Meddelande från Fäderna via Galaxygirl, 18 april 2018

Meddelande från Fäderna via Galaxygirl, 18 april 2018

 

Meddelande från Fäderna 18 april 2018

Fäderna 18/4/2018

Hälsningar kära vänner, jag är Sanat Kumara, planetarisk logos, från Gamla Dagar. Och jag är glädjefullt här idag, vänner, med min bror i ljuset, Sananda, som ett formidabelt team av kärlek och sorglös seger. Och vi glädjer oss i det här dyrbara Nu-ögonblicket mellan rollerna, mellan stunderna, dimensionerna, där Moderns andetag finns. För Källan finns runt omkring, Källan finns överallt i alla saker. Ni också, vänner, är en del av denna stora teater, som nu når de sista ögonblicken av sista akten. Nästa uppföljare? Ni skriver den, oh mäktiga mänskliga kollektiv. När ni förstår er makt kommer ni att bli en ostoppbar kraft, för gott. För kärlek finns i ert DNA. Kärlek är ert DNA, ert DNA är verkligen på alla sätt oupplösligt kopplat till den Universella Modern, Källan till Gudinneenergin, så bli inte överraskade av sådana saker. Ni är i färd med att expandera er världssyn stort och snabbt och era begränsade religiösa förståelser var meningsfulla i dessa stunder. Men nu är deras tid förbi, de passerar, för ni växer ifrån dem. Som den gamla söndagsdräkten som inte längre känns som er söndagsbästa, för den är sliten, trasig. Ni är redo för nya kläder! För nya saker och nya upplevelser och förståelser av Gud, av Källan och av er själva och er roll i detta. Källans ljus finns inom er, barn, vänner, för Källan är i alla saker, i allt och är Moderns hjärtslag, Gudinnans andedräkt som alltid går framåt, försiktigt men med kraft, för Gudinnan är ostoppbar, liksom ni, uppväckta mänsklighet som ni är. Denna våg av universell kärleksenergi, denna kosmiska puls av rent kärleksljus kommer att vara hisnande, och många av er upplever preludierna till detta, denna salighet och enhet, glimten av perfektion och fullständig nöjdhet med orgasmisk hänryckning. Detta är vad som kommer i er väg. För separationsspelet är över nu när vågen av salighet och förståelse träffar. Se den här välsignelsen för vad den är och acceptera den djupt i ert hjärterum, era biljoner av cellrum och bli ett med ljuset. Jag är Sanat Kumara och nu ska jag upplåta golvet till Sananda.

Goddag vänner! Golvet, Sanat? Kanske menar du taket? För känner ni inte alla, vänner, som om ni flyger högt på dessa energier av ljus och renhet som bombarderar, försiktigt, ändå med kraft och syfte? Jag håller fullständigt med min vän och bror här, Sanat, det är dags att helt kapitulera till dessa energier av Kristusljus och Kärleksessens. Bli dem. Bli ett med dem och låt dem strömma in i dig. Detta kommer givetvis att få upp i dig alla de gryniga saker som du har tryckt ned och bort i så många livstider. Släpp dem. Ge dem till mig och låt mig hjälpa dig. Det är dags att släppa detta kors av skam och inte bära det längre. Släpp korset och kom till mig vänner! Låt mig omfamna er i en lycklig segerkram. För när ni möter era demoner av ånger och smärta och skickar dem till ljuset i kärlek är ni fria, och det en gång gömda låset låser upp ännu ett dolt utrymme i era hjärtan som tidigare har stängts av från mig, från vårt Kristna ljus. Det är dags att hålla era lyktor högt, vänner och se vad som lurar där som behöver kärlek och ljus och kan släppas? Skicka det till mig. Låt oss eskortera det till den Stora Centrala Solen idag, som fungerar mer som en Stor Centralstation på sistone med allt detta fantastiska förvandlingsarbete som ni gör vänner, och ni skakar det! Ni slår ut den ur parken, home runs går hela vägen för var och en av er. Jag är så stolt över att ha er alla i mitt lag. Ni är universums rockstjärnor. Jag vet, mina analogier är överallt i kväll men jag är upphetsad! Jag är upphetsad över er, över mig, över oss, över det Kristna ljuset som genomtränger och strömmar och omger er och orsakar lite extra tårar av lättnad den senaste tiden. För detta är en ömsint tid, det här är ett ömsint ögonblick. Det är ok att gråta. Släpp det. Låt det gå och låt oss arbeta ut denna sak tillsammans. Vi har alla haft många roller. Och nu är er roll att leda, för att läka de andra, för att ge tydlighet i en värld av till synes kaos och förvirring. Men ändå försäkrar jag er om att allt är helt organiserat bakom kulisserna. Vi kan tyckas flyga utan eftertanke men det är bara ert perspektiv, vi har en av de bästa utlagda planerna i universum här och nu vänner, er framgång är säkrad. Transmuterare, ni är toppar. Tack för allt ert hårda arbete under denna tumultartade tid av intensiv tillväxt. Ni gör det. Det händer. Och vänner, denna händelse är ni. Tillåt det Kristna ljuset. Det är er tid att skina! Jag är er Sananda! Jag är alltid här för er, vänner.

Får jag säga något? Jag är er Fader Gud. Hej barn. Jag kunde inte låta bli att höra skratt och spänning från min kära pojke Sananda. Ljuset förankras djupt i det nya kristallina nätet/kärnan i Nova Gaia, från er Moder Jord. Hon lyser som den ljusaste diamant i universum, och ni alla glöder starkt ovanpå henne, barn, och ni är alla fantastiska att se från vår utsiktspunkt. Åh, den gudomliga kvinnan. Det finns inget som detta! Vi är så kära i henne, i er. Allt är ett och det här separationsspelet når sitt långa slut. Nu är det dags för återföreningen av era halvor, barn. Det är dags att träffa er tvilling energetiskt, när och om ni är redo för det. Det är dags för reintegration, återbalansering, och att åter minnas. Det blir naturligt för er, för det kommer att bli som att komma hem. Och ni kommer alla hem, barn, kära, kära hjärtan, ni kommer hem, hem till enhet, till enhet av allt utom och allt inom. Enhet i mig, i ljus, i källjus och med era bröder och systrar som har väntat så tålmodigt utanför (galaktiskt) och innanför (ihåliga Jorden). Vi är alla en stor lycklig familj ser ni och det är dags för en underbar familjeåterförening. Gör er redo att festa. Jag är er Fader Gud. Jag älskar er så mycket och är så otroligt stolt över er, mina barn. Bra gjort. Bra gjort!

~ Galaxygirl

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...