Seraphim Message via Rosie, 20 oktober, 2020

 

Utdrag ur Seraphin Message 430 ”ALLA SLUT ÄR TILLFÄLLIGA” genom Rosie 20 okt 2020.

Det kommer ett slut på alla dessa ”onaturliga” beteenden – det konstanta behovet av att trycka tillbaka sanningen om det man vet, av rädsla för repressalier. Det blir slutet på dessa avskyvärda brott och omständigheter som det finns så mycket av i er värld, och som är orsaken till så många bekymrade sinnen. Detta är sinnena hos de som protesterar, hos de som kämpar, hos de slutliga vårdarna, som vårdar inte bara sitt eget öde, utan ödet för hela den globala befolkningen.

Detta är en mycket tung börda att bära, men de kämpar på och ”har vant sig”. Detta skall också falla. Bördan ska lyftas och ni kommer att kunna återvända till den ljusa, glädjefyllda känsla ni upplevde som barn, eller med barn. De som överlever denna enorma förändring kommer faktiskt att bli ”barnsliga”, gråta och skratta ofta och om vartannat, för det kommer att bli SÅ MYCKET att skratta åt och gråta för.

Det STORA AVBRYTANDET kommer att ske. Ni kanske känner att detta är SLUTET PÅ VÄRLDEN, och på ett sätt blir det så. Era värsta farhågor besannas – att något riktigt förskräckligt har pågått i tusentals år, och att ni inte har tagit in det med all sin trolöshet. Samtidigt kommer en enorm lättnad.

En tid med intensivt ifrågasättande följer på det: det blir värst för ”följarna”, för de kommer att behöva ifrågasätta ALLT som format parametrarna hittills i deras liv. Om de inte är beredda att SLÄPPA ALLT, måste de själva BLI släppta, för det kommer inte att finnas plats på den här planeten för någon som sjunkit ned i total stagnation, och som tänker stanna kvar i stagnation.

Medan detta verkar vara ett slut är det också en början, för det kommer inte bara ett flöde med uppenbarelser av det avskyvärda förgångna, utan också med nya tankar och nya riktningar. Upphöjda ideal träder fram. Det kommer att ta andan ur er, och det bör vara uppenbart nu att det kommer att finnas många människor som inte kan hantera detta och som kommer att avvika. Många kallar detta att ”dö”.

Och det kommer att verka för många (på grund av ständig propaganda) som om det är SLUTET. Men detta slut är också TILLFÄLLIGT. Det kommer att krävas att de gör återblick på sin del av dessa förfaranden, vare sig de gör detta på jorden under den stora uppenbarelsen, eller om de väljer att göra detta i nästa rike, efter det ni kallar att ”dö”.

Tack Kan Daek.

Du gillar kanske också...