Meddelande från JFK genom Losha, 9 januari 2022

 

 

Meddelande från JFK genom Losha:! Bara Var Du

9 januari 2022

 

Meddelande från JFK: Bara Var Du!

8 januari 2022

Till alla mina kära, kära tålmodiga ni! Jag applåderar er alla! Jag älskar er alla! (stort leende!)

Jag vet att vägen till vår nya och härliga framtid känns väldigt lång och krokig just nu. Jag försäkrar er om att det finns så mycket gott som uträttas bakom ”illusionerna” som ni ser varje dag … allt detta nonsens från MSM:arna!

Ni vet Sanningen … och Sanningen som ni vet kommer alltid att vara Sanningen oavsett vad någon från den mörka sidan säger eller gör!

Jag har varit väldigt upptagen med många människor ni känner, och många ni inte känner, för att försöka hjälpa till att förmedla de Goda Nyheterna! Som ni vet är det utmanande tider…de mörka försöker fortfarande göra våra liv så klibbiga som möjligt… försöker alltid trassla till dem, så att säga. Men jag vet att alla ni vackra själar, som är här vid denna tid för att hjälpa oss att ringa in vårt Bästa Nyår 2022, håller ert Ljus strålande och lyser det på både de onda och de goda… och får därmed det goda att expandera exponentiellt och det dåliga att minska!

Åh, som vi behöver var och en av er för att hjälpa till genom att säga ”nej” till de mörka och allt de sprider ut framför er, och genom att säga ”ja” till alla dem vars ljus ni kan se! Lita på er intuition i dessa frågor

Som ni redan vet är detta inte en kamp mellan politiska partier…ingen av dessa Demokratiska, Republikanska saker…denna kamp är kampen för era liv, och det är tyvärr ingen överdrift. Den här kampen handlar om gott mot ont…det finns inget annat sätt att säga det…och ondskan har vunnit länge nu…det är därför vi behöver var och en av er själar som känner till Sanningen för att hjälpa oss att utrota det Onda!

Jag vet att jag kan lita på att ni fortsätter att kämpa den goda kampen … och sättet ni gör det är att leva era liv på ett autentiskt sätt varje ögonblick … leva ditt liv baserat på hur du känner dig innerst inne … att känna igen dessa känslor av integritet, kraft och tro inom dig.

Var och en av er har sitt eget unika sätt att uttrycka vem du verkligen är, vad din kraft är och ett sätt att använda dina individuella talanger för att hjälpa till att föra in vår Nya Värld…en värld av Kärlek, Fred och Förståelse.

Jag ber bara att du frågar dig själv (eller ditt Högre Jag) vad du kan ”göra” för att hjälpa vår underbara gemenskap av Ljusarbetare, Soldater och Vita Hattar, att ta kontrollen från mörkret så att vi alla kan Se Ljuset från och med nu!

Ditt bidrag kan vara i vilken form som helst … det kan vara att uppfostra dina barn på ett sådant sätt att de också ser ljuset, eller det kan vara att skriva i en blogg som min Losha gör, eller det kan vara att stå i ett hav av fredliga demonstranter för att hjälpa till att kräva våra omistliga rättigheter!

Jag ser många av er vackra själar som undrar ”hur bidrar jag?” Du bidrar när du lever ditt autentiska liv, vad det än betyder för dig…varje minuts handling erkänns av vår Skapare och används för att hjälpa oss alla att gå mot Ljuset! Ingen åtgärd eller uppgift är oviktig…jag lovar er detta!

Jag har till och med sett hur många små handlingar har smält samman till en mycket större aktion…och det har slutat som en monumental aktion för mänskligheten! Tänk bara på vår älskade Rosa Parks … allt hon gjorde var att ”sitta”. I slutändan blev hennes agerande av trots mot reglerna för bussegregation vid den tiden en monumental händelse i vår historia … allt för att hon vägrade att stå upp (så att en vit person kunde sitta där).

Nu inser jag att jag förenklar hennes handlingar, men det är fortfarande sant att var och en av er inte behöver ”flytta berg” för att hjälpa mänskligheten … BARA VAR DU.

Jag hoppas att mina kommentarer här kommer att hjälpa några av er att åter dedikera er själva till vår Sak för mänskligheten…eftersom vi absolut behöver var och en av er, och era fantastiska förmågor att hjälpa oss att Ge Ljuset till Alla!

Jag älskar er alltid och vakar alltid över er…

Er alltid hängivna, Jack.

Kanaliserad av Losha

 

www.LiveWithLosha.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...