Herr Sean via Galaxygirl  | 25 januari 2024 

 

 

Herr Sean via Galaxygirl 

| 25 januari 2024 

Herr Sean, 

(Jag ser framför mig en liten man som är ungefär en meter lång med rött skägg, ljusgröna ögon, en grön keps, grön sportjacka, guldväst, gröna byxor och spetsiga bruna skor. Han flinar brett och viftar med en lång brun pipa samtidigt som han pratar livligt. Vid sin vänstra sida har han en liten svart väska som han håller i.) 

Var hälsade, jordvänner med högre knän än mina, jag är Sean från småfolket, pysslingarna. Ja, vi finns på riktigt. Älvor och tomtar, dryader och drakar, jag kan försäkra er att vi är lika verkliga som ni är, men en slöja bort. Jag kan hoppa igenom den så lätt just nu på grund av alla maskhål som ljusarbetarna har skapat på nätet för att föra igenom högre dimensionell energi. Det är ungefär som att glida nerför en regnbåge in i ett moln av dimma. Jag föredrar den soligare himlen och de ljusare färgerna framför de högre dimensionella vägarna. Men jag har blivit lovad att ni inte ska leta efter min kruka med guld och jag har lämnat den långt bakom mig, ni skulle ändå inte hitta den. 

Åh jag kan se många ögonrullningar just nu om att prata med en pyssling. Tja, många av mina skulle nu göra samma sak, tala med den mänskliga gruppen, eftersom de ännu inte har stigit upp. Vi har alla väntat och väntat på er under en mycket lång tid. Och vi har funnit det en smula frustrerande, men det är inte relevant information. 

Jag vill titta in för att låta er veta att det händer mycket på min sida av gardinen, på min sida av regnbågen. Vi pysslingar har varit upptagna med att förbereda Nova Gaias ädelstenar. Vi har polerat och putsat, strategiskt placerat dem där de träffar det vackraste solljuset. 

Åh, förr i tiden när dimensionerna var grumligare, ja då var vi ute på bus, naturligtvis var vi det. Och det var ni också, människor. Tro mig. Det var ni också. 

Tja, om jag har ett budskap till mänskligheten. Jag skulle säga att inte ge upp, att fortsätta traska framåt mot de inre regnbågarna i era hjärtan. Och ni kan skapa dessa regnbågar av glädje och det gör ni hela tiden. Vi ser glädjens ljus i de regnbågar av leenden som ni skapar för era vänner när ni skrattar tillsammans, när ni uppmuntrar med en liten klapp på axeln. Vi ser mycket uppmuntran och det behövs. Det har varit sorgliga tider för mänskligheten, men många regnbågar och skratt ligger framför oss. Ge inte upp, ni är nästan där. 

Att säga “ni är nästan där” kan vara en knepig fras, och jag ser detta. Många av våra yngre pysslingar är benägna att arbeta mindre och leka mer, vilket vi uppmuntrar, för våra barn vet hur man leker, och inte på en skärm eller med små platta knappar som ni gör på era skärmar hela dagarna. Era barn tittar på för många platta, glänsande saker. Våra barn utforskar Gaia och får sina små händer smutsiga och blöta i jordens djupa, mörka jord. Det är uppfriskande. Gaias djupgröna färg finns i vårt blod, som är grönt, och det är därför våra ögon är gröna. Vi är synkroniserade med hennes hjärtslag och därför ser vi det gröna i olika nyanser, och vi är mer inställda på regnbågens färger som finns överallt omkring oss. Våra färger är mer levande. Här i er värld är det ungefär som att titta på gamla fotografier som man målat för att föreställa sig färg, medan i vår dimension är färg levande, det finns så mycket av den. Åh ja. Det finns så mycket av det. 

Mitt budskap till er ikväll skulle vara ett av glädje. Jag Mr Sean talar till er ikväll, det är ett djupt privilegium att hälsa de framtida Nya Gaians välkomna. En djup ära. Vi pysslingar hjälper naturligtvis till med Gaias uppstigning. Alla i småfolket gör det, älvorna också, vi hjälper alla till så som bara vi kan göra, precis som ni hjälper till så som bara ni kan göra. Det är en fin skillnad, och en viktig sådan. Jämför er inte så mycket med varandra. Det gör er bara ledsna, eller hur? Nej, jämför dig bara med ditt framtida jag, med den du vill vara i ditt inre öga. Så där ja. Är du uppmuntrad? Det är jag. Vi njuter av att höra berättelserna från våra vänner på andra sidan vattnet. 

Vi pysslingar är kända för vår magi, och snart kommer även människorna att vara det igen. Det finns magi i ditt blod, precis som regn. Ni har bara glömt. Att komma ihåg, ah, det kommer att bli som en ny födelse för er, en härlig hemkomst. Vi pysslingar älskar hemkomster. Och vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till de högre dimensionerna där ni kan skapa med lika mycket magi som finns i ert lillfinger. Det kommer att bli lätt igen. Så mycket tragglande och slit i er värld, som om ni alltid bär tunga stövlar. Lätta på din last. Slappna av. Känn solen. Solen har andra koder nu, vet du. Den är väldigt annorlunda nu. Kan du känna det? Ja, ni får många ljusstrålar, megastrålar av källkoder. Och som Källvarelser kommer det att zappa lite kraft och minnen in i er. Det kommer det, det vet jag. Vi arbetar med många ljusarbetare på vår sida som kommer och korsar över på natten för att hjälpa oss. Kanske kommer jag att se er där, och vi kan njuta av några berättelser och solljus tillsammans. 

Nova Gaia är helt redo nu. Jag är mycket glad över att få vara en del av detta. Tack för att ni lyssnade. Jag är mr Sean.

 ~ galaxygirl.

Översättning, Marie-Anne

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *