Plejaderna via Galaxygirl, 18 februari, 2019

Plejaderna, 18 februari

Via Galaxygirl

Hälsningar kära vänner, vi är det Plejadiska Kollektivet som välkomnar er till ännu en högvibrerande verklighet, för kära vänner, ni klättrar lite högre för varje dag. Ljuset från den Stora Centralsolen, som för närvarande badar er sfär, har nyligen blivit omdirigerat och riktat mot Gaia och gör en enorm skillnad, vilket gläder oss mycket. Vi ser en otrolig ökning i vänlighet, kärlek till er själva och självuppoffring.

Vi uppmuntrar er att utforska ”kärlek till er själva” lite mer fullständigt, för era religioner lär er att självuppoffring är den enda vägen, när det i själva verket är så att ni har lite att ge till andra om ni inte ger något till er själva. Kärlek till er själva måste komma först, innan ni sanningsenligt kan älska någon annan. Vi ser det här som en stötesten för många och vill råda bot på detta med lite försiktig visdom. Nu är det kärlekens tid, både inre och yttre, för det kommer att bidra till att stabilisera det kaos som råder här.

Vi är det Plejadiska Kollektivet. Era stjärnfrön har gjort ett magnifikt arbete med att hålla ljuset, vilket vi lovordar och gratulerar er till. Ni gör oss stolta över era ansträngningar, och som era storebröder och systrar märker vi dessa saker och erbjuder er våra hjärtliga gratulationer och vår kärlek. Ni får ofta höra, från andra källor, att det kommer att bli lättare, men vi är inte så säkra på att det är helt korrekt, och vi vill att ni ska lyssna på dessa meddelanden med ett vidöppet sinne, och avfärda det som inte till fullo ger resonans inom er.

Det är den verkliga urskiljningen. Det som kanske ger resonans för en, kanske inte gör det för andra. Ni vet det här. Det är dags att finna er egen inre kompass. Vi antar att det kommer att bli lättare att navigera i minfältet av energier, men allvarligt vänner, var försiktiga. Fokusera på kärlek, fokusera på att ta hand om er själva, fokusera på ljuset och resten kommer att bli lättare för er.

Be Universum att samarbeta med er för att ge er de mest fantastiska synkroniseringar, och för att bekräfta sanningen för er. Avvakta, vänta och se. Finn glädje i vetskapen om att ni är högvibrerande varelser och skapare, som skapar denna upplevelse och försöker njuta av den.

Gaia är oerhört vacker och ja, det finns mycket att göra här, och det finns mycket kärlek på denna planet som har lidit så länge. Vi kommer att hjälpa er. Det finns många som inget hellre vill än att hjälpa er. Var inte rädda och tro inte att ni inte behövs för det gör ni. Ni behövs verkligen i detta värdefulla ögonblick av stora förändringar i den planetariska pånyttfödelsen.

Vi från Plejaderna är gamla, mycket äldre än ni. Vi var med er från början. Många av er som läser dessa ord är aspekter av oss i mänsklig form, därför att uppleva planetär uppstigning är en mycket stor sak, och vi applåderar er för att ni är starka och modiga nog för att vara här. Vi uppmanar er att fortsätta med att hålla ljuset, och vi kommer att fortsätta med att kärleksfullt rikta det från den Stora Centralsolen, för att optimera energierna och minska antalet offer. Men snälla, var medvetna om att det kommer att bli mänskliga förluster, det kommer att bli förändringar och det kommer att finnas stor kärlek.

Vi kan säga detta, eftersom vi ser er som den massiva grupp av händer och fötter som spricker av längtan efter att tjäna Modern, att tjäna Gaia, och att uppfylla den Universella Moderns vädjan om service och förnyelse, och vi är otroligt glada och nöjda över att se hur allt detta kommer att besannas. Vi vet att det i slutändan kommer att bli perfekt. Ni är här för att uppleva det.

Så känn er lugna mitt upp i allt det här. Vi är här med er. Vi tycker om att prata med er och inbjuder er att inleda en konversation med oss. Vi är Plejadernas Kollektiv. Var i frid och njut av dagen. Kom ihåg att älska er själva i allt det här.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...