Meddelande från Den Intergalaktiska Konfederationen av Ljusvarelser, 25 maj, 2023

Telosierna: Den Intergalaktiska Konfederationen av Ljusvarelser
2023-05-25
Kära bröder och systrar på jorden, vi hälsar er. Vi är glada över att ha er tillbaka för ytterligare ett meddelande med stöd och hjälp. Vi är verkligen mycket nära er, inte bara genom dessa regelbundna meddelanden som vi sänder till flera människor som går med på att ta emot dem, utan vi är nära er rent fysiskt i våra farkoster ovanför er, i himlen.
Ännu är vi inte synliga för era jordiska ögon, eftersom detta kan skapa panik bland ett stort antal människor. Men vi är glada över att se människor som använder internet och talar om vår närvaro på många planeter. Vi är glada över detta eftersom det kommer att få människor att förstå att jorden inte är den enda bebodda planeten.
Det finns verkligen ett stort antal planeter bebodda av humanoider, av varelser med kroppar ​​som liknar era, men med helt olika huvuden. Det finns mängder med närvaro på alla planeter i universum.
Vi berättar detta för er, för när tiden är inne, och kanske tidigare än ni tror, ​​kommer vi att visa oss för er och då kommer ni att bli mindre överraskade av våra kroppar, våra olikheter. I den Intergalaktiska Konfederationen av Ljusvarelser finns det många skillnader. Men trots dessa skillnader, vare sig det gäller fysiska eller språk, så finns det en mycket viktig koherens mellan oss.
Vi accepterar dessa skillnader eftersom det finns ett starkt band…ett mycket viktigt band mellan oss, vilket är hjärtats kärlek. Om vi ​​accepterar dessa skillnader är det tack vare kärleken som förbinder oss, som gör att vi kan se på den andre framför oss, inte som en bisarr främling, utan som en varelse av gudomligt ljus som lever i en gudomlig upplevelse på sin egen planet.
Naturligtvis, för att nå denna nivå av respekt mellan oss, för att nå denna nivå av överenskommelse av lugnt samråd, har vi utvecklats avsevärt sedan långt tillbaka i tiden. Sannerligen, för varelserna på vissa planeter fanns det för mycket länge sedan, baserat på er jordiska tid, samma svårigheter som ni just nu upplever. Men humanoiderna på dessa planeter har gått med på att leva i fred och förstår att våld, brist på respekt och omdöme bara ger obehag.
Genom att ha upplevt det obehagliga så har dessa humanoider gradvis bestämt sig för att uppleva kärleken, och det var därför de flesta av oss kunde gå med i denna Intergalaktiska Konfederation, som ömsesidigt beslutade att hjälpa andra planeter som i hög grad behövde det, såsom jorden. Men jorden är inte den enda planeten vi hjälper och stödjer. Vi har mycket att göra, ingen tvekan om det.
På jorden hjälper vi till. Vi hjälper er genom vår närvaro runt er och från himlen. Vi hjälper er på många sätt. Detta görs genom att kontakta de makthavare som är villiga att ta emot oss och lyssna på oss, vilket inte alltid är fallet, men vissa tar hänsyn till våra budskap och försöker omsätta dem i praktiken. Men detta är inte alltid så lätt eftersom de måste ta itu med människor för vilkas personliga makt och pengar är starkare än något annat, och därför hindrar det.
Vi hjälper er också genom att försöka städa upp på jorden och på er planet så mycket som möjligt. Allt detta är osynligt för er eftersom vi använder speciell strålning som sveper in vissa delar av jorden, vilket stoppar dessa olika föroreningar. Som ni vet gör vi vårt bästa för att hjälpa er, men för att ni ska bli medvetna om skadorna ni skapar på och i jorden, så rensar vi bara en viss men ganska stor del av er planet.
Vi hjälper er också, och det har hänt flera gånger, vid haveri i kärnkraftverk. Om vi ​​inte hade funnits där för att städa upp jorden efter Fukushima och andra senare katastrofer, så skulle mänskligheten vara i stor nöd och ett stort antal människor skulle ha försvunnit. Vi hade förmågan att absorbera ångorna från dessa kraftverk och delvis rensa de platser där det hände. Det finns dock fortfarande mark som under lång tid inte kommer att vara beboelig eller odlingsbar. Men vi förhindrade molnen från kärnkraftverket att spridas över hela jorden, och skyddade därmed större delen av mänskligheten.
Vi hjälper er också genom att skydda er från varelser på vissa planeter, som i brist på kärlek vill göra den jordiska mänskligheten till deras slavar.
Som ni ser så hjälper vi er, vi stöttar er. Så förstå att ni inte är ensamma, att ni inte är övergivna, utan att ni är omgivna av vänner, av de mycket kärleksfulla vänner vi är.
Någon gång i er jordiska tid, kommer ni att lära känna oss mer och mer. Avslöjanden om oss kommer att bli mer och mer vanliga och vi tackar er för att ni välkomnar dem med glädje i hjärtat. Vi är era Galaktiska Ljusbröder men vi är inte ensamma om att hjälpa er, för Stora Varelser av mycket Stort Ljus följer med oss ​​och stödjer oss i den hjälp vi ger till er.
Vi följer er med stor kärlek, ni våra bröder och systrar på planeten Jorden. Var lugna och fridfulla.
Vi tackar er.
Kanal: Marie Josée Andichou

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *