Dr Peebles via Natalie Gianelli 25 juni 2021

 

Dr Peebles via Natalie Gianelli 25 juni 2021

  

Dr. Peebles ~ Bortom den “Sårade Healern”

24 juli 2021

~ Från en ny personlig läsning med Dr. Peebles ~ Kanaliserad av Natalie Gianelli ~ NatalieGianelli.com ~

”Det första du ska komma ihåg är att även om du kallar det ett sår, är detta inte något dåligt som behöver åtgärdas. Detta är bara något som avslöjar sig själv som vill bli botat, vill bli omvandlat. ”

Jag sa till doktor Peebles att jag ofta kände mig som den prototypiska ”sårade healern” eftersom jag inte känner mig hel nog att hjälpa mig själv, än mindre andra. Detta är hans svar. (Se även min relaterade artikel från 23 juli.) related article

Dr. Peebles: Vi hedrar detta, min kära. Något vi vill påminna dig om, så att du kan vara mer skonsam mot dig själv, är att de som vill hela, de som har kallats att hela på Planeten Jorden alltid kommer att vara de som känner såren djupast.

Just nu, säger sinnet, är jag fortfarande den sårade healern. Jag känner fortfarande de känslomässiga såren. Jag klarar inte att hela andra.

Så är aldrig fallet. Arbetet blir att, kan du närma dig Kärleken, kärleken i ersättning till dig själv, på samma sätt, eller till och med mer orubbligt än du [närmar dig] andras sår?

Det första du måste komma ihåg är att även om du kallar det ett sår, att detta inte är något dåligt som behöver åtgärdas. Detta är bara något som avslöjar sig själv som vill bli botat, vill bli omvandlat.

Så det är viktigt att när du ser såren i dig själv, eller såren i andra, ditt eget sinnes slaveri, andras slaveri, så är det inte dåligt. Detta är fortfarande Medvetande. Det här är fortfarande Gud. Allt detta är Gud. Inget av det är inte Gud. Det finns ingenstans där Gud inte är. Det här är viktigt.

Så verkligen, min kära, hur vill du närma dig det? Du kan inte närma dig det och försöka fixa det som du tycker är fel. Närma dig det istället för att säga, hur kan jag få kärlek, fred, harmoni, glädje, hoppfullhet till det ögonblick jag befinner mig i? Låt mig frambringa det, låt mig vara det, låt mig erkänna det inom mig själv.

Och detta är till hjälp. Så du närmar dig inte genom att försöka fixa något utan du närmar dig genom att vara energin i det du vill se.

Så för dig, vad vi vill att du ska fokusera på är inte ”hur du kommer från A till B”, utan ”hur förkroppsligar du B, just nu.” Och om du arbetar med det, så har du faktiskt förstått tricket att hela.

Du har hört talas om många stora healers som har vandrat på din Planet Jorden, Yeshua, Kristus, som en av dem. Och verkligen, Yeshua, Jesus, botade inte genom att försöka förvandla de sjuka till de botade, utan genom att se punkt B och se den helade, helheten, inom individer. Att redan se det.

Så lägg inte ditt fokus på, nödvändigtvis, hur man fixar vad som är fel, hur man stoppar förslavningen, utan istället hur man strålar, blir, utstrålar, sanningen om vem du är. Kärleken, kärleken i ersättning, freden etc. Och detta kommer att återfokusera något.

Det kommer också att bli väldigt, väldigt helande för dig, särskilt för det inre barnet, för när du tränar detta kommer den lilla flickan inuti att påminnas hela tiden, ”Jag är redan det som sinnet tror att jag inte är. Jag är redan det som sinnet har försökt få mig till. Jag är redan det.”

Och så känner hon sig hel och uppfylld, istället för trasig, ”på hennes väg till perfektion.” Förstår du?

CV: Jag gör det, men jag är då förbryllad över vad du sa tidigare, att jag skulle titta på andningsarbete eller någon form av känslomässig frisättningsterapi, för det verkar motstridigt för mig att ”vara i ögonblicket” och ”redan vara vid Punkt B. ”

Dr P: Gud välsigne dig verkligen, vi hedrar det. Så låt oss ge dig vårt perspektiv.

I grund och botten är det motstridigt. Så du har rätt. Vi rekommenderar andningsarbetet och den känslomässiga frisättningen, för när du försöker göra detta, när du arbetar med denna aspekt av Jaget, men du har nivåer eller lager av det emotionella arbetet, eller de känslor som har fastnat, då är det lite svårare att få tillgång till varelsen i sin helhet.

Lite som om vi ber dig att sitta ner och njuta av en underbar måltid, men du har en mycket besvärlig kramp i foten. Eller så har du en sticka i fingret som blir irriterad över var gaffeln hålls. Då är det svårt för dig att njuta av måltiden.

Men om du skulle släppa krampen eller ta ut stickan och lägga lite bandage på fingret, är det mycket lättare för dig att njuta av måltiden.

Så för dig, även när vi pratar om den känslomässiga frisättningen och andningsarbetet för att få dig verkligen tillbaka i din kropp … är dessa saker nödvändiga? Nej. Eftersom du redan är Guds väsen.

Men – du tror inte på det. Sinnet kommer att säga det till dig, du tror inte på det.

Så är det nödvändigt att ta stickan ur fingret för att njuta av måltiden? Nej det är det inte. Du kan absolut njuta av måltiden utan att ta bort stickan. Men det krävs mycket närvaro.

Gurun kan meditera mitt i en regnskur eller en trafikstockning. Men det krävs mycket övning för att göra detta.

Så medan man lär sig, börja försiktigt lösa upp distraktionerna. När du lär dig, när du börjar göra en del av det emotionella frigöringsarbetet och andningsarbetet, vad det gör är i huvudsak, är att det tar bort distraktionerna, det frigör en del av trycket. Och det gör det möjligt för sinnet att bara lägga upp fötterna lite, så att hjärtat verkligen kan komma fram.

Du är inte trasig, du saknar inget. Allt som känns som detta är verkligen en uppfattning av sinnet. Det är vad du har fått veta, det är vad andra individer har visat för dig, det är en version av detta.

Men inget av det är sant. Allt detta är Gud, allt är Gud. Men faktiskt, lite här … ja, det är precis som att ta bort stickan. Just nu är det lite användbart här så att du kan njuta av måltiden.

Är det nödvändigt? Nej. Men det är en bra hjälp på vägen, förstår du.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...