Meddelande från det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl 26 april 2019

Meddelande från det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl 26 april 2019

Per Staffan 27 april 2019

Galaxygirl kanaliserade texter

Hälsningar vänner, vi är det Arkturiska Kollektivet, som skickar er enorm kärlek och ljus i detta dyrbara nu-ögonblick. Mycket är på gång vänner, och ni känner det. Många av er har haft intressant värk och smärtor som migrerar och inte ger någon mening åt det logiska sinnet, för det finns ingen skada inblandad som man kan se. Men du har haft många livstider och många sår. Du rensar dem för dig själv eller för kollektivet. Du jobbar med fart och kraft. Du är antingen extremt trött eller starkt stimulerad. Det verkar konstigt för dig att det finns lite där emellan. Du rider på de nya energivågorna som har varit extremt höga, som bombarderar din Sol, som i sin tur kärleksfullt filtrerar och sänder vidare till dig och dina fält.

Detta är ett fantastiskt exempel på hur allt är sammankopplat. Men vi tror att du börjar se den stora bilden och känna den. Känslan är en så viktig aspekt av den nuvarande erfarenheten. Du är här för att känna, att uppleva. Du är inte här för att veta eftersom djupt där nere gömt bakom lager av att glömska vet du redan. Allt kommer att uppenbaras i sin rätta tid. Du är här för att känna, för det kommer att expandera dig. Människan har ett unikt djup och en unik bredd av kännandekapacitet, vilket är varför du blev kapad av dem som söker makt över andra för din kreativa kraft och vilja. Det som var förvrängt kommer att bli tillrättat. Sanningen kommer att uppenbaras. Du är här för att hålla ljuset, vara ljuset och förankra ljuset. Vi ser att du gör ett fantastiskt jobb med detta.

När du känner dig överväldigad inom det fysiska, kalla på oss för några helande beröringar, så skickar vi gärna helande energier till dig, sannolikt i form av blå och gröna ljusa och vackra fjärilar, för det är ett graciöst och kärleksfullt bildspråk och ett energipaket som är lätt att acceptera och vackert att bevittna. De Arkturiska healingfjärilarna är våra vänner och vår familj i form, en annan form. Kalla på oss för att omge dig med dem när som helst. När du är stressad, andas naturligtvis och visualisera en neon ljusblå fjäril som lyser på dig där du har ont eller bredvid dig eller på armen för att uppmuntra dig. Prata med oss. Vi är nära. Vi är det Arkturiska Kollektivet som skickar våra kramar av kärlek och healingvibbar till dig.

 

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...