Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 november 2018

Per Staffan 24 november, 2018

Era Förbindelser med Andra Varelser ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har blivit fascinerade den senaste tiden av det ökande antalet människor som utforskar de olika sätten att ansluta till andra varelser. Det har varit en ökad medvetenhet och ett ökat intresse för det utomjordiska livet och också för de förbindelser ni kan göra till icke-fysiska varelser. Fler och fler av er undersöker sin förmåga att göra dessa anslutningar

Hellre än att se andra göra det och anta att de har någon form av speciell kraft eller gåva, utforskar ni era egna förmågor, och vi är mycket glada över att se resultaten av dessa utforskningar. Självklart når allt fler väsen ut till er också. Som ett exempel får ni en observation av ett skepp, eller ni får en dröm där ni interagerar med utomjordingar, änglar, uppstigna mästare, älvor och andra varelser som når ut till er.

Vi ser ett ökat intresse för drakar, sjöjungfrur och enhörningar. Vi vet att det rike som en gång verkade imaginärt för er nu blir mycket verkligt. Och eftersom det finns många vägar till att väcka ert medvetande, blir den här vägen till anslutning till andra varelser inte bara mer välbesökt, utan den blir också mer inkluderande.

Ju mer ni kan erkänna att dessa anslutningar finns, desto bättre är det. Ju mer ni kan fira den mångfald som ni har där på Jorden, desto bättre. Ju mer inkluderande ni kan vara till andra, oavsett vilken form deras andlighet tar, desto bättre. Ni är helt unika, och era vägar till att veta sanningen om vilka ni är, är alla väldigt olika.

Så vi uppmuntrar er att fortsätta söka dessa kontakter, och vi är givetvis bland de grupper och varelser som når ut till er alla.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...