Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 9 januari


Teamet

Kollektivet, 9 januari 2016
via Caroline Oceana Ryan
Ett meddelande till Ljusarbetare

Den senaste vägledningen för Ljusarbetare från våra vänner, de femte och sjätte dimensionella Galaktiska och Änglalika varelser som kallas Kollektivet:

Hälsningar, vänner! Vi är glada att få möjlighet att tala med er i detta vackra och strålande nya år.
Vi är medvetna om att det finns både begeistring i luften och en viss osäkerhet när det gäller ett antal situationer i er värld.
Det är så att de i Syrien fortsätter att lida av kylan, svälten och osäkerheten för livet på alla nivåer.
Och det så kallade internationella samhället (mänsklighetens växande Enhetsmedvetande) har erbjudit en kompott – rädsla i vissa fall och medkännande handling i andra, när det gäller att släppa in syriska familjer i deras länder.

Det är också så att ni måste välja en ny amerikansk president i november – med den takt som Tiden snurrar med är det nästan ingen tid alls.
Miljoner undrar om USA kommer att få någon kompetent och klok nog att hantera pressen i jobbet utan bedrägeri, svek, koppleri med Wall Streets kumpaner och krigsprofiterande som setts så ofta i världspolitiken.
Mitt i detta – denna galna, virvlande värld som snabbt ger vika för allt högre vibrationer av Gudomlig Kärlek, Ljus, Fred, Överflöd och rättvisa, känner ni era hjärtan öppnas. 

Ni känner att gamla problem stiger till ytan som behöver tas itu med, och mycket stora val som skall göras gällande ert uppdrag här på Jorden vid den här tiden.
Och vi säger att om ni kunde se er ständigt ökande briljans skulle ni inte tvivla.

Ni skulle inte tvivla på varje lands förmåga att visa rättvisa och medkänsla med dem i trängande behov av det; ni skulle bara stödja alla ansträngningar för att göra det. Ni skulle inte känna er osäker på resultatet av valet; ni skulle bara göra vad ni kan för att stödja den kandidat ert hjärta mest talar för att det är en att lita på, sedan släppa alla resultat.
Ni skulle be de Gudomliga Varelserna som vakar över den här planeten – de Uppstigna Mästarna, Änglavärldarna, Lady Gaias egen själ, Moder/Fader Gud, Moder Sekhmet och Alcyone – att de nu stödjer och ingriper för mänsklighetens högsta bästa oavsett möjliga vägar.
Och ni skulle tillåta er själv att komma ihåg varför ni kom hit vid just denna tid.
Ni skulle förvissa er om att lyssna inåt efter de saker som ger er glädje, som verkar bekant och drar er in i en cirkel av Ljus, som övertygar den inre delen av er som är så van vid rutiner att den nästan har glömt bort hur man sjunger eller dansar, att ni är här för att göra just det.
Och så uppmanar vi er under detta nya år att inte vara så genomsyrad av de ”nyheter” som de rapporteras i de flesta medier, och som ni felaktigt tror att det faktiskt är hur det går i världen.
Vi vill uppmuntra er att höra er inre röst – er intuitiva röst, som bär på vänligheten, uppmuntran och visdomen av ert högre jag, era andliga guider och era Änglavakter – och ”få era nyheter” från dem. 

Fråga dem vad ni vill – de kommer inte ljuga för er.
De kommer inte låtsas att ni är här för att göra saker som ni inte är här för, inte heller utelämna viktiga områden som ni kom särskilt för att uppleva eller utföra.
De är där för att påminna er om att varje dag kommer ni närmare ett femtedimensionellt liv och i själva verket bygger ni ett nu.

Att ert syfte i livet är att känna glädje, uppfyllelse, fascination, upptäckt och äventyr.
Och att det inte finns något i ert nuvarande liv som inte kan lyftas till en mycket högre version av sig själv.
Detta är så, oavsett om ni tänker på er hälsa, ert dagliga arbete (betalt eller obetalt), er syn på er själv och världen, er känsla av mening i livet, er andliga tillväxt och medvetenhet, er nivå av överflöd, er kontakt med andra och alla andra områden i livet.
Ert Jordsamhälle återuppbygger sig så kraftfullt och så snabbt att det ännu inte fått de rätta formerna när det gäller kommunikation, kulturell självbild samt grundläggande kunskaper om vad som faktiskt händer i världens ekonomier och regeringar, för att den verkliga historien ska kunna delas med er. 

Vi skulle säga att ni bygger dessa former och att varje dag förbereder ni både er själv och era vänner och familj som i vissa fall är lite längre bakom er på vägen.
Öppna upp er för nya idéer, nya avslöjanden, att helt ta på er den ledande vägvisarroll ni kom hit för att uppfylla.

Och bli inte förvånad om, vid den här tiden nästa år, hela er syn på världen har förskjutits så kraftfullt att ni inte skulle tro på er nya ställning om vi skulle beskriva den för er nu.
Inte heller skulle ni fortsätta den mentala programmering som berättar att allt andligt bara hör till den här byggnaden eller den där, eller endast i bön och meditationstid eller vissa former av musik och inte ute på gatorna, i skolsalen, i styrelserummet, i kongresser och parlament, i valbås och rymdstationer.
För det finns ingen plats på denna Jord som det strålande Ljuset av Uppstigningen inte lyser på.

Vare sig i den djupaste fängelsehåla eller på det högsta berget, genomsyrar det härliga Ljuset varje hörn, varje hjärta och sinne, varje form av medvetande och dess naturliga utväxter.
Så vi uppmanar er bara att hålla ert hjärta-sinne öppet för det som känns sant för er.
Det som känns rätt för er just nu eller när som helst och det som genljuder med glädje och lätthet som en typ av idé som kommer att underlätta och införa den Nya Jorden till de många miljoner som ropar för att känna Henne.
För ni är här, kära ni!
Ni har kommit till er nya era och ingen kan hålla den från er.

Inte de som är förmodat kraftfulla och viktiga, eller någon varelse i detta Universum, känd eller okänd, och absolut inte er tidigare begränsade självkänsla.
Släpp de gamla, ledsna, sorgliga bilderna ty de gäller inte längre.
”Offer”-rollen gäller inte längre.
Se den Nya Jorden överallt där du går – investera stort och kraftfullt i dessa känslor, de sinnebilder som ger er glädje och signalerar början på en stor och fantastisk ny era med rättvisa, jämlikhet och överflöd för alla.

Välj ert nya liv och välj ert nya år!
Namaste, vänner! Vi är med er, alltid.


Copyright 2016, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and incluerg the link to this original post. Thank you.

HTTP://CAROLINEOCEANARYAN.COM/2016/01/09/MESSAGE-TO-LIGHTWORKERS-JAN-9-2015/
Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...