Meddelande från Starlight via Galaxygirl, June 27 juni 2018

Meddelande från Starlight via Galaxygirl, June 27 juni 2018

Per Staffan 28 juni 2018

Starlight 27/6/2018

Hälsningar barn, jag är Starlight av Enhörningsrasen. Känn min renhet av ljus när mitt gyllene horn av ljus berör ditt tredje öga. Det är dags att stiga upp, ni unga, och hävda framtiden som har presenterats framför er som en möjlighet för er att utöva och utforska. Precis som tidvattnet stiger och faller, när solen stiger upp och går ner, så reser sig mänsklighetens medvetenhet igen efter det stora fallet i glömska och stiger högt upp på Moderns kärleksvågor när hon smeker och lugnar varje del av er.

Vi enhörningar är mycket beskyddande för våra unga, starkt lojala och ofta hemlighetsfulla djur och ändå vet vi hur man älskar starkt, djupt, helt och rent. Vi önskar att mänskligheten ska lära sig denna kärlekskvalitet, för om ni starkt älskar ert eget och er planet, kommer ni inte att tillåta att någonting blir skadat eller fläckat och ni kommer att bedriva helheten och helandet av er värld med vidöppna hjärtan, chakran som skrattar och snurrar öppet och brett med ingenting att dölja, stolta över det arbete ni har utfört. Det är dags, barn, att stiga upp och hävda er gudomlighet, för det har varit alldeles för lång tid som ni har slunkit in skuggorna, gömda, rädda. Ert ljus är starkt, hårt, kan jag lägga till. För ni är galaktiska krigare av det gamla, sändebud av den högsta ordningen, planterade där ni kan ge så mycket ljus som möjligt. Internet har tillhandahållit möjligheter till anslutning för dem som annars har känt sig ensamma.

Vi erkänner att det har varit en ensam väg och en ojämn åktur, men ni unga, er visdom kommer fram nu när vågen från den Stora Centrala Solen har låst upp många dolda portaler/dörrar till olika aspekter/upplevelser av er och det är dags att utforska den tidigare dolda kunskapen inom er. Ni är Gaias skatt. Ni är den nya jorden, Nova Gaias händer och fötter, redo att gå till handling i en aktionsfylld kärlek. Var säkra på att era hjärtan är öppna. Det finns inte mer utrymme för tvivel och skepsis. Nu ska ni, våra ledare av den nya guldåldern, vara sanningsenliga, djärva, uppriktiga och rena i era ledaruppdrag.

Tillåt vår renhet av enhörningsenergi att aktivera ert tredje öga som kan kännas lite fastnat och dammigt. Fokusera nu på det mjuka hummandet och glansen i området mitt i pannan och föreställ dig att mina horn rör pannan och aktivera denna dolda portal av visdom och sannsyn. Be mig och jag ska göra det. Jag, Starlight, tycker om att hjälpa och tjäna mina mänskliga vänner. För i tjänandet växer vi och betjänas. Det är det stora mysteriet. Låt ditt hjärtchakra bli öppnare på detta sätt. Låt mitt horn röra ditt hjärta. Se det snurra från höger till vänster, moturs, hummande i glädje, öppna sig brett i förtroende och tro. Precis som det fanns många orsaker till att dessa portaler stängdes för all den smärta som dessa myriader av jordens liv har gett dig, så finns det en mängd skäl till att nu ha dessa ljusportaler öppna. De kommer att hjälpa dig mycket på din resa mot full medvetenhet. De är din färdplan. Ditt tredje öga och ditt hjärtcentrum kommer att leda och guida dig i kärlek när det är öppet. Men det är du som verkligen måste välja kärlek, välja väg till välbefinnande och tillit.

Nog med detta. Du är trött och din ande behöver flyga. Klättra upp på min rygga unga du och håll dig fast i min silverfärgade vita man och låt mig galoppera. Jag älskar att galoppera snabbt över stränderna, kom med mig. Känn glädjen eka runt omkring när du lyssnar på mina hovars melodiska rytm på den fuktiga sanden, och nu svänger vi rakt in i gläntan och du luktar på det ljuva gräset och ser fåglarna och fjärilarna som flyger och sjunger sin sång. Och nu uppe på branten. Du hoppar lätt ner, andlös av glädje över utsikten. Du ser den silverglittrande stranden framför dig, böjer dig i den rosa solnedgången, den mjuka brisen kyler dig och du slappnar av. Det är trevligt är det inte? Vi kan komma hit tillsammans närhelst du vill.

Jag är Starlight av Enhörningsrasen. Vi enhörningar erbjuder vårt stöd nu för det mänskliga kollektivets uppstigning. Alltid i tjänst och kärlek, Jag är Starlight.

~ Galaxygirl

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...