John F Kennedy via Losha, 12 februari, 2021

 

JFK via Losha 

den 12 februari 2021 

”Vår Nya Värld är På Väg!” 

Ett meddelande från John F. Kennedy

Till mina mest älskade Patrioter av vår ”Sanna” historia … säger jag Hälsningar! Detta är en tid i vår unga värld som är alldeles ny … sådana saker som just nu äger rum har aldrig tidigare inträffat! För tillfället kanske ni inte känner det så; men ni är väldigt välsignade att få vara här på Jorden just nu!

Ni alla, var och en av er, är här för att ni ”samtyckte till” att vara här … Nåväl, kan man undra, varför skulle jag samtycka till att genomleva de mest tumultartade och kaotiska händelserna i vår världshistoria? Vad är det jag just nu ska göra?

Till var och en av er skulle jag vilja säga … att ni ska göra vad ni föddes till att göra! Om ni är osäker på vilken denna specifika ”roll” eller ”uppgift” är … så kan ni börja med att lyssna och titta efter ”tecken” som finns där för att vägleda er. Var och en av oss blir ”vägledd” av många olika varelser genom våra liv … många kallar honom Jesus, vissa kallar henne Moder Maria, en del tror på Buddha, eller Allah … det finns många olika varelser som är tillgängliga för att hjälpa var och en av oss att hitta vår ”kallelse” i den här livstiden.

Anledningen till att jag går in på det här så djupt är för att ”vi” befinner oss i en mycket kritisk tid … mycket kritisk … där varje Patriot, Ljusarbetare, Sanningssökare och alla som är på den Ljusa sidan, är betydelsefull och deras specifika talang, förmåga, kunskapsbas, eller intuition, behövs för att hjälpa dem som befinner sig på ”frontlinjerna” … för fastän vi vet att Ljuset redan har segrat i de högre dimensionerna, så måste det fortfarande ”utspelas” här på Jorden, just nu.

Jag inser att jag talar mycket om ”var och en” av oss, eller varje ”individ” … och det beror, vilket jag tidigare har antytt, på att vi alla är ”En” … ett kollektiv … och det innebär att vadhelst som händer EN av oss, sker för oss ALLA! Detta kan för en del låta rätt främmande, men jag tror att de som läser detta meddelande, redan känner till detta faktum … så jag ger bara en ”vänlig påminnelse” till er underbara själar, är det inte så? (leende)

Jag ska kort ta upp ett par av de ”händelser” som äger rum på er nuvarande tidslinje. Till att börja med riksrättsåtalet. Det här är en fars … detta visar oss bara hur desperata de Mörka är med att försöka göra sig själva av med vår älskade Donald Trump och hans familj.

Om ni alla kände till samtliga detaljer gällande hur de har försökt avsluta hans liv, samt hans familjemedlemmars liv … och hur många gånger de har försökt göra det … så skulle ni inte tro det. Det visar på hur mörka dessa i sanning är och hur långt de kommer att gå för att förhindra att Ljuset får skina! Känn ingen fruktan, kära ni … vår älskade Trumps ”Ljus” kommer att fortsätta skina! Vi är inte ännu besegrade! Vi KOMMER att segra! Vi ska Bli det Klara Ljuset för Alla!

Det andra ämnet är det som handlar om ”president biden” (jag ger honom ingen respekt eftersom han inte har gjort något för att förtjäna det) … även det är en fars … det är en cirkus! Det finns även clowner inbegripna som ni kan underhållas av! Ni vet vilka som är clownerna i denna ”grupp”! Men de befinner sig i slutet av ”repet”, bokstavligen för ett flertal. Det finns nu så många kloner och dubbelgångare i Kongressen, att ni skulle ha mycket svårt att finna de ”riktiga” kropparna!

Många av Kongressens män och kvinnor bara ”spelar upp” sin roll, just nu i denna tid … de har redan hörts och blivit dömda; detta måste ännu bara offentliggöras. Vi befinner oss i ”spelets” sista ”scen” … och ”finalen” står i färd med att börja!

Jag vet att det här har varit så svårt för många av er … i synnerhet när det har förorsakat sprickor i så många relationer. Men sprickan kommer inte att finnas där så mycket längre till … som många Patrioter har sagt … ja, i synnerhet min älskade Juan O Savin …  ”Det är dags att välja sida”. Det är mitt högsta hopp att alla de som inte ännu helt kan se Ljuset, kommer att ”välja” att se det tydligt, och mycket snart, så att relationerna kan lappas ihop och måtte vi alla samlas till att skapa en underbar, helt ny värld!

Jag ska varsamt påminna er om vilka underverk som ligger framöver, efter att den här sita biten av hätskhet är över … det kommer att finnas fri energi, så att många av er förmår arbeta mindre och till och med hitta arbeten i de spirande områdena av avancerade teknologier och helt möjligen kunna ”skapa” ett jobb som ni brinner för!

Det kommer att finnas obegränsade möjligheter för nya projekt och yrken! Det kommer att finnas ett mindre behov av att arbeta och mer tid kommer att tillbringas med familj och vänner. Föroreningarna kommer att försvinna. Nya skolor kommer att hjälpa varje barn att hitta sin egen specialfärdighet och passion, i stället för att bara memorera falska datum och händelser … och det kommer att finnas healing för alla! Detta är bara början på vårt äventyr! Det kommer att förefalla mirakulöst när man jämför det med vår ”gamla” och mycket begränsade värld från 2020! Vår nya värld blir obegränsad!

Ja, jag blir verkligen mycket förväntansfull gällande vår framtid … som nästintill är vårt Nu … och det är mycket mer intressant och lockande att tänka på, än de sista bottensatserna som äger rum, med att rensa upp kabalen och deras likar! Våra sinnen används bäst när vi lägger våra tankar på våra positiva prestationer, samt de obegränsade möjligheter som ligger framför oss!

Jag ska tala om detta för er igen, mina älskade … ni är så väldigt, väldigt välsignade att få vara vittnen till destruktionen av det Gamla, en integrerad del i att skapa det Nya! Ni är medlemmar av en mycket utvald grupp som ”smörjdes” till att vara här just nu, för att hjälpa alla utvecklas till de högre dimensionerna, vilket är den ultimata resan att göra och ni har blivit observerade av många andra arter av varelser, av vilka samtliga hyser stor beundran och kärlek för er!

Ni har också min helt egna odödliga Kärlek och Beundran … och jag ber er att hålla igång Kampen för det Goda!

Jag är er, för evigt och för alltid.

Er ständigt hängivna Jack.

Kanaliserat av Losha

 

 

http://www.LiveWithLosha.com

 

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...