Meddelande från Ashtar via Galaxygirl, 4 april 2019

Meddelande från Ashtar via Galaxygirl

4 april 2019

Hälsningar vänner, JAG ÄR Ashtar från den Galaktiska flottan. Den senaste tiden har några nya koder, med mycket hög vibration, strömmat in och vi Plejadier är förtjusta över hur väl ni anpassar er till dem och integrerar dem i era allra innersta system. Ni förändras gradvis inifrån, från insidan och ut. Ni är inte desamma som ni var ens igår, och vi säger det med ögonen fulla av glädjetårar. Ni är på gång, markbesättning!

Vi är exalterade över er framtid och över Gaias återfödelse och alla på hennes yta då ni avancerar, växer och gradvis förvandlas till varelser av ännu mer ljus och kärlek. Er inre frid växer. Vi ser mindre inre tumult hos många av våra jordade vänner. Ni sträcker er inåt efter styrka precis som ni sträckt er uppåt till oss och andra under lång tid. Det är mycket bra att ni henar och tänjer er inre styrka, för det bådar gott för mänskligheten. Er tillväxt välsignar, som ni vet, alla på Gaia då ringarna av medvetande kontinuerligt expanderar och når ännu längre in i ytterligare förståelse av sig självt.

Ni börjar tydligare se med ert inre hjärtas syn där er inre gudsgnista vistas. Ni ser andra genom medkänslans ögon. Jag försäkrar er att ni är beskyddade och då energierna polerar och tumlar om så lär ni er att manövrera, lätt och behagfullt, vilket kräver stor skicklighet.

Jag är inte fri att diskutera mycket på de andra galaktiska nivåerna eller informera just nu, men vänligen vet att ni har vår välsignelse, vårt beskydd och vår kärlek, och att Källan, Modern och Fadern har bedömt detta projekt som fullgjort, så detta är fasen för implementation och sammanfattning. Allt går mycket bra. Ljusets seger och Alltets kärlek är vad vi firar. Ni manifesterar Nova Gaia varje gång ni väljer mer ljus och kärlek, åh tidernas markbesättning. Vi saluterar er. Jag är Ashtar. Frid.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

You may also like...