Meddelande från det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 16 Februari, 2018

Meddelande från det Arkturiska Kollektivet 16 Februari, 2018

 

Arkturiska Kollektivet 16/2-18

Hälsningar vänner och familj, vi är det Arkturiska Kollektivet som är här ikväll för att hälsa er varmt och med hjärtliga gratulationer och lyckönskningar, för ni har alla passerat genom ytterligare en gigantisk energiuppgradering och lyckats ta er till andra sidan. Jorden, i all sin skönhet, lyckas i sin mission precis som alla ni Ljusarbetare, vårt dyrbara markteam som obevekligt strävar i ljuset och kärleken. Vi försäkrar er om att era ansträngningar gör stor skillnad som genljuder vida genom kosmos, som oavsett vad mänskligheten genomlidit, som vi inte behöver gå in på just nu för ni vet detta alltför väl, så har ljuset vunnit och kärleken har valts.

Detta är fascinerande och spännande att bevittna, för detta, som ni säger, är en ”stor sak” och påverkar hela er galax. Vi vet att ni har hört det här tidigare men det tål att höras igen då det klingar så sant, då det är sant på varje nivå. Galaxen omkalibreras och alla drar nytta av mänsklighetens framgång då de gör anspråk på sin suveränitet! Gör anspråk på detta. Äg det. Gör er verklighet vacker och med stort syfte.

Det är sant att många av er möter oss på våra skepp under era drömstadier och arbetar hårt dygnet runt, precis som vi, för Gaias planetära uppstigning. Det kommer att vara så spännande när ni minns våra möten och broarna mellan verkligheter och uppvaknanden är klara.

Tid är flytande, precis som dimensioner. Precis som i era studier, ju mer ni lär er inom ett område, desto mer komplext blir det, eftersom när ni fördjupar er ökar er varseblivning inom det området och expanderar, och som ett resultat av detta så har ni fler frågor, eller hur? Vi är säkra på att ni alla har upplevt detta. Vi försäkrar er att ni utvecklas blixtsnabbt på och utanför skeppen och bär på dessa överförda koder i era cellminnen som också kommer att assistera er i er fysiska transformation och uppstigning.

Vi försäkrar er om att det här går mycket bra. Mörkret har ingenstans att gömma sig. Allt kommer att uppdagas. Vi tackar våra jordade för deras tålamod, deras kärlek och deras orubblighet när det gäller sanningen. Gör er redo för ännu fler sanningar som kommer att komma i er väg mycket snabbt. Håll er fast för resan startar.

Vi älskar er. Detta är allt för nu. Vi är det Arkturiska Kollektivet.

– Galaxygirl

Översättare: Veronica

 

Du gillar kanske också...