Nya utvecklingar och möten i mars av Per Staffan, 18 februari

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Jag har idag lagt upp en video intervju med Sheldan Nidle på engelska på sananda.website –

http://sananda.website/sheldan-nidle-interview-by-alexandra-meadors-video-february-16th/

Den är ganska lång. Det framgår dock där att hans uppfattning är att händelseförloppet kommer att starta, dominos falla, innan slutet av februari. Mike Quinsey’s senaste meddelande från den 12 februari säger att det nu är dags och att det händer ”nu”, efter ett antal år av projiceringar.

Vi väntar på ett antal utvecklingar. Det inkluderar GCR, ett nytt finansiellt system, den nya amerikanska republiken, NESARA och GESARA och mycket mer. Inga datum ges. Ljuset brände sig, så att säga, då det var planerat att utlysa NESARA den 11 september, 2001, vilket de mörka lyckades förhindra.

Kampen med de mörka fortsätter. Den tillförordnade nya presidenten av ”The New Republic” utsattes för mordförsök i samband med en större militär biltransport. Lyckligtvis fick han information om detta i förväg och byte bil. Den bilen där han skulle ha befunnits sig, sprängdes i bitar. Mordet på Supreme Court Justice Antonin Scalia är också en del av det hela.

Vi på st-germain.se vet en del om vad som kommer att ske när det väl börjar. Alla behöver förbereda sig och ta emot information. Det är en uppgift som vi på st-germain.se tar på stort allvar, och alla ljusarbetare kommer att ombes att hjälpa till och informera andra, till den mån de kan och vill naturligtvis.

Mötena vi håller i mars månad i fyra städer i Sverige är bland annat till för att förbereda oss för vad som vi vet kommer, även om exakta datum inte är klara. Jag kommer att gå igenom en längre presentation vid dessa möten och vara tillgänglig för att svara på frågor till bästa förmåga. Det är första gången vi har möten i fyra städer: Göteborg – 2 mars, Jönköping – 3 mars, Malmö – 4 mars, och Stockholm – 6 mars. Mer information kan ni finna på denna länk:

https://www.st-germain.se/moten-med-ljusarbetare-i-mars-i-sverige-17-januari/

Det finns fortfarande platser kvar i samtliga städer och vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att komma för att gemensamt förbereda oss. Hjärtligt välkomna.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

 

 

 

 

Du gillar kanske också...