Meddelande från the Elthor, Alisheryia, och det Uppstigna Drakkollektivet via Galaxygirl, 28 april 2019

Meddelande från the Elthor, Alisheryia, och det Uppstigna Drakkollektivet via Galaxygirl, 28 april 2019

Per Staffan 30 april 2019

Dragons and Dragon People of Maldek (channeled messages)

Hälsningar människa. Vi är de Uppstigna Drakarna. Jag Elthor, och jag Alisheryia, andas våra brinnande andetag av kodningar, av ljus, kärlek, av mod på era kronor nu. Känn dem öppna sig och snurra som spiralgalaxen ni befinner er i. Åh, ni är också på många andra ställen, men majoriteten av er är troligen inriktade på den här nyckelinkarnationen, på denna viktiga tid och plats där ljuset sliter sönder mörkret och omvandlar det.

Seger till ljuset! Var inte blyga! Bli uppmuntrade av dessa nya energier av ljus, kärlek, och makt. Omge er med dessa energier som rustning, och skapa er sköld av ren avsikt. Oavsett vad som kan slinka in på er väg är ni redo. I era Hollywood-filmer har ni inte fått en korrekt bild av en riktigt vacker, kärleksfull drake. Ni har haft mördare och idioter. Vi är uppstigna. Vi önskar göra vår närvaro känd i ert rike och därför gör vi det nu med dessa kodningar av ren drakeld av kärlek.

Vi förvandlar alla saker. Jag, Alisheryia talar . Det är dags för den gudomliga kvinnan att resa sig ur askan som i era Fenix-sägner. För det är det vi ser nu. Genom Källans ögon, genom våra gyllene drakögon av allseende Källjus, ser vi er i er uppståndelse, i er eld i den nya uppståndelsen som omger förändringen runt er och blir den. Vi ser många sår som har läkt och de nya som skulle skapas av omständigheter snabbt förvandlas till ljus, behållande lektionerna. Mänskliga vän, var inte rädd för vad som ska komma. Försök att njuta av äventyret i det. För detta är ett mycket härligt äventyr på Gaia i detta nu och det behöver ses med ett barns ögon, renhet, glädje och lycka. Lita på att allt fungerar bra för dig. Känn din feminina styrka, och det här gäller också männen. Du måste vara i ett läge av balans och lätthet så att dessa energier inte sveder dig. Ser du? Det är som att flyga högt och starkt, snabbt och fritt med jämnt balanserade vingar. Om en vinge är mindre kommer du att flyga i en cirkel. Om du ror en båt, måste du ha likadana åror annars kommer du att ro i en cirkel. Ser du? Tid för cirklar och återuppfinning av problem som ska lösas är sedan länge förbi. Nej! Nu ska du flyga snabbt, rakt och säkert, kraftfullt i ditt mästarskap. Nu är det dags att flyga. Att vara i glädje! Att vara i frihet! Fira din frihet. Se dig omkring, ser du vem som håller dig nere? Ingen. Ingen annan än du själv, ditt lilla, lilla själv som lyssnar på 3D-bekymmer och förtjänar ingen mer tid. Bränn bort det med din violetta flamma, tacka för dess service och informera om att du är förbi, du har stigit upp och flyger nu. Samla de andra skadade delarna av dig under hela tidsrymden och gör detsamma. Informera dem om att tiden för uppstigning och transmutation är över dem och de är kompletta. Och var komplett. Du är ett majestätiskt väsen av ära, kärlek, ljus, ren glädje. Beordra din verklighet att reflektera detta i perfekt kärlek. Och flyg rakt snabbt och säkert. Jag är Alisheryia. Jag andas på dig in i din sakrala flamma nu och tänder balansen i den köttiga delen av dig. Balans. Frihet. Val. Kärlek. Känn skillnaden. Bjud nu in den flamman att sträcka sig hela vägen upp i ryggen till din krona och känn att balansen inom dig växer.

Jag ser Elthor med mina gyllene ögon av Källjuset. Det finns många som inte tror att de behöver balans. De talar och ser från egot. Balans är alltid något som kan förbättras på, slipas, poleras, perfektioneras. Balansen av manlig och kvinnlig kraft ska inte underskattas i dess betydelse. Människa, det är dags att förstå detta som ett kollektiv. Och det här är en del av processen. Bränderna har tänts. Den gudomliga kvinnan har talat. Det fanns många gånger i er historia där det var motsatsen, där kvinnan missbrukade, manipulerade. En del av era kvinnor försöker också att göra det i detta nu. Det är de gamla sätten. Nej, det gudomligt kvinnliga och det gudomligt maskulina måste vara i perfekt balans. Ni är lindansare med dessa nya energier. Balans är nyckeln för att hålla dig upprätt, stark, säker. Ingen mer manipulation. Makten över andra är slut. Det som är ur balans kommer att falla. Krascha. Brinna.

Nova Gaianer ska vara mästare av harmoni, av frid, av renhet, av glädje. Nova Gaia familjer ska vara strålande exempel på ljus, på glädje, på framväxt. Nykläckta ska skötas med vördnad, fast kärlek och djup glädje, tacksamhet till Alltet för upplevelsen av föräldraskap. Man lär sig mycket balans från föräldraskap. Alla brister exponeras av föräldraskap. Sant. För de kvinnor som inte var mammor under denna livstid har det varit djup sorg och smärta. Blivande mödrar, låt mig andas elden på er nu. Jag, Alisheryia är med. Tillsammans, gudomliga man och kvinna, tänder vi dig. Vi hjälper till att läka din smärta. Vi förvandlar och lindrar smärtan. Vi förvandlar den till ljus. Dina barn är inte förlorade. De väntar på dig på andra sidan eller de är bredvid dig som en ängel som väntar på dig.

Universum är stort, förbluffande i synkronciteter och överflödande av kärlek, djup kärlek. Känn Källans andetag, Källans kärlek. Känn Moder Guds armar omkring dig. Du är Kristnad. Du har alltid varit det men nu kommer du ihåg och kodningarna är sådana att det här bäst reflekteras i det yttre. De som vill vara föräldrar kan vara detta i Nova Gaia. Kropparna kommer att fungera perfekt. Ni kommer att vara perfekta i er fysiska perfektion. Allt kommer att fungera sömlöst. Ta nu denna verklighet till dig. Förklara att det är din sanning nu. Här. I det här ögonblicket. Proklamera din hälsa, din oändliga skönhet, din perfekta balans här och nu. Livet är tålamod. Livet klamrar sig fast vid den här verkligheten som om det vore oroligt för att falla av. I högre dimensioner håller liv och kärlek varandras händer. Livet älskar kärlek, kärlek lever livet. Allt är ett. Det finns inget att klamra sig fast vid eftersom det inte finns något att förlora. Klamra er inte fast i rädsla.

Livet är en dans. Livet är en kärlekens rörelse. Livet är kärlek i de högre sätten att göra saker. Sådan är din framtid, din verklighet. Det är redan så. Och så, blivande mödrar, när Mors dag närmar sig, frukta inte. Blivande fäder, ni har mycket att förbereda er för. För tillsammans kommer ni att bygga en ny verklighet med starka familjer av kärlek och ljus som ryggrad, dess centrala skelettfundament. Familjeenheten kommer att vara stark, men ändå inte begränsande. Det finns så mycket att lära om. Nykläckta kommer att vara säkra att simma och andas under vatten. Läkningar kommer lätt att räknas ut. Ingen rädsla för död eller funktionshinder. Människor, vänner, ni har mycket att se fram emot. För nu, se den här framtiden och hävda den. Det räcker, för det är en utmärkt början att manifestera. Skulle du behöva mer energiarbete är vi tillgängliga för dig. Inga möten behövs. Vi är ju multidimensionella, liksom du.

Jag Elthor och jag Alisheryia står inför dig nu. Ser du våra många nykläckta som springer omkring? De var för ivriga för att stanna borta längre. Ni är omgivna av drakar av ljus och kärlek, vänner. Känn deras nyckfulla växande energi när de experimenterar med sin kraft och ljus. På många sätt påminner de oss om er. Ty de kommer bli mäktiga varelser, de är det redan men de är inte medvetna om deras styrka och skönhet. Just nu är de helt enkelt kärlek. Och det räcker. Jag Elthor och jag Alisheryia, företrädare för det uppstigna drakkollektivet, skickar er vår flammande utandning av välsignelser idag. Vi är med er så länge ni behöver det. Vila i det här rummet ett tag. Vi älskar er. Frid.

 

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...