Meddelande från Per Staffan, Möjliga Orsaker till RV-“Förseningar”, 9 december 2017

Meddelande från Per Staffan, Möjliga Orsaker till RV-“Förseningar”, 9 december 2017

 

Kära reskamrater,

Som de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, de jordiskt baserade ljuskrigarna och alla som tålmodigt eller inte så tålmodigt följer frisläppningen av RV har förstått så samskapar vi denna nya värld. Våra ord och tankar skapar grunden för den nya världen som dyker upp. Vi lämnar 3D-begreppet separering och dömande av andra bakom oss. Det hör inte till den högre 5: e dimensionella värld som vi alla strävar efter att uppnå och skapa. Alla gör det bästa de kan. Vissa är mer avancerade i sin förståelse än andra.

RV kommer inte bara att skapa rikedom för många och rädda många lidande själar från de mycket utmanande liv som de för närvarande lever. Den kommer att göra detta. Men det är också början på en ny värld på jorden, med RV snabbt följd av GESARA/NESARA och nya regeringar i USA och många andra länder. Detta ger oss alla möjlighet att forma världen som vi vill se den skapad. Valutahållare som efter RV kommer bli oerhört rika kommer att ha större ansvar för att forma och skapa en ny värld än andra som har mindre resurser.

Innan RV kan hända måste de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna och de Gudomliga som i sista hand är ansvariga känna sig övertygade om att valutahållare är redo att anta detta ansvar och skapa en rättfärdig värld för alla. Mer än allt annat är det upp till oss att visa oss värdiga och kapabla att ta det här ansvaret. Jag skulle vilja fråga varje valutainnehavare om det här är det som är främst i deras sinne. För många är det så. Det är nu en tid där det fordras att man tar den högre vägen.

Tänk på möjligheten att de ständiga ”förseningarna” i RV-utsläppet och de ”falska händelserna” är en del av ett avsiktligt tillvägagångssätt av det gudomliga för att reducera våra led, vilket har skett i år. Anledningen till detta skulle vara att de bara vill ha helt tillförlitliga ljuskrigare och ljusarbetare kvar som följer utvecklingen och snabbt kommer växla in när möjligheten presenterar sig. Andra som har fallit bort eller aldrig fattat galoppen kommer missa ”fönstret”. Det kan mycket väl vara önskvärt ur det gudomliga perspektivet. Hur många människor behöver världen verkligen med tillgångar som överstiger 100 biljoner USN/USD, för att inte tala om tiotusentals biljoner? Svaret är: inte så många. Och det andra svaret är att bara rätt sort behövs. Några uppskattningar av familjen Rothschilds rikedom har fastställt den till 100 biljoner USD. Med andra ord kommer vi som grupp att överskrida de gamla härskarna i rikedom många gånger om. Men igen så måste vi vara av rätt slag för att tjäna Guds plan.

Mot bakgrund av några av kommentarerna och ”strategierna” som jag läst på olika bloggar kan det vara så att de högre varelserna som ansvarar bestämmer att vi inte är redo för detta ansvar. De kan dra slutsatsen att fler ”förseningar” och ”falska händelser” och utgallringar behövs för att reducera våra led och bli kvar med bara de som har mest tro och förtroende för Guds plan. Jag har självklart inte svaret, men det är en möjlighet.

För de som önskar kan vi överlämna oss i övertygelsen att RV är en del av Guds Plan och att den kommer att komma, och vi kommer då inte att dras in i de dagliga emotionella svängningarna som skapas genom fokusering på datum.

I ljus och kärlek,

Per Staffan

Ursprungstext finns på www.sananda.website

 

Du gillar kanske också...