ständigt närvarande – i tidigare år, i nya år, i era gamla ni, i era nya ni, i varje andetag, och i det ständigt föränderliga ”nu.”

Kärleken bor inom er och ger er liv. Kärleken är den som försöker komma till ytan, genom fanéret och skalet av illusioner och lögner, vilka försöker få er att tro att ni är oälskade. Kärleken försöker bryta igenom missförstånd mellan er och andra, och försöker få var och en av er, att få kontakt med djupet i ert hjärta.

Så, när ni ser tillbaka på era stolta ögonblick, fira! Ni har låtit kärleken bryta igenom isens yta av rädsla, och tinat upp de områden inom er, som varit frysta! Ni har hittat det inre ljuset, och blivit solen som skiner på andras hjärtan, och ger dem värme, i en värld av nöd.

När ni ser tillbaka på ögonblick ni inte är så stolta över, ha medkänsla med er själva. Ni försökte. Ni sökte efter kärlek.

Ni blev kanske sjuka under året. Er kropp försökte försiktigt viska … ”Lyssna, kärleken försöker nå dig, men genom ett missförstånd är du lite blockerad för flödet.”

Kanske bröt ni upp från något i år och kärleken viskade, ”Jag har något bättre. Du tenderar att nöja dig med mycket mindre, än jag skulle ge dig.”

Kanske har ni förlorat någon i år, och känner er ledsna. Även då viskar kärleken i ert hjärta, ”Jag har inte lämnat dig, för jag kan inte lämna dig. Min form förändras, men jag är ständigt närvarande för dig, i hela din skapelse. Dina nära och kära vilar i sanningen av större väsen, och är med dig nu på ett sätt, som är så strålande och vackert, att du inte ens kan föreställa dig det.”

Kanske blev ni inte som de ni ville bli, förra året. Kärleken viskar, ”det är OK. Det är nu. Vi har all tid i världen på oss, och jag kommer aldrig att ge upp.”

Kära Ni, Andas! Ta emot! Vi älskar er. Den kärlek som föder och ger liv åt hela skapelsen, och till er, just här, just nu i detta andetag, försöker bubbla upp inifrån er, omfamna er, och ta sig in i hjärtat på en väntande värld – en värld, som på många sätt, har glömt sin natur, glömt att vårda, glömt att kontakt är viktigare än korrigering, och att illusionerna av era skillnader, inte är något annat än ett täcke, som är den stora, strålande och vackra manteln från Gud.

 

Gott nytt år! Fira kärleken som finns inom er, oavsett hur den har kommit till uttryck under det gångna året. Vår önskan för er under det nya året är, att alla ni ska få uppleva den vackra och hisnande sanningen om era varelser, och låta kärleken leda er i varje andetag, under ert liv.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

– Änglarna

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...