Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 24 februari, 2023

 

24 februari 2023. Mike Quinsey.

Få kunde tvivla på att tiden har blivit snabbare när jorden susar genom rymden, och mänskligheten är omedveten om allt så mycket att man trodde att den var i universums centrum.

Tid har förflutit som bevisar motsatsen och du rör dig genom en ny del av rymden och vibrationerna ökar, vilket betyder att förändringar är oundvikliga, som du har upplevt. Logiken antyder att de kommer att vara långtgående och att förvänta sig om de, som profeterats, ska bli en del av din framtid.

Visst skulle slutet på din sista cykel och början på en ny tyda på att de gamla sätten att leva inte längre är tillräckliga, vilket har berättats i de senaste meddelandena. Därför skulle stora förändringar förväntas och välkomnas eftersom mänskligheten tycks ha nått en punkt där ingen återvändo, och bevittnat bortfallet av det mesta av vad som uppnåddes under den senaste cykeln. Det är svårt att se vart jorden är på väg förutom att meddelanden från de högre världarna gör det klart att stora förändringar måste ske, eftersom det ”gamla” inte längre ska vara framträdande i New Age.

Så var lämnar det dig när du verkar gå huvudstupa in i ett annat krig som kan eskalera om sunt förnuft inte segrar. Större krafter än dina övervakar dina framsteg och kommer att se till att du följer planen för din framtid. Det skulle kunna gå smidigt om du så önskade och gjorde rätt drag, men först måste du börja tänka ”Fred” som ser avlägset ut med tanke på dina nuvarande problem.

Vi pressar er att behålla freden men inser att det under de nuvarande fientliga förhållandena är nästan omöjligt. Ändå kommer förändringarna att komma oavsett om du är beredd på dem eller inte. De kan inte hållas tillbaka eftersom alla dessa själar som har utvecklats ska resa sig upp och lämna de gamla vibrationerna bakom sig. Men ingen glöms bort och alla kommer att utvecklas på ett eller annat sätt.

På vissa sätt är det var och en för sig själva, eftersom det på ett sätt är upp till de individuella själarna att se till att de stannar på sin valda väg och aldrig förlorar sitt mål ur sikte som är att resa sig upp och lämna de lägre vibrationerna Bakom. Vi vet att när du väl har förtroende för dig själv att övervinna eventuella hinder i din väg, kommer ingen att kunna hindra dig från att uppnå det. Naturligtvis kommer de mörka att försöka som de vet att de förlorar kampen för att försöka hålla dig i mörkret om din sanna potential och ditt öde.

Det finns mycket sorg och sorg på jorden just nu och ofta otillräcklig hjälp för de människor som har lidit på ett eller annat sätt. Det är där din hjälp och erfarenhet kan vara till stor hjälp. Det finns många sätt att göra det och uppenbarligen hjälper varje liten bit.

Vi tror att människor behöver försäkran om att det finns ett ljus i slutet av tunneln, och till och med några vänliga ord hjälper ofta till att lyfta dem. Människor behöver veta att när denna period av oro har passerat kommer det att bli en stor upplyftning och en underbar framtid för dem, och de bör inte misströsta eftersom många varelser från de högre världarna arbetar bakom kulisserna för att säkerställa planerna för ett underbart framtida arbete ut.

Vi vet att många av er är oroliga för er familjs öde och vi försäkrar er att de som vill stanna tillsammans kommer att få göra det. Inse att du har fri vilja, men det sträcker sig helt klart inte till att låta dig gå bortom dina personliga vibrationer även om du kan arbeta mot en högre nivå. Vi hjälper dig i detta avseende att lyfta dem, men det är du som måste göra jobbet för att uppnå det. Vi arrangerar ofta så att du träffar en annan själ som kanske har en större förståelse för vad du behöver för att utvecklas och som kan hjälpa dig att utvecklas.

När du är redo att ta ett steg upp kommer vi att finnas till hands för att hjälpa dig, vi ser till exempel till att du träffar rätt personer som kan hjälpa dig enligt din livsplan. Men be oss alltid om hjälp när det behövs och omständigheterna tillåter att vi kommer att göra det.

Ibland träffar du oss i ditt drömtillstånd och vi diskuterar upp- och nedgångar i ditt liv och vad som bäst kan göras för att hjälpa dig. Vi följer sedan dina aktiviteter och ”guidar” dig för att säkerställa att du gör framsteg. Vi avser nivåer där du träffar familj eller vänner både närvarande eller redan passerat och diskuterar alla möjliga problem för att komma fram till en lösning. Det svåra är, efter att du vaknar ur sömnen, ofta med någon känsla eller till och med ett minne av vad som hände, men du kan inte komma ihåg allt.

Vi förväntar oss inte att du kommer ihåg mycket av dina nattliga aktiviteter, men vid behov kommer vi att ge ditt minne en joggingtur. Tro oss att det finns så mycket som görs för dig för att säkerställa att ditt liv är produktivt och hjälper din utveckling i enlighet med din livsplan.

Du berör naturligtvis andras liv under ditt eget liv och kan ha en mindre roll att spela i deras. Det kan bli ganska komplicerat men alla inblandade är säkra på att hålla sig till sin livsplan, men om de vill ignorera den står vi inte i vägen för deras fri vilja.

Kära ni, ha era livsmål i åtanke och gör ert bästa för att hålla fast vid det. Förstå att det är för era framsteg och i slutändan kommer att lyfta er ur de ändlösa livstiderna som kämpar mot de mörka som vill hålla tillbaka er och kommer att göra allt för att uppnå det. Deras tentakler finns överallt men du är av ljuset och har övertaget, och vi är också med dig.

Jag lämnar dig med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gud Jag, och varje själ har samma koppling till Gud.

I kärlek och ljus.

Mike Quinsey.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *