Sjöstjärnevarelser via Galaxygirl, 28 februari, 2024

 

Sjöstjärnevarelser via Galaxygirl 2024-02-28

Hej människor. Vi är sjöstjärnevarelser av många, av en. Vi ger vår röst till de många myriader av melodier som tillåter ert flöde. Strömmarna runt om i er värld är upptagna med ljud, med brus. Man måste kasta sig längre ner i djupet, till de ljusa sanddynor där vi bor. Vi liknar på många sätt era sjöstjärnevarelser som genomsyrar ert härliga blå vatten. Ändå är vi större i vår värld. Vi är medvetna, mycket stora varelser som rör sig genom vattnet och luften om vi väljer att dyka upp från djupet och kasta oss ner igen. (Jag ser en utomjordisk undervattensvärld där vattnet är kristallklart och ljust. Jag känner att vattnet surrar och vattnet pulserar av energi och liv. Jag känner och hör dova röster och sånger, melodier från dessa härliga fluorescerande stora stjärnvarelser som lugnt ligger över havsbotten. Det är tyst och ändå högljutt här på samma gång. Det är en perfekt plats att vara med sina tankar, och ändå är samhället runt mig fantastiskt. Det finns mycket kärlek här. Varje stjärnvarelse här har sin egen personlighet och ändå är de en enhet som samexisterar tillsammans).

Galaxygirl, vi är i mycket som era människor. Vi är ett enda sammedvetande och ändå är vi individuella. Vi är inte så slumrande som vi kan verka för er, för vi gör det mesta av vårt arbete på de inre områdena, de inre planen. Vi jordar ljuset här från vår uppstigna värld till rikena vi besöker i vårt dröm- och meditationstillstånd. På senare tid har vi hjälpt till med er världs vatten. För vattnet hänger ihop, förstår du. Det finns vatten i rymden, även om era vetenskapsmän inte vill att detta ska vara känt, så finns naturligtvis vilken typ av allt som kan skapas existerande eller kommer att existera, eftersom allt nu är i Skaparens stora andetag, och allt är ett, allt existerar.

Vi stjärnvarelser älskar mänskligheten. Vi lånar ut vårt ljus. Vi jordar ljuset från vår värld genom våra många armar och skickar dem till er genom de inre världarna, viskningarnas och magins hemliga platser, där allt sammanfaller. (Jag ser ett neuralt nätverk som i mina medicinska böcker där nervceller och synapser tänder eldar). Ja, allas vatten är sammankopplade för vi talar samma språk i vatten dynamiken. Detta kanske låter dumt för er men är inte allt ett språk? Har inte alla varelser sina egna språk, om inte genom ljud, så genom syn, genom rörelser, genom interaktioner, genom elektricitet, genom telepati, genom energi? Ja. Och se vi ser er kära människor, vi ser er som att ni känner er instängda i era omständigheter. När er värld snurrar och snurrar förvandlas till det nya, mycket mer kommer att komma. Vi hjälper till med den energiska balansen. Vi sveper våra armar av ljus och kärlek runt er. Vi sänder er våra hälsningar från vår havsbotten till din värld och berör alla hjärtan på vägen. För när vi arbetar med Gaias vatten, arbetar vi med er. Ni består av hennes vatten. Ni består av hennes kol. Ni är Gaians och vi älskar er.

Vi sjöstjärnevarelser önskar att ni ska skicka vår kärlek tillbaka ut till världen och smälta samman och blanda den med din egen, och sammanhängande sända ljus till det mörka vattnet och de mörka platserna för dem vars hjärtan har stängt ljuset ute, till dem vars vatten stagnerar. Vi arbetar med valarna från Sirius B. Vi arbetar med alla havets varelser som är av högre dimensioner och för dem som ännu inte är medvetna om att de är en del av alltets storslagenhet, grundar vi helt enkelt ljus för dem och skickar ljus till dem. Det är ungefär på samma sätt som du tjänar nu. Du som känner att du inte gör mycket, eller ger mycket, du gör mycket mer än du vet. Simmare som simmar med strömmen blir inte lika trötta som de som simmar mot den. Och ändå har ni Ljusarbetare trampat vatten och känner det som om ni har kämpat för er plats så länge. Strömmarna snurrar, förändras. Detta är en bra insikt. Strömmen av allt som var nu förändras till strömmen av allt som är nu och kommer att bli, och det kommer att bli väldigt bra.

I de lätta vattnen är vattnet levande. Galaxygirl hör molekylerna för att de sjunger. Precis som dina celler och vattnet som finns i din varelse sjunger, så sjunger planeterna, så sjunger skapelsen. Den här sången, denna universums sirensång är kallelsen hem. Det är uppmaningen att se in i det stilla vattnet inom dig, där armarna på ditt högre jag helt omfamnar alla svåra delar av dig, där du länge har gömt din syn. Det är dags att verkligen titta på alla de dolda platserna hos dig och din värld. Detta är vad som händer nu. Fasor kommer att utspela sig men sedan kommer underverken. Mina kära, då kommer kärleksvågens underverk, av Allt som är av allt, som kommer att omfamna varenda en av era celler och få er att känna ropet till hem i vårt hjärta.

Hemmets kallelse är att universum själv sjunger sin kärlekssång till dig. Detta är på vårt eget ödmjuka sätt, vår kärlekssång till er. Vi har väntat på att den här ska nå ut till oss länge och så vi har skickat henne bilder av sjöstjärnor i alla nyanser och former, alla storlekar, som glimmar och hon har undrat vad det här handlar om. Detta är vårt tillfälle att provspela för er, för att du ska höra våra röster om din värld, världen som gick förlorad, som nu är hittad. Vi gråter glädjetårar. Vi älskar er så mycket. Vårt vatten blandas nu med Gaias när vi hjälper till med läkningsprocessen. För allt är bra och allt är ett.

De som inte är av denna energiska inriktning tas bort medan vi talar. Du kanske hör om andra dödsfall men det är berättelser. Lita på processen. Lita på ditt värde. Lita på din kraft och hitta den igen. Atlantis sjönk, ja, och många av er, era hjärtan sjönk till djupet med det, för att aldrig mer känna havets glädje. Ni som är orealistiskt rädda för haven behöver undersöka er rädsla för att falla i djupet. Du såg din älskade kontinent sjunka, och det sårade dig. Detta är uppkomsten av medvetandet nu, detta är uppkomsten av den nya världen nu. Precis som den andra sjönk med missriktade strävanden och missuppfattningar om kärlek och makt, så kommer Gaia också nu att rätta sig energiskt, ungefär som en topp som har snurrat, snurrandet kommer att sluta och börja i en ny riktning. Det finns mycket att se fram emot. Det finns mycket hopp.

Det kommer att ske många förändringar på Gaias yta och allt kommer att bli bra. Du kommer inte att se detta lika bra men det är bra för hon måste ordna om och växa, hon måste stretcha och andas. Du ser detta. De energiska vapnen har gjort att de onaturliga katastroferna verkar naturliga. Gaia är en öm mamma och kommer med en öm mammas omsorg att försöka att inte störa er när hon växlar tyst. Det är ungefär som en mamma som ligger bredvid sitt barn i sängen och tyst reser sig när de har somnat. Det är ungefär så. Hon älskar dig så.

Vi är Stjärn-väsen. Vi har inte pratat tidigare och vi är osäkra på om vi kommer att tala igen. Men nu när våra energiska koder är sammanflätade med vår kärlek på er världs vatten är vi nöjda med att vårt uppdrag har fullbordats. Vi älskar er så! Vi är sjöstjärnornas varelser i djupet, i ljuset. Vi är av ljuset alltid och för alltid. Vi är en.

~ galaxygirl

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *