Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 9 januari

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

9 januari, 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

I år ber vi er att lita på att ni är älskade, omhändertagna och att Skaparen av Universum vill hjälpa er att återskapa era liv så att de flyter med större nåd och lätthet.

När ni märker att ni kämpar, eller är förvirrade, gå då in i era hjärtan. Istället för att fråga ”Vad ska jag göra?” fråga istället, ”Vad känner jag verkligen för att göra nu, när livet är precis som det är?” I detta kommer ni att hitta er vägledning, kära ni. Det låter för enkelt. Det är dock enkelt. Djuren frågar aldrig vad de ”borde” göra. Stjärnorna undrar aldrig vart de ”borde” gå. Hela naturen följer helt enkelt sin instinktiva stig. Och i detta tillstånd av komplett och total tillit, är alla behov omhändertagna. Kära ni, även era behov är det, men mänskligheten har strövat iväg från sitt naturliga tillstånd att vara.

Det är lätt att tänka för mycket om era liv, och medan vi sannerligen uppmanar tänkande, när ni inte är på det klara med riktningen i era handlingar, så kommer alltid svaret att ligga i era hjärtan, i varje ögonblick.

Välsigne er, kära ni. Ni är så älskade, så guidade, så omhändertagna…tillåt er själva att leva mer naturligt det här året och era liv kommer att flyta så mycket smidigare.

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

You may also like...