Meddelande från den Universella Modern via Galaxygirl, 18 februari 2019

Meddelande från den Universella Modern via Galaxygirl, 18 februari 2019

Per Staffan 19 februari 2019

Universella Modern 18/2/2019

Jag är Modern, den Universella Modern av Allting. Före den stora början, där ÄR JAG. Du är en integrerad aspekt/del av mig. Du är lite av mig som har en erfarenhet som du. Du är mer än bara du. Du är många aspekter av dig själv som upplever en mängd olika sanningar, aspekter. Och det fortsätter, en spiral av erfarenhet som aldrig tar slut. Och nu upplever din huvudsakliga erfarenhet i detta dyrbara förkroppsligande en återförening med mig, med den andra gudomliga aspekten av dig själv. Och så börjar det. Spiral efter spiral; separation, återförening, enhet, salighet. Lycksalighet finns inom er, kommer, är redan här, barn, om ni kan känna min närvaro omkring er som omger er som en tjock kosmisk kram av enhet, av ljus, av stor glädje som lugnar och tröstar. Det är som det är.

Jag är Modern, Alltings Universella Moder. Djuren hör min röst. De lyssnar. Lyssnar du väl, inom den inre tystnad där jag talar högst? Det är i den inre stillheten som JAG ÄR. Det är där du är, i din inre gudomlighet, där vi möts vid den stilla punkten. Det är här jag är. Hela skapelsen väntar med återhållen andedräkt på att din gudomlighet ska återuppstå, som kommenderar din verklighet att med nåd och lätthet gå över i det nya. Där är det. Det är Nova Gaia i dina tankar, ditt hopp och dina drömmar. Den är redan där, skapad. Det är en plats, en vibration, ett hopp, en påtaglig plats i de högre världarna, inte så långt utom räckhåll. Många av er är redan femdimensionella och det glädjer mig och er högre själ mycket. Storslaget arbete, barn! En enastående potential, tillväxt och välsignelser är redan era, de finns redan i era vackra händer. Dra Nova Gaia mot dig, som en godsak. Prata med elementalerna där, med träden, med era nära och kära som väntar på er på andra sidan. Ta dessa vibrerande kodningar till er, bron till det nya, till hopp och glädje. Och därmed blir ni den här bron.

Jag är Modern, Alltings Universella Moder. Du är inte tänkt att förstå detta med ditt huvud, utan med ditt hjärta. Hjärnan är ett lager av fakta. Den kan inte dechiffrera interdimensionell längtan. Men ditt hjärta, ditt höga hjärta kan. Och öppna så ditt hjärta. Tillåt mer av mig i dig. Låt det kosmiska andetaget av fräschhet andas igen, på nytt, in i din form och känn uppgraderingen hända allt igenom dina inre galaxer av celler, protoner, neutroner, minnen, DNA-kodningar och känn storheten i dig. Och verkligen är det skapelsens storhet. Ni själva är en galax av tankar, ren potential, upplevelser, kärlek, glädje. Ni är min glädje. Ni är min kärlek. Ni är jag, i mänsklig form, på en uppstigande planet i en uppstigande form, som hålls inom min kosmiska moderliga omfamning av eldig passion, för jag är starkt beskyddande för mina barn. Jag älskar med en intensiv, ren kärlek till det nya, till ljuset, till salighet. Jag är det JAG ÄR, precis som ni är det ni är. Vi är ett. Känn denna enhet och var i frid. Vila i mina armar, i min kosmiska omfamning och låt oss se nebulosorna dansa och snurra tillsammans. Det är en av mina favoritsaker att göra med er, för ni är stjärnstoft i form! Ni är ljuset av min fantasi som förverkligats. Och ändå är du du. Du är unik, helt – individualiserad – och ändå ett med denna stora kosmiska dans av lycka, av glädje, av oändlig kreativitet. Mörkret har ingenstans att fly. De finns i min omtanke, min kärlek, och de smälter in i den. Allt är under kontroll. Vila i detta, vet att denna dans av tro är vad den är, tro. Du behöver inte intellektuellt förstå den stora intensiteten i detta kosmiska schackspel. Det är inte din roll som människa. Din roll är att expandera till glädje, till glädje i mig. Expandera. Bli det ljus du redan är. Bli den lycka som redan finns inom dig. Var glädjen som tänds upp i rummet, som lyser upp min Gaia. Du lyser upp mitt hjärta med ditt skratt, när du tjänar, när du verkligen ser andras lidande i mitt hjärtas ögon, med sann förståelse. Det är din superkraft.

Jag är Modern, Alltings Universella Moder. Vila i mig, i min närvaro. Vet att allt är riktigt bra. Och vet att ni är mest intrikat älskade med en eldig passion av en Moder som inte ger upp, som utan uppehåll söker efter de förlorade med en obeveklig, hård kärlek. Jag tar med alla mina barn hem till mig. Vila i mig. Känn min glädje med denna förbindelse med er, dyrbara ni. Känn mig med varje slag i era hjärtan. Med kattens morrhår som kittlar på kinden, med solljuset som dansar över ditt söta ansikte, med barnens skratt i bakgrunden. Allt det är jag. Precis som allt det är du. Du är en aspekt, en fraktal av mig. Och så se din yttre värld med inre syn. Vet att det är en upplevelse, en kosmisk dans av utforskning. Den har varit onödigt mörk och fylld av sorg och smärta. Inte längre! Det slutar här och nu. Ljuset har kommit och kommer nu att tas fram, riktas och anpassas av era dyrbara Plejadiska team, av era oändliga mängder av supportrar i himlen. De är alla mina barn också, vi är alla ett. De lyssnade på min röst och deras passion är att tjäna Gaia och allt på henne. Och vila i det här och ert jobb barn, ert jobb och er plikt är i tjänst, kärlek, ljus, glädje. Kan ni göra det här? Nu ja, jag vet att ni kan, för ni gör det redan! Detta är ett lagarbete och vi är era största supportrar. Och vila i det här. Du ensam behöver inte göra varje projekt och leda varje team. Det är nonsens. Vi är alla många miljarder fraktaler som kan göra trillioner saker och så vila i det här men vet att du är en integrerad pusselbit, du spelar en viktig roll och vi kräver kärleksfullt att du fortsätter att hålla ljuset – för att uppfylla dina uppdrag och hålla ljuset. Håll mitt ljus, ditt ljus, vårt ljus. Skicka skräpet in i ljuset. Andas ljuset. Var mig i mänsklig form, för det är ni redan, kära ni.

Jag är Modern, Alltings Universella Moder. Jag snurrar galaxer med elegans och lätthet. Ingenting är för stort för mig. Precis som ingenting är en för stor uppgift för dig. För vi håller varandras händer nu, du och jag. Vi är ett. Mina dyrbara barn. Jag kallar er hem. Titta, jag är redan här, inom dig. Jag försäkrar er, ni är mycket ömt älskade. Hävda denna kärlek som din verklighet och saligheten av 5D är nu påtagligt din. Du går på en spänd lina som går mellan världar. När du känner att du vacklar faller du i mina väntande armar och låt oss återfå balansen tillsammans. Jag fångar dig. Det är säkert att falla in i mig. Du behöver inte göra denna promenad ensam. Den var inte utformad för en solotur utan hjälp. Nej. Vi är alla här ovanför, runt omkring dig, hejar på dig med alltför många utsträckta händer för att räkna, som alla erbjuder sig att hålla dina händer när du känner dig lite vacklande eller rädd. Ingen rädsla. Vila. Glädje. Kärlek. Frid. Jag är er Moder, den Universella Modern till Allting! Var i frid. Låt mig komma in i era innersta gömställen och låt oss verkligen bli ett, i glädje. Mina dyrbara barn. Ni är redan hemma nu. Känn min kärlek, tysta rädslan med kärlek och vila i mina öppna armar. Jag älskar er oändligt. Jag är er Moder.

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...