Meddelande från Per Staffan, 22 januari, 2023

Kära Läsare,

Jag vill tacka alla läsare som uthärdat de problem vi har haft på sajten de senaste 3 månaderna. Det var ett resultat av att vi blev hackade. Vi blev tvungna att byta ut själva stommen av sajten. Vi har nu lagt upp en ny version och vi tror de tidigare problem är lösta.

Det har kostat oss både stor möda och pengar. För de som har resurser välkomnar vi donationer, vilket i detta läge skulle vara mycket välkommet. Jag tackar alla medlemmar som har fortsatt med sina respektive medlemsskap trots svårigheterna. Vi ser nu framemot att arbeta från denna plattform som vi skulle kunna kalla version 3.0 av st-germain.

Vi går nu in i en kritisk period för mänskligheten, vilket klart framgår av meddelandena och vilket vi också kommer att diskutera vid våra möten i februari och kommande möten. Vad som tidigare har diskuterats kommer nu att bli verklighet. Det leder inte omedelbart till förbättringar på det fysiska planet, då det också innebär att mycket mörker kommer till ytan för att lösas upp. Framtiden ser dock mycket ljus ut.

Ljus och kärlek,

Per Staffan

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *