Meddelande från Plejaderna via Jennyli Gustavsson, 10 november, 2019

Uråldrig visdom om den nya människans tillblivelse.

Det viktigaste som vi vill tala med er om idag är varje människas vedantiska rum som finns i djupet av er själ. Många har kallat detta rum ett stilla varande av kärlek. Det är precis vad det är också. Det kärleksfulla rummet av stilla varande finns där du har handen på solarplexus. Du behöver inte komma ihåg varje enskilt ord jag säger. Men jag vill att du känner in varje enskilt ord jag säger. Det handlar om att, via ordens vibrerande kraft, lyfta på locket till den gudomliga källan i ditt inre. Det viktigaste för mig är inte vad din hjärna säger, utan vad ditt hjärta och själ säger. Därför ber jag dig att blunda och känna in varje skeende i din kropp och själ.

Luta dig tillbaka och känn hur du sitter. Känn hur din kropp fördelar tyngdpunkten på stolen. Känn efter att varje muskel i din rygg och dina axlar får slappna av. Känn efter att dina käkar hänger avslappnat. Skulle ditt hjärta tala just nu, vore det samma ord som du hör mig tala. Du har all samlad kunskap inom dig, och det är dags att gräva djupt för att få tillgång till dessa visdomens ursprungliga ord, som är dina. Dina ord är sanningens ord, som kommer att få genklang i världen i den stund du börjar tala dem. Du börjar tala dem i den stund som du öppnar porten till ordens rike i ditt hjärta. Det är här som kommunikationens ursprungliga kraft ligger. De sanna orden, är de mest kraftfulla orden. Därför vill jag ledsaga dig till dessa ord, som är ditt ursprung. Du är skapad ur dessa ord, men det är också du som uttalar dessa ord. Frågan om hönan och ägget, är högst aktuell här.

Du är både hönan och ägget. Det var när du bestämde dig för att låta ditt ägg kläckas som livet kunde börja. Det betyder att tanken kom först. Din tanke är grunden till allt liv. Därför ber jag dig att använda din tanke utifrån denna vetskap, att den är skapare till allt liv. Det är via din tanke som allt skapande av liv sker. Föreställ dig nu för ditt inre hur du sitter inne i en bubbla av rent, gudomligt ljus. Låt ditt tredje öga aktiveras för att ställa in frekvensen i ditt kroppsliga tempel. Ditt tredje öga hjälper dig att gå bortom ditt ego, som vill tala om för dig att du inte ska tro att du är något. Ditt tredje öga står i kontakt med livets nektar som befruktar din själ med gudomlig näring. Denna nektar från paradiset tvättar dina ögon rena så att du kan se klart. Du kan se ditt sanna Jag, livets barn, födas fram där evigheten har placerat en plattform för ursprungligt och evigt liv, inom dig. Plattformen finns i solarplexus, källornas källa, och kallas längtans blå blomma.

Kunskapen som tvättar dig ren från illusionens dimma, kommer låta denna blomma bära frukt. Dra därför ett djupt andetag och låt dig vägledas av mig, i ro och harmoni med det eviga andetaget. Dra ännu ett djupt andetag och känn hur ljuset du omsluts av skalar av lager av murar och sten du har lagt omkring dig som skydd. Känn hur ljuset och nektarn sveper igenom din kropp och städar undan all oro och strid, som funnits där bakom murarna. Dra så ännu en suck av lättnad, och känn hur du är redo att ta emot de gudomliga energierna från Moder jord.

Se hur dina rötter letar sig långt in i Moder jord, tills du kommer fram till hennes kristalljusrike. Låt  rötterna slingra sig runt kristallerna, och grunda dig. All visdom som ligger dold inom dessa kristaller, blir nu tillgänglig för dig. Låt denna visdomens skaparkraft stiga upp genom dina ben, för att landa i ditt rotchakra. När du förankrat dig själv inom Moder jord, är det dags att vederkvicka din själ med lekfullt och glädjerikt vatten från källan i moder jords inre. Låt nu det glittrande vattnet stiga upp längst dina rötter och dina ben, för att landa i ditt navelchakra. Du har nu tagit ditt första steg på vägen till att skapa dig själv på tre dagar. Du har blivit en del av den stora moderns skaparkraft. Du har planterat ditt själs frö i god jord, och vattnat med gott vatten. Du står stadigt på jorden.

Det är dags att vända dig mot din Fader himmel. Dra en suck av lättnad, för det steg som kommer nu, är det viktigaste av alla steg, i den tid som är nu. Dra en suck av lättnad och se för ditt inre hur Wiracocha, solens och vindens gud, sätter en gyllene krona på ditt huvud. Denna krona är kännetecknet på att du är redo att erhålla nyckeln till ditt eget inre gudsrike. Denna krona är ett tecken på att livets barn snart ska få födas inom dig, där i den eviga bädden i solarplexus. Detta barn är symbolen för din andliga frigörelse. Detta barn är den välsignelse som det innebär att få vara människa. Att få leva i en fysisk kropp med sitt andliga och eviga ursprung manifesterat inom sig som ett litet barn, är en ynnest och stor gåva. Du ska veta att detta barn, inte bara är ditt gudomliga Jag, utan det är också din tvillingsjäl. Du har burit din tvillingsjäl inom dig som ett litet frö, och det är först när du odlar detta frö, till en blomma, som det kan bära frukt.

Så för att återgå till den eviga nyckel som ska låsa upp dörren till gudsriket i ditt hjärta, så ber jag dig fokusera på vindens kommunikativa energi. Du kan se för ditt inre hur vindens och solens gud Wiracocha blåser sin gyllene energi ner till din krona på huvudet. Känn hur kronans energi aktiveras runt ditt huvud, och hur denna vibration leds ner till ditt halschakra. Dörren som sitter här, är gyllene, stor och tung. Första gången du öppnar denna dörr kan det bränna till ordentligt. Det brännande du känner, är när solen på din inre himmel äntligen får luft att börja brinna. Allt tungt du har burit på bränns upp och blåses ut ur dig. Ett levande och behagligt tillstånd tar form, när elden sakta stillar sig.

Denna port har fungerat som en säkerhetsventil. Ibland har du gläntat på den, för att släppa ut det tunga du bär på. Men när den eviga och stilla elden börjar brinna här, på din inre himmel, kommer inget tungt att kunna fästa sig där längre. Dra en suck av lättnad och se hur den gyllene energin, via din krona, svirrar ner till din hals och låser upp porten till himmelriket i ditt hjärta.

För varje gång du gör detta går det lättare och lättare, och den brännande känslan blir mindre och mindre. Men det kan komma tillfällen när det bränner till lite extra, och det är när du kommer djupare ner i lager av minnen som du bär på. Du ska inte rädas dessa skeenden. Låt det få släppa taget om dig på det sätt som kroppen vill. Vill du gråta, gör du det. Vill du skrika, gör du det. Vill du dansa av glädje, gör du det. Men kom ihåg att känslorna som kommer upp är en process av frigörelse från sorg och tunga känslor, och att släppa in nytt liv. Det kan vara fint att be ärkeängeln Azrael om hjälp att ta hand om det som kommer upp, och att finnas där som en tröst och hjälp.

Förstå att detta andra steg, är det viktigaste just nu. Men det är också viktigt att se helheten. Din inre sol tänds automatiskt så fort du öppnar porten i halsen, så att vindens energi kan blåsa liv i gudsgnistan inom dig. Och det är när solen lyser på din inre himmel, som ditt själsfrö äntligen kan slå ut i blom. Längtans blå blomma, där i solarplexus, är plattformen där nytt gudomligt liv ska födas fram. Känn hur livgivande denna kraft är. Mötet med dig själv sker i samma ögonblick som du öppnar porten i din hals. Du börjar nu se din sanna natur som kung eller drottning, i egen värld. Du ser dig själv med en gyllene krona på huvudet. Det är inte vem som helst som blir kung eller drottning, eller hur?

Du vet nu, vem du är. Förstå att kunglighet handlar om att ta livskraften i egna händer. Du har kraften att skapa liv, du har kraften att visa vägen åt andra. Du har kraften att stå stark i alla väder. Du vet nu att när det blåser som hårdast, har du också den bästa möjligheten att öppna den tunga porten i halsen. Dra nytta av denna kunskap. Läa inte längre för vindens kraft. Men se till att ständigt stå stadigt i Moder jords vederkvickande mylla, för att skapa balans.

Se nu hur din vackra blå blomma slår ut sina blad i solarplexus. Blommans tillblivelse är tredje steget på din vandring. Känn hur du nu börjar längta efter gudomlig befruktning. Du längtar efter att återkoppla med ditt ursprung, för att än en gång bli den du var i begynnelsen. Den lilla blå fågeln, som kommer från paradiset med gudomlig nektar, landar nu på ditt huvud. Han böjer sitt huvud för att dricka vatten ur din källa, och då faller en droppe gudomlig nektar från hans näbb, till ditt tredje öga. Den violetta nektarn letar sig ner genom din kropp, och landar i den blå blomman, som blir befruktad. Din frukt är ett människobarn, som nu ligger där i blommans blad, naken och skär.

Du behöver nu en dräkt att klä detta barn i. För den uppmärksamme, har vi ytterligare en energikälla kvar, och det är ljuset från evigheternas evighet som kommer till dig via kronchakrat. Men det kommer också till dig via rotchakrat, från Moder jord. Den nya jordens energi har blivit ljus. Den nya jorden omfattar alla färger i regnbågen. Se hur ljuset omsluter dig både uppifrån och nerifrån. Se hur barnet nu har fått en dräkt av ljus att växa i, och få skydd av. Dräkten omsluter hela din kropp som kokongen på en puppa, och det tar nu ett tag för barnet att fylla ut hela denna dräkt. Din uppgift är nu att ge näring till ditt barn, så att det kan fortsätta växa.

När barnet har växt upp, och är lika stor som du, är det dags för honom eller henne att stå på egna ben. Du känner när det är dags, när det blir för tungt att bära, och då släpper du taget om barnet som tar ett kliv ut ur dig. När du står framför ditt fullvuxna barn inser du att, i honom eller henne ser du dig själv, din andra hälft som du har längtat efter att återförenas med i alla tider. Du har hela tiden burit ett litet frö av din andra hälft inom dig för att du aldrig skulle förlora honom eller henne. När tiden var mogen, skulle du låta plantera detta frö för att se hur det åter tog form till den mästare som det en gång var, och fortfarande är. Den mästare du ser framför dig, är upp till dig att välja, men det är vanligt att se Jesus Kristus eller Maria Magdalena framför sig. Drömmen om den äkta hälften börjar bli sann. Mötet med din andra hälft, ditt gudomliga Jag, är magi i allra högsta grad. Det som sker när du tar denna mästares händer, drar den intill dig, och förenas i en kyss – är det heliga bröllopet.

Du är nu återförenad med din tvillingsjäl, och kan äntligen bli hel, så som du var i begynnelsen. Sanningen om dig är mycket större än du någonsin kunnat ana. Du bär ett frö till ditt Kristusmedvetande inom dig. Låt det äntligen få gro, växa upp och bära frukt. Låt barnet sakta få växa upp och förenas med dig i det heliga bröllopets kyss. Den helade människa som du sen blir, är förutsättningen för oss i Plejaderna att komma till er och förenas, för att skapa en ny människa. Det är när vårt ljus omsluter er, som den nya människan åter kan vandra på jorden som gudar. Vi har väntat på er länge nu, och ser med hoppfullhet fram emot den dagen när vi åter kan vandra tillsammans i inkafolkets fotspår. Ni blir alla er egen inkamästare, som varje dag kan utföra mirakel.

Det är dags för oss att ta farväl för den här gången, och vi kallar dig tillbaka till dig själv, till din kropps tempel, där du sitter på din stol. Känn hur varje finger är närvarande. Känn hur dina fötter vilar mot golvet. Känn hur du återfinner din närvaro i nuet. Känn hur du har vuxit flera decimeter. Din själ har expanderat, och vi ber dig att låta ge näring åt ditt inre barn, och lägga en dräkt av ljus omkring det varje dag. Ta väl hand om ditt gudomliga barn. Det är en av livets största gåvor.

Med stor ödmjukhet och tacksamhet bjuder vi farväl, och säger på återseende.

Stjärnsystrar och stjärnbröder från Plejaderna.

Ta några djupa andetag, och kom långsamt tillbaka i din egen takt…..

Du gillar kanske också...