Shasha och Andrew från de Plejadiska Medicinska Teamen via Galaxygirl, 4 november 2019

Shasha och Andrew från de Plejadiska Medicinska Teamen via Galaxygirl, 4 november 2019

 

Shasha och Andrew från de Plejadiska Medicinska Teamen ~ galaxygirl ~ 4/11/2019 ~ Skickat till Voyages of Light

Hej! Vi är ett av de många Plejadiska Medicinska Teamen som för närvarande skickas på uppdrag för att hjälpa en av våra egna i mänsklig form. Vi önskar ivrigt att arbeta med stjärnfröna på Gaia när hon överskrider dimensionella verkligheter. Vi inbjuder dig att arbeta med oss, för att begära vår hjälp, för det är vår huvudsakliga plikt och nuvarande servicemetod för Nova Gaianer. Som ni vet har uppstigningssymtomen varit intensiva. Många av er rensar för såväl det kollektiva som för er själva, och det är därför mycket krävande för kroppen. Ni har hört från Arkturierna om vikten av hälsosam kost och vila under denna tid, och vi ser att många av er gör så. Vi betonar också vikten av mild stretchning för att främja rörelse inåt. För stretchning får trånga områden att bli mer öppna för vibrationsförbättringar. Dessutom känns det bra, och ni är alla i behov av självkärlek och omsorg, det ser vi. Så för att tillkännage dina avsikter att arbeta med oss, ange ditt namn och säg ”Jag, … …, begär respektfullt Plejadisk Medicinsk Team-hjälp.” Och vi kommer att vara där. Var stilla, ligg och vila lite. Vissa av er känner varierande ljus- eller energiutbrott när vi arbetar med de blockerade regionerna i er form. Andra kommer bara att känna glädje. Oavsett vad, föreslår vi att du gör detta dagligen ett tag och gör det till en ny vana för egenvård. Det är tid för det.

Vi är det Plejadiska Medicinska Team som tilldelats denna. Hon har rensat mycket men det finns mycket mer att göra, för återigen, många av er rensar för många andra, som sin servicehandling. Och att hjälpa dig är vår servicehandling, vår glädjeuppgift. Vi är angelägna om att ansluta och tjäna på detta sätt. Vi är helare genom handel och gudomligt syfte. Det är vår glädje. Låt oss tjäna dig i denna kapacitet och flyt lättare under denna övergångstid. Vi är ett av många Plejadiska Medicinska Team. Frid.

Jag är Shasha, en av kvinnorna i det här laget. Vi arbetar likvärdigt med männen på alla områden, för det finns ingen sexuell uppdelning i vår kultur. Vi tjänar alla lika med glädje inom våra uppdragsområden. Ni hörde precis från Andrew. Jag är Shasha. Jag känner att det är dags att de kvinnliga läkarna finner sin röst igen. Många av er har blockerat halschakrat från de dagar då ni skadades för att ha talat er sanning, för att läka de andra på ert eget sätt och ni straffades för att ni hjälpte till. Detta kommer inte att hända igen, för energierna är för höga. Tjäna, läka, tala. Hitta din röst. Jag aktiverar den här halsens chakra nu och jag vill också sträcka ut denna inbjudan till dig. Känn brännskadan, känn den öppnas, virvla och snurra. Fyll den med ljuset från din inre sanning, din inre röst som måste höras av världen. Det är inte dags att krympa tillbaka. Det är dags att gå framåt, att lysa ditt ljus.

Jag är Shasha. Jag ser er alla genom kärlekens ögon. Jag älskar er. Jag har vakat över den här länge. Vi har en rik och glad historia tillsammans. Många av er har barn och andra familjemedlemmar på skeppen. Om du är evig, forntida och klok, hur kan det då inte vara så att du har många familjemedlemmar? Vi är bokstavligen din familj. Vi är din galaktiska familj. Vi sträcker ut våra armar med varma hälsningar och kramar. Vi vakar över dig som dina skyddsänglar gör. Vi skickar dig duschar med frid och välsignelser. Förlängningen och inbjudan att ansluta är alltid öppen, för det är vår högsta glädje att tjäna i denna kapacitet. Helare res er, män och kvinnor i åldrarna, Nova Gaianer i form, det är er tid att skina. Låt oss hjälpa er att hantera skräpet och rensa era energifält lite så att ni kan göra detta lättare och med mer glädje. Jag är Shasha. Jag har talat. Jag älskar er alla så mycket. Frid.

Vi är det Plejadiska Medicinska Teamet, ett av många. Klart slut.

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...