Meddelande från Mike Quinsey´s Högre Själv, 10 maj 2019

Meddelande från Mike Quinsey´s Högre Själv,

10 maj 2019

Det råder ingen tvekan om att när tiden går, så kan vi se att många förändringar äger rum, det gäller allt från vädret till storföretagens funktion, vilka upptäcker att det som tidigare tjänat dem, inte längre är lämpligt för ändamålet. Lyckligtvis görs framsteg genom nya idéer och metoder, som kommer att dra in människor i en ny era, där man kan dra nytta av avancerade tekniker och metoder, som snabbt kommer att lämna de gamla sätten bakom sig. Alltför länge har ni blivit nekade mycket som skulle ha kunna göra livet så mycket enklare för er alla. Den tiden är nu förbi, och nya idéer och uppfinningar kommer fram gradvis, och de kan inte stoppas.

UTDRAG FRÅN ”ATT FÖRBEREDAS FÖR DNA-KAMPEN” (KRYON).

Allt som finns inom er, det som gör att ni är ni, arbetar mindre än hälften av vad det skulle kunna göra. Det är något ni utvecklat under åren av det fria valet med dualitet, ni valde hur mycket av mörker och Ljus ni skulle ta in, och var ni skulle lägga det. Ni valde era egna tankar, och hur mycket era samhällen skulle ta till sig av de godhjärtade tankarna om att läka planeten. Det primära och det grundläggande testet, har nu skiftats – ni har stigit så i graderna. Vi har tidigare sagt att ni kommer att se att den mänsklig intelligensen och medkänslan kommer att öka, och ni kommer också att se det på den fysiska nivån, för då en människa börjar arbeta med en större effektivitet så kommer det att bli uppenbart, och vi har gett er dessa kanaler och ni kan finna dem. Den sista hade benämningen ”Konceptuellt DNA”, och vi pratade om att den fysiska människan upphörde med det vi skulle kalla ”linjär immunreaktion”. Det är när kroppens vita blodkroppar upptäcker ett problem, kämpar mot det och bekämpar det. Smartare än så blir det inte, och problemet kan uppstå bortom dess förmåga att kämpa, för de vita blodkropparna har inte intelligensen att kunna se konceptet hos angriparna.

Virus ses som intelligent, för att det har det ni kallar en plan, medan de vita blodkropparna bara känner till försvar. De ser inte den större bilden, de vet inte någonting om cancer eller hur det fungerar, hur det försvarar, eller att det är immunt mot vita blodkroppar. I grunden är Konceptuellt DNA ett kroppsligt system som känner till begrepp, och det skapar en människa som kan bekämpa alla virus och sjukdomar, eftersom den delen av immunsystemet är så smart, att allt som kan invadera det är konceptuellt. Detta är ett framsteg för mänskligt DNA med över 30%, och rör sig mer mot 35% och 40%. Hur många mästare på planeten vet ni som dog av ett virus – de flesta dog från människohänder. Mästarna på planeten, hade DNA som fungerade mycket bättre än ert, men några har nu på senare tid fått förmågan att skapa och manifestera saker – sinnets medvetenhet över materien. Mänskliga varelsers sinnen kan styra saker och det var tanken, medvetenhet i stället för medicin är planen, och den har alltid funnits.

Vad tänker ni om spontan återgång/tillfrisknande, vad är det och hur fungerar det, behöver det yttre influens eller skapas det inom? Detta sker då DNA:t arbetar 100% under ett ögonblick, och det är oförklarligt, men det händer, ni kan se det och dokumentera det, och människan kan bli av med i stort sett vilken sjukdom som helst, nästan över en natt.

SLUT PÅ UTDRAGET

Genom egen erfarenhet kan jag gå i garanti för en spontan återgång/tillfrisknande. För ungefär 12 år sedan led jag av dåliga knän, så mycket att gjorde ont att böja benen och det kändes som om det fanns grus bakom knäskålarna, och jag var tvungen att stå upp i stället för att sitta. En kväll gick jag till sängs som vanligt, och när jag vaknade nästa morgon märkte jag till min förvåning att mina knän inte längre bekymrade mig alls, att jag hade tillfrisknat – över natten. Det gläder mig att kunna berätta att jag inte haft några ytterligare problem med dem sedan dess. Vissa människor kommer utan tvekan att säga att de bett om ett mirakel, men det har inte hjälpt och att det då måste bero på karma, eller att de måste bära sin smärta av andra anledningar. Men blir aldrig negativa som vissa själar blir, utan behåll positiviteten eftersom det är den enda vägen att kunna befria er från ert tillstånd. Självklart kan ni använda självhealing genom att föreställa er att ni är botade, för då kommer er kropp att svara.

Tankens kraft kommer att användas ofta i framtiden, eftersom alla själar som har utvecklats till en högre nivå, kommer att förvärva sådana krafter och åstadkomma ”mirakel” genom den. Tänk på de bibliska miraklen och hur de som skrev om dem, inte kunde förstå hur de uppstod, men idag är vi mer medvetna om det. Det är viktigt att tro på er själva, och att stå stadigt och aldrig ge upp. Ibland kommer inte resultaten omedelbart, men var beredda på att resultaten kommer framöver. Det ultimata ”miraklet” är de dödas uppståndelse och då behöver kroppen återställs till det den var, när den var frisk. Grunden är givetvis att när tiden går, och på grund av de stigande vibrationerna, så kommer det att komma till en punkt när kroppen behåller sitt hälsosamma tillstånd, och aldrig behöver healas igen. Framtiden är full av trevliga överraskningar, och problemen från det förflutna kommer gradvis att försvinna.

Att få veta mer om er sanna potential, kommer säkerligen att lyfta upp er, och ni kommer att känna tillit för att uttrycka er fullständigare, och utan tvekan. Tänk er till exempel hur solida föremål kan tas fram ur själva luften, genom tankens kraft. Mästarna kan göra det med blotta viljan, men gör det inte bara för artisteriets skull. Egot har sedan länge försvunnit och det finns ingen önskan att ”visa upp sig” eller att upphöja sig, bara för att bli hyllad. Att vara högt utvecklad kommer att bli ett nytt sätt att leva, och ni kommer gradvis att lätt släppa in det, för det är en ganska naturlig utveckling.

Återigen har vi berört vad framtiden har i beredskap för er, eftersom det är viktigt att ni vet vad livet leder till och att ni då är förberedda. Att få till er några av dessa förändringar utan föregående varning, kan bli överväldigande och kan skada era möjligheter att ta tag i nya upplevelser på ett lugnt sätt. Som vanligt tillägger vi, att precis som i andra läroperioder, så finns det alltid hjälp till hands. Men kom ihåg att de inte kommer att göra sakerna åt er, utan de ger er all uppmuntran för att kunna säkerställa er framgång. Jag lämnar er nu med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar på vägen till fullbordan. Det är behövs verkligen fortfarande, eftersom det som piskas ut ur mörkret, orsakar så många problem under tiden med nedstängning av regimer.

Detta budskap kommer genom mitt Högre Själv.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Källa: Tree of the Golden Light

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...