Meddelande från Eldsalamandrarna via Galaxygirl, 20 December, 2017

Meddelande från Eldsalamandrarna via Galaxygirl, 20 December, 2017

 

Eldsalamandrarna 17/12/20

Vi eldsalamandrarna talar ikväll. För vi lyser klart med kärlek till er Människor, och vi hjälper er att lysa upp vägen. Håll ljuset skinande och vill ni så kan vi hjälpa till att öka det. Vi är glada att kunna få chansen att prata med er igen Nu, för mycket utvecklas. Föreställ er klara neonfärger av eld och ljus, det är så vi uppfattas och vi finns i ljusets och eldens rike, och njuter av skapandet från denna utsiktsplats av ljus, glädje och skönhet.

Varför inte anta er egen inre eldiga skönhet, det är på tiden? Universum ser er som underbara och ljusa, och ni har gjort så mycket rensning så det är dags att ni också reser er upp och omfamnar ljuset inom er, och även magiken från älvornas riken, för vi finns runt om er. Magin finns runt omkring och vävs samman inom er, för att föra er samman med stor kärlek och stora föresatser. Källans ljus tar sig djupt inom er – det är ert DNA, varför skulle annars de mörka mixtra med det? Healingen sker nu, healingen finns här. Begär den. Mörkret är passerat. Vi är nu i eran av ljus, kärlek, förnyelse och hopp.

Vi kommer att lysa upp er väg som underbara små armaturer längs er vindlande väg hem. Kom ihåg att vägen finns inom er, om ni bara lyssna noggrant och intensivt på er urgamla sång av ljus och den från ert minne. Vi kommer kärleksfullt ihåg er och våra tider tillsammans i forna dagar, och vi är glada att få denna möjlighet att bli lyssnade till igen.

Vi uppskattar de nya energiutbrotten av eld och ljus från Solen, vår sol, gör ni? Låter ni ljusets koder aktivera era lagrade minnen av kärlek och storhet? Av ljus, kärlek och seger? Transmutera med dessa kraftfulla ljusstrålar som just nu bombarderar Gaia, och låt dem spränga sig igenom 3D-skorpan, som Sananda sa. Vi gillar den liknelsen. Vi spränger oss igenom skorpan mycket lätt, för vi smälter den med eldens värme av ljus! Ni kan göra likadant. Bränn bort den. Ta bort kokongen och stråla.

Vi eldsalamandrar älskar er och sänder nu explosioner av lycka och glädje, från den stora Centralsolen. Låt dem komma in! Fröjda er i ljuset av sanning och frihet, som kommer med sann förståelse och tro. Vi eldsalamandrar tror på er, den uppväckta mänskligheten. Kärlek och glädje till er ikväll. Vi är för alltid era vänner. Få oss att skratta och vi gnistrar! Det gör ni också – kan ni förstå att vi är relaterade till varandra genom kärlekens stora kosmiska dans? Vi kan det. Vi ser det. Det gläder oss att vara en del av den stora övergången. Var i fred. Och lys upp er väg med glädje.

Insänd av Galaxygirl.

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

Du gillar kanske också...