Arkturierna via Sue Lie, 29 January, 2019

 

Arkturierna via Sue Lie, 29 January, 2019

 

Samtal med en vän – Sue Lie och Monika

1-29-19

 

Samtal med en vän

Monika och Sue’s samtal 16-01-19

 

Sue:

 

Hej Monika. Vad ville du prata om idag?

 

Monika:

 

Jag tycker att det är väldigt intressant att alltid titta närmare på det vi upplever genom det som så sakta kommer till oss, genom de olika faserna, genom årstider, månader, veckor, dagar och dagligen. Jorden har årstider, och det har vi också. Vi förblir aldrig desamma. Ibland är vi känsligare och känner av mer av det som finns runt oss.

 

Så jag undrar hur det är för dig? Vad känner du och vilka förändringar känner du händer eller kommer?

 

Sue:

 

Vilka förändringar jag upplever av det som kommer, eller hur jag känner just nu, eller både och?

 

Monika:

 

Både nu eller helt nyligen.

 

Sue:

 

 

Jag kommer att kontakta Arkturierna nu.

 

Sue/Arkturierna:

 

Vi är Arkturierna, och det vi vill berätta är att Gaia förändras. Några av Gaias förändringar är anpassningar till den stora förstörelse som mänskligheten gjort mot henne under lång tid.

 

Några av de förändringar som uppstår hos Gaia, är att hon höjer sina vibrationer. Gaia, Planeten, är verkligen ett levande väsen, som kan tänka och känna. Gaia tänker inte på samma sätt som människan tänker, precis som att en häst inte tänker på samma sätt som en människa, men den som rider vet att hästar faktiskt tänker hela tiden.

 

Så det vi, Arkturierna, skulle vilja för er del, människorna, är att ni börjar förstå hur Gaia tänker. Hur tänker planeten? För om ni kan tänka som planeten, så har ni anpassat er till den Enda, den Enda av den planetära kroppen och den Enda av alla varelser som lever på den planetariska kroppen.

 

Det är inte så att ni måste bära allt detta i er medvetenhet, eftersom den tredimensionella människan inte kan göra det, men bara genom att veta att den kombinerade medvetenheten existerar, förändras synsättet till att omfatta att allt lever.

 

Vill du tillägga något?

 

Monika:

 

Tack. Jag känner att det här är mycket viktigt, och jag skulle vilja dela med mig av en upplevelse som jag hade under mitt andliga uppvaknande och evolution. Det hände när jag anslöt mig till Lady Gaias ande, och då fick känna hennes Kärlek. Då blev det så självklart att Gaia är en del av oss, och vi en del av henne.

 

Det var den naturliga kopplingen som fick mig att upptäcka att Gaia är ett levande väsen. Inte bara att hon är en levande organism, utan hon har också en enorm kärlek till allt som lever på hennes kropp. Nu har fler människor börjat förstå, hur hennes kropp har blivit misshandlad.

 

Vi är därför kopplade till de olika aspekterna av Gaia, elementen och det faktum att era kroppar är uppbyggda av alla de element som finns på Gaia. Så allt ni konsumerar, kommer från Gaia.

 

Denna koppling med Gaia, denna kännedom är något som expanderar mycket och berikar oss, eftersom vi alla bor på denna planet. Och vi kan inte ignorera detta längre. Det är denna koppling, som ger en mycket djup känsla av Frid och Balans.

 

Det är det budskapet som många sensibla, empatiska, de som healar känner, eller vem som helst som upptäcker sig själv. De känner uppmaningen från Gaia att återansluta till Henne.

 

Sue/Arkturierna:

 

Ja, det är så lätt att människor att bli upptagna av sina egna liv, sina egna behov och personliga mål, att de glömmer att det finns en större bild av att allt som händer oss personligen, vilket är en utgrening av något som händer i det större. Som vädret, i politiken, hos ledarna eller i familjen.

 

Mänskligheten har blivit alltför beroende av begreppet individualitet, men det enda som är individuellt är den kropp ni har. Men ni är inte era kroppar. Den formen skapades av er mor, som ni skulle födas i och få era egna liv.

 

Men när kroppen inte längre fungerar, lämnar ni den och går tillbaka till vad ni än vill gå tillbaka till. När ni går in i högre nivåer av meditation, då expanderar er medvetenhet. Det är då de gränser som separerat er, tar er bort från skrivbordet, tar er bort från datorn, och trots att det finns nära er, så är det INTE ni.

 

Men precis där framför mig, i er dator finns ni, trots att ni befinner er långt borta i ett helt annat land, som jag måste sätta mig på flyget och flyga i 8 timmar för att nå. Så internet är något som visar oss att tid och rum verkligen är en illusion, eller hur?

 

Monika:

 

Ja verkligen, och eftersom Gaia är den största organismen som vi är i direkt fysisk kontakt med, känner jag att hon har så mycket att ge oss, och så mycket att erbjuda oss, speciellt om vi försöker expandera vårt kunnande och känslorna av Kärlek.

 

Universums ursprung finns inom frekvensen av Kärlek, och där finns Gaias kropp, vilken redan finns här och hon ÄR kärlek, hon har verkligen älskat när vi ansluter till henne och hennes Kärlek, och Kärleken till henne kopplar oss verkligen samman, med det största fältet av kärlek vi kan få på Jorden, för att vi finns på Jorden.

 

När vi ansluter till varandra, förenar vi våra intentioner. Då samlar vi kollektivt upp dessa intentioner, tillåter dem och förnimmer dem som krusningar av utökade energifält, vilket påverkar vårt personliga välbefinnande. Jag känner om vi verkligen vill gå framåt i vår existens på Jorden, så måste dessa delar av vårt liv vara väldigt fundamentala.

 

Sue/Arkturierna:

 

Ja, och en av de saker som vi verkligen har sett i Kalifornien, är hur mycket Gaia kommunicerar. Och den interaktionen mellan människorna och planeten, då det varit många problem med bränder och då förstås, efter dessa bränder, blir inte området tillräckligt stabilt, och då blir det översvämningar.

 

Det stämmer att om människorna är i samklang med planeten, så vet de vad de kan eller inte inte kan göra. De vet vad Gaia behöver, och vad Gaia inte behöver.

 

Monika:

 

Ja, absolut och när vi når denna medvetenhet, när vi ansluter oss till den här energin varje dag, då förändras livet eftersom vi förändrar vår existens, så att den blir större och större. Och vårt syfte att hjälpa Gaia expanderar mycket. Denna insikt expanderar till något som tar oss ur vardagens drama, eftersom vi förstår att det finns något väldigt viktigt och mycket stort.

 

Det är så här vi förändrar vår uppmärksamhet och vår medvetenhet till att bli mer kärleksfulla, mer omsorgsfulla, och vi inser att alla känslor vi har under dagen, ger vi till Gaia, och vi kan samtidigt känna vad HON går igenom. När hon är bekymrad, kan vi känna så som vi känner för ett barn, och vi kan prata med barnet med kärlek, och ta reda på vad som pågår.

 

Vi berättar för henne hur man underlättar, lindrar, ökar glädjen och skapar mer balans. Vi har denna kraft som människor, vi har så mycket kraft för att kunna skapa kärlek, skapa balans, för att skapa det vi söker: vilket är sann lycka.

 

Men om vi vill ha den glädjen, så har vi ett ansvar för att se till att planeten är glad också. För om hon inte är glad så spelar det ingen roll vad vi gör, hur skulle vi kunna bli lyckliga om hennes kropp inte är det? Vi lever på denna planet! Vi ÄR invånare på denna levande planetära kropp. Det är ett mycket stort kollektivt ansvar.

 

Och naturligtvis kan vi göra på olika sätt och på olika plan, men vi kan hjälpa planeten med den mest fundamentala och basala delen, genom den styrka vi hela tiden har för att göra så att Gaia mår bra.

 

Och att göra det får oss alla att må bra. Och när vi mår bra, mår Gaia bra. Då bygger vi upp, bygger upp och bygger upp, vårt engagemang för Gaia. Sedan, om vi tränar på denna ”uppbyggnad av Gaia” under en tid, personligen, i grupper, i sammankomster, i meditationer, blir det verkligen en starkare känsla med högre volym. Då har VI kapaciteten att öka volymen.

 

Sue/Arkturierna:

 

Gaia har sagt att något kommer som ni måste vara uppmärksamma på. Ni, mina mänskliga beskyddare, måste vara uppmärksamma på er moder Gaias behov.

 

Vi behöver vara det hela tiden, för när vi går ut i naturen och talar med Gaia, befinner vi oss på ett ställe där lögner inte ens är tänkbara. Gaia vet inte hur man ljuger, djur vet inte hur man ljuger, bara människor kan ljuga.

 

Och när ni befinner er i naturen, med träden, med hunden eller med katten, eller när ni ser en hjort, OK, det är sanning.

 

Dessa varelser är sanning. Jag kommer ihåg när jag en gång campade, då såg jag en ring med blommor som var väldigt ovanliga, det var en ring med små gula blommor.

 

Sedan upptäckte jag att det var en ring med älvor. Så jag gick in i ringen, och när jag kom in där fick jag en flashback, en total nedladdning av boken som handlade om mitt liv som älva. Jag fick så mycket information, saker som jag inte ens hört talas om förut.

 

Så, när vi kommunicerar med Gaia, så jordar vi oss själva, och när vi själva är jordade så är vi planeten.

 

Monika:

 

Ja, så är det verkligen. Jag kan också berätta om de gånger jag tillbringar i naturen, de omfattande tiderna i Egypten och nyligen i Indien, där naturen är så ren och så vidsträckt, och bara att vistas i naturen är rent magiskt. Det jag upptäckte var att även om det bara handlade om två eller tre dagar, så är det så läkande, så omvandlande, så återhämtande och uppbyggande.

 

Och sedan kommer så många tankar att skriva ner, och några känslor är också speciella vid fullmåne. Jag tror att de mest fantastiska tankarna kommer när jag är på dessa ställen, och när jag kommer till en ny plats, då blir det som ”å jisses, den här planeten är så otroligt vacker!”

Varför gör inte alla bara det, tittar på henne och beundrar henne? Den natur vi har på planeten Jorden, med de olika länderna och kontinenterna, är bara så vacker.

 

Sue/Arkturierna:

 

Gaia är en mycket mångfaldig planet. Det finns väldigt få planeter som har den mångfald som Gaia har. Gaia har stora städer, hon har stora områden där det inte bor någon, hon har höga berg och djupa vatten. Om ni tänker efter, så har Gaia det. Och vi, människor, har utsetts till att vara ”Gaias väktare”.

 

När vi, Arkturierna, först fick kontakt med Sue, så var det första vi pratade om att mänskligheten behövde ta hand om planeten Jorden bättre. Och det var på åttio- nittiotalet, så det var länge sedan.

 

Det har funnits tider då människor brydde sig om planeten, och det har funnits tider när man åstadkom stora skador på Gaia.

 

Innan ni tog er nuvarande jordfarkost, gick ni till ert eget Högre Dimensionella SJÄLV för att bekräfta det uppdrag ni var redo att acceptera. Eftersom de högre varelserna ni var kunde se bortom tiden, visste ni vilka utmaningar kära Gaia skulle behöva möta.

 

Därför bestämde de femdimensionella varelserna att ta en tredimensionell jordfarkost, så att de kunde bo på Gaia, och hjälpa henne med sin Planetära Uppstigning. Men inte många högre dimensionella varelser, kunde föreställa sig hur svårt livet på Jorden skulle bli. Så när de stod inför den interdimensionella Panelen, hade de stora förväntningar på hur de skulle kunna hjälpa Gaia.

 

Dessa ”rekryter till Jorden” planerade underbara saker, men när de kom till Jorden, blev många av dem distraherade från sitt uppdrag. När de kom till Jorden blev de distraherade av den ”rädsla”, de inte hade upplevde i den femte dimensionen och bortom.

 

Gaia är rädd just nu, hon är en rädd planet. Det har gjorts många negativa saker mot Hennes planetära kropp. Därför var då ”rekryterna till Gaia” snart förstod att de måste skicka ovillkorlig kärlek till de rädda utrymmena. Den här gåvan till Gaia, hjälper henne. Några områden av Gaia kunde ta emot kärleken, eftersom människorna där kunde acceptera hennes kärlek.

 

Men några områden av Gaia, var så skadade att de behövde bli healade innan de helt kunde acceptera den interdimensionella kärleken. Den interdimensionella kärleken strömmar ner från den femte dimensionen och in i Gaias fyrdimensionella uttryck av själv. Det är upp till människorna att hjälpa Gaia integrera den kärleken i Hennes planetära kropp. Men det är bara när människor älskar sin Planet, som de kan dela den kärleken med Gaia.

 

Monika:

 

Så det beror verkligen på tidpunkten och var vi befinner oss. När vi till exempel talar om den inhemska situationen i Egypten, där jag tillbringat flera månader under de senaste åren, fann jag att där var betydligt bättre än det media skildrat.

 

Jag har funnit mycket kärlek i landet Egypten, liksom hos de många som bor där. Det egyptiska samhället rent generellt, människor, barn, vuxna, ungdomar är mycket hederliga, eftersom det är ett mycket religiöst land och man ber mycket.

 

När jag deltog i några av bönerna under Ramadan där, så var det en mycket djupt rörande upplevelse. De energier som skapades under månaden med den heliga Ramadan-fastan, var extraordinära. Det var som om en filt av mycket, mycket speciella energier skapades.

 

Man känner det verkligen, eftersom folket till stor del stänger av det dagliga livet. Även om livet fortsätter som vanligt på många områden, så använder verkligen människor tiden till en process för att gå in och be. Och bön är något väldigt naturligt för dem, i alla religioner, till och med hos de som inte har någon. Det är vår naturliga förmåga för att sätta oss i ett tillstånd av gemenskap med vår själ, universums krafter och högre krafter, som vissa kallar Gud.

 

Många gör det vägvalet. Därför har jag funnit så mycket kärlek, och mycket av den kärleken går till Gaia, och genom denna kärlek minns jag min allra allra första upplevelse i Egypten. Det var strax efter Ramadan i Juli, när Kairo, som är en mycket stor och ibland en kaotisk stad, men då liknade en huvudstad av Frid.

 

Friden i omgivningen och på Jorden var som ett tempel, det var helt otroligt när den här stora staden blev en stor filt av Kärlek, Fridfull, djupt Fridfull. Och jag har upplevt detsamma under många böner i moskén, särskilt i Alexandria.

 

Det blir verkligen så, när människor upphör med sina dagliga aktiviteter och planer, och bara samlas för att kommunicera med Gud, med kraften från Universum och Jorden på samma gång, då uppstår riktigt vackra saker inombords. Och det var en mycket speciell och vacker upplevelse.

 

Jag kände att det var en stor, stor gåva till Gaia.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...