Meddelande från Ärkeängel Raphael via Jahn J Kassl, 12 november, 2023

Meddelande från Ärkeängel Raphael
Jahn J Kassl 2023-11-12
Healingänglarna har börjat sitt arbete!
Dags för healing.
Den kommande tiden är tiden för healande genom GUDs nåd. En oöverträffad nivå av välsignelser kommer att skänkas mänskligheten. Allt som är ofullkomligt återställs till sitt ursprungliga tillstånd av perfektion. Inget och ingen förblir utesluten från det, om han inte utesluter sig själv och avskiljer sig från denna nåd.
Så nu kommer healingänglar att tilldelas den enskilda personen, och de börjar sitt arbete. Till en början omärkligt och sedan förändras människor märkbart i alla sina delar.
Under den vakna tiden eller när du sover, omger healingänglar dig hela tiden och utför alltid sitt nådiga arbete i dig när det är möjligt och nödvändigt.
Det som händer i detalj:
1. Uppbyggnaden av den ursprungliga cellstrukturen genom att omstrukturera DNA:t
2. Frigörandet av främmande energistrukturer från alla nivåer.
3. Aurakirurgi, vilket innebär direkta ingrepp i auralagren för att avlägsna energetiskt skräp eller implantat.
4. Höjning av den naturliga vibrationen.
5. Konstruktion av skyddsnät.
Från och med nu kommer dessa processer att hända alla människor som i sitt inre är redo för det och som vill bryta sig loss från sitt gamla liv, men som hittills inte har kunnat samla tillräckligt med mod och beslutsamhet för att göra det.
Detta beslut fattas på själsnivå, medvetandet behöver inte nödvändigtvis vara medvetet om det.
Effekterna:
Effekterna från din perception är grundläggande:
1. Klara tankar – medvetandets dimma skingras.
2. Tillgång till dina egna känslor – belastningar och yttre ockupationer försvinner.
3. Valfriheten och glädjen att fatta beslut återkommer eftersom livskraften inte längre är blockerad, utan låses upp – Resultatet: Den Gudomliga människan kliver ut ur skuggan in i ljuset och börjar agera.
Healingprocessen triggas, åtföljs och främjas av den ursprungliga källan till allt varande, som är GUD. Denna healingprocess åstadkoms av healingänglar på platsen.
Dag efter dag, timme efter timme och varje minut från och med nu, är du omgiven och omhändertagen av din familj från ljuset. Observera hur din perception förändras och hur du healas i kropp och själ.
Mycket tid:
Det är en process som tar tid, men i verkligheten är tiden det enda som är tillgängligt för varje människa på obestämd tid.
Låt ingen säga till dig att du inte har tid eller att tiden är knapp – på Jorden upprepar scenerna sig tills du behärskar lektionerna över tid och tröttnar på tiden. Tills dess tjänar dock tiden dig, och finns tillgänglig för dig i obegränsat överflöd.
Förstå det, behåll det inom dig som kunskap tills du en dag förlorar tiden för alltid. Så fort du blir uttråkad av det repetitiva dramat och tappar intresset för det, har ditt liv på jorden levts och den nya tillvaron avslöjas för dig.
Detta är kursen du är på nu eftersom healingänglarna har börjat sitt arbete.
Du är hedrad för ditt mod.
Du är älskad för din hängivenhet.
Du är välsignad i GUDS nåd.
Jag är med dig, varje dag.

Ärkeängel RAPHAEL

May be an image of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *