Meddelande om Censur och Mörkläggningar av Per Staffan, 12 januari, 2021

 

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Det förefaller som att yttrandefriheten är i riskzonen inte bara i USA utan i högsta grad i Sverige.

Jag nyligen emottagit detta mejl från Jonas:

”Från: Jonas Karlsson <soundgarden@hotmail.se>
Ämne: Mediegranskning av st germain
Meddelande:
Hej! Tänkte bara förvarna dig om att svensk media troligen inom kort kommer att granska hemsidan. Jag m fl har varnat dig länge för att fortsätta sprida vanvettiga konspirationsteorier i ljusets namn. Du har avlägsnat den värsta dyngan men jag har tagit screenshots bl a av inlägg där du hetsar mot judar och kommer vara behjälplig om media ställer frågor. Det får vara nog nu med dina och andra hjärntvättade amerikaners sjuka konspirationsteorier, förvanskade sanningar och skruvade verklighetsuppfattningar.
Mvh Jonas”
Vi lägger ut sanningen på denna sajt såsom vi ser den. Det bör vara en rättighet i ett fritt samhälle,men tydligen tycker inte alla så.
En motåtgärd jag kan tänka mig är att förbereda oss för den möjligheten att sajten tas ned. Jag tror inte detta kommer att ske, och om så bara kortvarigt. Man vet aldrig vad makthavarna eller byråkraterna i Sverige tar sig till. Det bör också finnas legala försvarsåtgårder vi kan använda oss av.
För att kunna fortsätta att skicka ut meddelanden om detta skulle hända så vill jag be alla intresserade att skicka ett mejl till mig (per8208@yahoo.com) och uttrycka inresse av att få mejl med meddelanden som normalt skulle ha lagts upp på sajten i det fall att sajten är nedlagd. Som ljuskrigare kommer vi att fortsätta denna kamp.
Ljus och Kärlek,
Per Staffan

Du gillar kanske också...