Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 december 2020

 

Magin i en Förmörkelse

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket bekanta med de energier som ni har över er just nu eftersom vi en gång också var fysiska. Vi hade kroppar och bodde på planeter och månar, och vi har upplevt ett otaligt antal förmörkelser. Förmörkelsens magi går mycket långt tillbaka i människans historia. Förmörkelser var en gång fruktade av många människor, många civilisationer, särskilt solförmörkelserna. Nu har ni kommit så långt i er utveckling att ni känner igen den här saken som fruktades och sågs som ett potentiellt tecken på dåliga nyheter och dåliga saker som kommer, och nu vet ni att förmörkelser ger er mer energi och de ger er mer av en anledning att bli förväntansfulla över förändringar.

Ni som samhälle är mitt i kraftiga förändringar där på jorden, och er förväntan inför en förmörkelse är precis vad ni behöver just nu för att rida på vågen av de energier som kommer ner till er från himlen och fråga er vad ni vill göra med dem. Ni är nu vid en punkt där ni kan bestämma vad en förmörkelse betyder för er och hur ni svarar på den. Ni är inte utlämnade till himmelska kroppars rörelse, som tidigare människor en gång trodde. Naturligtvis har det sätt som planeter och månar och solen dansar i er himmel inverkan på er, men det är ni som bestämmer vad den påverkan innebär för att alla energier som kommer till er nu är högfrekventa energier.

Det finns inget ni behöver frukta när det gäller förändring. Ni behöver inte frukta vad som händer i er värld just nu, för förändring kommer alltid att ske, och det har aldrig funnits bättre tid för er att gå med flödet. Gå med flödet av vad som händer i er värld just nu, för allt tjänar er. Allt tar er till en plats där ni får expandera och bli mer av ert högre jag.

Och det finns ingen anledning att springa och gömma sig som människor tidigare gjorde när de såg en förmörkelse på himlen; de kände sig maktlösa, som många av er gör just nu. Men ni behöver inte känna er maktlösa; ni kan bemyndiga er själva. Och energierna som omger er nu är redo, villiga och kan ladda upp er. Valet är ert.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...